![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Czego nigdy na siebie nie założyłycie?
Zauważyłam,że zgapiamy nowe wątki z innych for,więc ja też znalazłam coś fajnego
![]() Tak jak w temacie-Czego nigdy byście na siebie nie założyły? 1.szerokich spodni z krokiem między kolanami ![]() 2.butów z czubami-szczególnie tych,które ja nazywam "Historia żółtej ciżemki" ![]() 3.ortalionowego dresu szczególnie w połączeniu ze złotym łańcuchem ![]() 4.beretu ![]() 5.glanów Teraz kolej na was kobietki ![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czego nigdy na siebie nie założyłycie?
-Bardzo krotkiej miniowki(takiej ze jak sie usiadzie to juz pupe widac)
-Ubran w stylu hip-hop czyli wszytko porazciagane i za duze i jakies zwisajace lancuchy itp(bez obrazy dla fanow tej muzyki) -butow na niebotycznie wysokich obcasach -przeswitujacej bluzki spod ktorej widac stanik -nie ubralabym sie cala na rozowo nigdy -butow w stylu trampki na obcasie to na razie tyle bo wychodze jak mi sie przypomni wiecej to napisze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Nigdy nie mowię nigdy
![]()
"Jednocześnie muszę prać skarpetki i zastanawiać się nad Zagadką Wszechbytu. Rozpiętość, skala i wielość planów jest doprawdy wielka. Odbija mi się po jedzeniu oraz podobno mam duszę nieśmiertelną" Widzisz błąd w mojej wypowiedzi? Proszę popraw mnie na PW, będę wdzięczna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Na pewno odpadaja
- legginsy - spodnie zwężane ku dołowi - buty na taaakich koturnach - rozowy pluszowy dres I wiecej weny brak narazie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
调解人
|
Fajny wątek!
Jeśli chodzi o mnie to moge powiedziec, ze... NIGDY NIE MOW NIGDY ![]() Jakis czas temu mialam rewolucje w szafie i w sposobie myslenia, wiec teraz sie nie zarzekam ![]() Ale najprawdopodobniej nigdy nie zaloze błyszczących czarnych ciuchow (wiecie, np. blyszczace czarne kurtki), białych kozaczkow ![]() i tak jak Czarny Elfik- all in pink ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Z tym nigdy nie mów nigdy,ale wiecie,np.ktoś jest z Zielonych i nigdy nie założy futra,bo nie po to walczy o ich prawa,by potem paradować w lisach
![]() Ja uważam,że po nie po to mi natura dała ładne 4 litery i zgrabne nóżki,by je chować w szerokich spodniach rodem z teledysków naszych raperów ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
nigdy nie założe mini i rózówych ciuchów od stóp do głów. reszta - czemu nie w domowych pieleszach zeby sie pośmiać
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
调解人
|
Cytat:
wiem o co chodzi Nati ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Ja nie założe niezaleznie od panującej mody:
-niczego w kolorze siarczystego granatu -żakietu bądź bluzki która ma "poduchy" na ramionach -bardzo krótkiej mini -spodni typu ogrodniczki -legginsów kurioza typu ortalionowe dresy i temu podobne łaskawie pomijam, choć oczyście w życiu na siebie nie włoże Napewno coś jeszcze sobei uświadomie to dopisze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Nie ma takiej rzeczy. Nie zarzekam się. Ale istnieje bardzo duże prawdopodobieństwo, że nigdy nie założę czegokolwiek w kolorze niebieskim, bo nie znoszę tego koloru, począwszy od błękitu, a skończywszy na granacie.Nawet szczoteczki do zebów bym takiej nie kupiła.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Damskich ciuszków
![]()
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
- workowatych spodni
- czerwonej sukienki - butów z "czubami" ![]() - spodni z podwijanymi nogawkami - krótkich spodenek odsłaniających pół pośladków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
![]()
- butów z czubami
- szpilek w jakims egzotycznym, modnym ostatnio kolorze [żółte, różowe] - zielono-żółtych tenisówek [albo innych w tego typu zestawieniu kolorystycznym] - dresu - workowatych spodni - bardzo krótkiej mini - czegokolwiek różowego - zwykłych bawełnianych majtasów, w stylu "babcinym" - stanika bez fiszbin - czarnego stanika pod białą bluzkę - zwykłych, grubych skarpet do eleganckich butów - kolorowych ubrań, które sa ostatnio w modzie, różnego rodzaju turkusy, żółcie, wielkie wzory - nie. - legginsów - białych adidasów - białych kozaków na obcasie [albo i bez] - złotych spodni z materiału ceratopodobnego - ogromnych, kolorowych okularów przeciwsłonecznych, przypominających gogle narciarskie. - spodni ze zwężanymi nogawkami - butów na koturnach |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Spodni ze zwezającymi się nogawkami!! Never!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
-niczego FIOLETOWEGO ble
-niczego BORDOWEGO ble -sandałów (chodzi mi tutaj o takie sportowe, albo jezuski tak zwane) -ogrodniczek -szerokich spodni w kroku ![]() -glanów! pewnie kogos zdenerwuje :P -latexowych ciuszków -butów reeboka w sumie to wielu rzeczy bym nie założyła ![]()
![]() |
#16 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Po przeczytaniu tego wszystkiego mam wrazenie, ze juz niczego własnego nie wymyślę
![]() - spodnie zwężane ku dołowi - czegokolwiek w neonowym różu (ani w innym odblaskowym kolorze ![]() - futra (umarłabym chyba ze wstydu i hańby noszac na sobie skórki takich słodkich zwierzatek, spać po nocach bym nie mogła... poważnie) - wysokich obcasów - bo mi w nich niewygodnie, nie umiem na nich chodzić no i niezdrowe są ![]() -czapki - pilotki Na razie wystarczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
-glany u mnie także odpadają
-w ogole ubrania w stylu hippi (wybaczcie nie wiem jak to sie pisze ![]() -buty w stylu "lajkonik" -bluzki bez ramiączek - no i jakos nie umiem się przekonac do koloru brązowego ![]() acha i te slawne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Nigdy nie mówie nigdy, ale na pewno nie ubiore sie w:
1. spodne inne niz biodrówki 2. adidasy+spódnica+eleganck a torebka ![]() 3. spodnie zwezane ku dolawi 4. pstrokate bluzki rodem ze swiebodzkiego 5. bizuterii z zóltego zlota - NIGDY!!!!!!!! To na razie tyle, co mi przyszlo do glowy tak na pierwszy ogien. Jak wymysle cos równie eleganckiego to dopisze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Nie zarzekam się - nigdy nie mów nigdy... kto wie, co mi w zyciu popadnie... teraz bym się zarzekała, że kusego mini bym nie włożyła, ale za dawnych chudych lat biegało się, oj biegało...
Wydaje mi się - w zasadzie jestem pewna, że nigdy nie założę spodni ze zwężającymi się nogawkami! Nienawidzę, po prostu nie mogę zdzierżyć. I ogrodniczek - alergią reaguję, co robić. Zwłaszcza kobieta w ciąży w ogrodniczkach to przykry widok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
U mnie odpada:
krótka mini wszystko w kolorze sraczkowato-nezdecydowanego brązu spodnie zwężane do dołu (szczególnie jeśli u góry są szerokie ![]() falbaniastej spódnicy niczego z lat 80" (strraszna epoka ![]() nie mam pojęcia czego jeszcze.. nie ubrała bym się "na dzidzie" czyli krótka plisowana różowa spódniczka, malusia bluzeczka (biała, niebieściunia lub różowa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() acha i jeszcze butow na bardzo wysokim obcasie, bo jakbym padla w nich to tylko raz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
znaczy spodni takich zwisających w korku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
![]()
różowy dres i złota bizuteria..bleee ochyda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Glanów - tak jak dwe poprzedniczki niiiigdy
![]() ![]()
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
No a ja zaprotestuje, nie wiem co wy macie przeciwko spodniom ze zwężającymi się nogawkami
![]() ![]() Teraz wytumacze dlaczego ![]() ![]() ![]() Pamietam jak bedac mlodziutka dziewczyna znalazlam w szafie mamy dzwony, jejku myslalam, ze zwymiotuje, jakie to brzydkie mi sie wydawalo ![]() ![]() Teraz nie znam wygodniejszych spodni, biodrowki, dzwony, a bojowki to juz na stale zagoscily w mojej szafie, i co na to powiecie? Ta, ktora sie zarzekala, ze nigdy w zyciu czegos takiego nie zalozy ![]() Na koniec dodam tylko jedno, moda sie lubi powtarzac ![]() Pozdrawiam wszystkie przeciwniczki spodni ze zwezajacymi nogawkami, ja bym ich teraz rowniez nie zalozyla, ale kto wie co bedzie za kilka lat ![]()
![]() |
#30 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Spodnie ze zwężającymi się nogawkami są boskie jeśli założy się do nich buty na szpilce ale pięknie wyglądają w nich tylko długie i szczupłe nogi mimo wszytsko ja przeciwniczką nie jestem, ale to też dużo zależy jakie to są spodnie wiadomo czasem spodnie spodniom nie równe - te stare modele tzw marchewek z lat 80 jakoś mi nie przypadły do gustu ale ogólnie fason jak najbardziej ok, tylko trzeba umieć to dopasować do sylwetki. O wiele lepsze są natomiast spodnie prostymi nogawkami - ładnie wydłużają nogi. Nie podobają mi się dzwony - typowo rozszerzane ku dołowi, to już jest passe'
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:41.