|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Emerald Bay
Witam.. zastanawiam sie nad kupnem
kosmetyku z serii Emerald Bay, ale jako ze wybor jest niesamowicie duzy to nie moge sie zdecydowac ;/ dlatego tez prosze Was o pomoc.. które są dobre? godne polecenia? zastanawiam sie nad tym: opal.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Emerald Bay
Hmm zależy jaki kosmetyk będzie ci odpowiadał. Emerad Bay ma duży wybór kosmetyków. Jeśli szukasz czegoś z bronzerami to polecam Choco Latta Love, jeśli wolisz przyspieszacz bez bronzerka wybierz Definitely Dark. Dla osób, które lubią ekstremalne i długie opalanie polecałbym Mojo który posiada efekt tingle, i jak dla mnie daje najlepsze rezultaty. Twój kremik Malibu Mimosa też jest dość dobry, nie ma bronzerków, klienci sobie chwalą. Porównywalny z Definitely Dark. Pozdrawiam
![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Emerald Bay
Wygrzebuję stary wątek, ponieważ także chciałabym dowiedzieć się czegoś więcej o specyfikach tej firmy, wszystkie informacje na różnych forach, jakie znalazłam są sprzed kilku lat, a od tamtej pory pojawiło się parę nowych wersji, parę też chyba zniknęło. W każdym razie, wiem już, które są z bronzerami, a które bez itd. Ale na jedno pytanie nie mogę znaleźć wystarczająch odpowiedzi- zapachy. Mam niestety taką właściwość, że latem bardzo przeszkadzają mi słodko- duszyste aromaty jak kokos i wanilia, reszta może być, ale te dwa wyzwalają u mnie wręcz mdłości i ból głowy... A z tego, co czytałam o różnych preparatach do solarium to dość popularne nuty zapachowe takich kosmetyków... Prosiłabym zatem bardzo, aby ktoś, kto próbował różnych balsamów Emerald Bay spróbował opisać jakie mniej więcej mają aromaty. Wiadomo, to kwestia dość subiektywna, ale myślę, że jakikolwiek opis pozwoli zorientować się chociaż ogólnie co to może być
![]() Edytowane przez Lou Lou Czas edycji: 2011-06-06 o 22:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:31.