|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Przezwiska
Otóż u mnie w szkole znam dwie pewne dziewczyny. jedną przezywają od szmat i dokuczają jej cały czas (domyślacie się w jaki sposób), obmacują itd. (myślę, że robią to bo ma bardzo fajną figurę i kojarzy im się to z szmatą. bezsens.) natomiast drugą przezywają szerszeń. nie jest gruba, ale kilka innych osób tak twierdzi, bo ma zaokrąglone lekko biodra i tyłek (to chyba nic złego?:|) trochę bez sensu to co napiszę, ale ostatino się zastanawiałam jakbym miała być na którymś z ich miejsc. które jest gorsze. Nie wiem dlaczego oni tak się zachowują. Wszyscy ludzie mają różne kompleksy. a oni uczepili się tych dwóch. niech najpierw spojrzą na siebie i niech zajmą się sobą, bo wcale nie są lepsi i przydałoby się.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Przezwiska
Napisałas ten post i w sumie nie wiem po co
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
no tak.. wygłaszałam co o tym myślę. ale żal mi tych dziewczyn. mają po 15 lat. nie wiem dlaczego tą dziewczynę nazywają szmatą. znam ją dobrze nawet, ufamy sobie. ma chłopaka. ale nie rozumiem dlaczego ją przezywają. przecież nie zawiniła. zazdroszczą, że koleś ma taką fajną laskę i jej dokuczają? :/ ona mi bardzo ufa. mówi mi wszystko. ja nic nie wygaduję więc nie wiem dlaczego oni ją tak nazywają, choć jej nie znają...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Tez miałam kiedys taka kolezanke-była fajna i naprawde bardzo ja lubiłam
![]()
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
właśnie nie.. cały czas ma jednego chłopaka od około dwóch lat. nie wiem czy dalej są, ale to nieważne. więc nie rozumiem zachowania tych innych chłopaków co ją przezywają :/ jeszcze niedawno wszyscy chłopacy z klasy ją obmacywali.. i w ogóle wyglądało to trochę tak jakby jej się podobało albo jakby to lubiła. ale też nie raz płakała
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
no to dawała sie obmacywac??
![]() ![]()
![]() |
#7 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Zamiast zająć się nauką,zajmują się głupotami. A co na to rodzice?Nauczyciele?
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
dziewczyna, na którą mówią szerszeń, mówiła Pani, że ją przezywają. ona gadała z tymi chłopakami ale to nic nie dawało. a dziewczyna którą przezywają od szmaty nie raczyła chyba powiedzieć, że ją obmacują tylko dokuczają.. ale jej dokuczają w większości ci chłopacy którzy dokuczają też tej pierwszej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Trzeba to olac iprzestana
![]()
![]() |
#10 |
Mrs Mrau
|
to są wyzwiska raczej a nie przezwiska.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Tylko, że to jest strasznie dołujące. dziewczyna, którą przezywają jest słaba psychicznie z tego co słyszałam i widziałam :/ nie potrafi sobie poradzić. często ją widzę radosną, ale chwilę później już to nie jest ta sama dziewczyna, którą była wcześniej. ona twierdzi, że jest gruba, ale tak nie jest. jest bardzo atrakcyjna, ma wielu zalotników. a to jak jej dogryzają to strasznie ją dołuje..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
zresztą nieważne... jedyne co można zrobić to olać, unikać albo wręcz przeciwnie-przestać płakać i się postawić. a przede wszystkim, nie wierzyć w to co plotą. możliwe, że są to swego rodzaju końskie zaloty ![]() tylko to obmacywanie mi nie gra ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
przezwiska wyzwiska.. zależy dla kogo. wyzwiska to raczej do tej, na którą mówią "szmata" a przezwisko dla tej drugiej..
wychowawczyni tych dziewczyn jest za delikatna. tyle razy gadała z jednym chłopakiem który im dokucza a on dalej :/ nie groziła mu jakąś karą albo czymś co często stosują. nie wpisała mu uwagi. tylko za każdym razem zwraca uwagę. a to nic nie daje :/ raz kilka dziewczyn się zebrało, którym ci chłopacy dokuczają, powiedzialy pani, a pani tylko z nim pogadała.. i dalej im dokuczał |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:34.