|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Co zmienić?
Witam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Co zmienić?
i może powiecie mi jak mam się ubierać??
Załączam zdjęcia ze sklepu (2 pierwsze) jednak nie kupiłam (jeszcze) tych ciuchów. Liczę na Wasze rady ![]() Na 2 ostatnich jestem w spódnicy, która sama zrobiłam hehe :P jak myślicie, mogę się w niej pokazać ludziom? ;P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Ładna z Ciebie dziewczyna
![]() Kolor fioletowy to zdecydowanie Twój kolor, w ogole taki hippi styl moim zdaniem by Ci pasował. Co do makijażu - tusz, róż i błyszczyk. Nic więcej Ci nie trzeba ![]() a spódnica fajna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
a co konkretnie chcesz zmienić ? nie podobasz się sobie (w co wątpię
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Też bym nic nie zmieniała.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
jesteś śliczna, fajnie się ubierasz, widać że niezłe z ciebie ziółko
![]() Nie zmieniaj nic !
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Aparatka
![]() Nie ma potrzeby żadnych zmian. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Ale zmiana jest potrzebna. Znudził mi się już mój wygląd... Konkretnie to chciałabym się dowiedzieć co zrobić z włosami... ściąć? pofarbować? i jak dbać o cerę żeby nie było tych okropnych plam, pryszczy i wągrów? ;/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
jestes sliczna i taka delikatnaaa, naprawde
![]() jesli chcesz cos zmeinic w ubraniu, wydaje mi sie, ze ladnie by ci bzlo w eleganckich ciuszkach ![]() ![]()
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Konkretnie to chciałabym się dowiedzieć co zrobić z włosami... ściąć? pofarbować? i jak dbać o cerę żeby nie było tych okropnych plam, pryszczy i wągrów? ;/[/quote]
jesli to twoj naturalny kolor wlosow to NIE FARBUJ !! ja sama mam naturalny kolor wlosow i nie chce farbowac ![]() zmieniaj fryzurki.. raz spinaj, raz wyprostuj, zrob loczki albo kitke. urozmaicaj ![]() co do cery to biegnij do dermatologa. da ci masci, kremz albo jakies inne cuda i bedzie lepiej po czasie :=
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Konkretnie to chciałabym się dowiedzieć co zrobić z włosami... ściąć? pofarbować? i jak dbać o cerę żeby nie było tych okropnych plam, pryszczy i wągrów? ;/[/quote]
jesli to twoj naturalny kolor wlosow to NIE FARBUJ !! ja sama mam naturalny kolor wlosow i nie chce farbowac ![]() zmieniaj fryzurki.. raz spinaj, raz wyprostuj, zrob loczki albo kitke. urozmaicaj ![]() co do cery to biegnij do dermatologa. da ci masci, kremz albo jakies inne cuda i bedzie lepiej po czasie ![]()
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
skarbu, nie mówiłam tego złośliwie i sądzę że żadna z nas tak nie myślała!
miałam na myśli to, że jesteś bardzo ładna, więc nie zdziwiłabym się, gdybyś się sobie podobała (gdybym tak wyglądała, też bym tak się oceniała) ![]() my cię tu komplementujemy ![]() hm, skoro znudził cię wizerunek, mogłabyś zlikwidować grzywkę, a na czas zapuszczania podpinać ją u góry, zaczesywać do tyłu. a włoski np. na lokówce kręcić. ubrania też dużo zależą od wizerunku. poszperaj w stylach: klasyczny, kobiecy, seksowny, sportowy, cygański.... dodatki czynią cuda! jesteś młoda, mocny makijaż raczej by ci nie pasował.. nie wiem, co ci tu doradzić. pozdrawiam i życzę ci powodzenia w metamorfozie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
dziękuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:50.