|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() analiza kolorystyczna... pomóżcie!
Czytałam już wiele razy i przyznam, że nie wiem czym jestem
![]() Myslałam, że latem, ale w sumie... to nie jestem pewna. Największy problem mam z określeniem koloru swojej cery, bo jak patrze na ręce, to widzę jasny, ale ciepły kolor, ale jak patrzę na twarz, to niekoniecznie. Włosy: szary, zimny ciemny blond Karnacja: ekhm, no właśnie nie wiem Opalam się raczej ciężko, rzadko mi się zdarza opalić się dobrze, dlatego nie jestem w stanie ocenić koloru skóry wtedy.. bo jesli nawet się zdarzy opalić, to za długo się to nie trzyma Oczy: ciemnozielone, z niebiesko-zieloną obwódką na zewnątrz (ciemną) Piegi miałam w dzieciństwie, teraz na twarzy praktycznie nic nie mam, kolor raczej brązowy (na rękach taki ciepły brąz), trudno mi powiedziec czy na twarzy nie jest szaro-brazowy (na rękach na pewno nie) usta - pastelowe, raczej nie różowe, określiłabym to jako pastelowy koralowy kolor. no i odwieczne pytanie o kolory.. ![]() Nie wiem. Ostatnio lubuję się w ciemnych zieleniach, fioletach, nie pogardze też szarością. Czego jestem w 100% pewna, to to, że w kolorze curry (taki pomarańcz-żółty http://z.about.com/d/greekfood/1/0/y...dec05-399w.jpg) wyglądam blado i generalnie nieciekawie. Pomożecie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: analiza kolorystyczna... pomóżcie!
up up...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:19.