|
|||||||
| Notka |
|
| Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
początki spod mojej rączki :)
Witam serdecznie, od dawna obserwuję Wasze prace i zdecydowałam się wystawić do oceny moje kolczyki. Zajmuję się biżuterią od niedawna i nie bardzo intensywnie, bo wolny czas dzielę na wiele zainteresowań. Biżu jednak mocno wciąga i na pewno będę się tym dalej zajmować. Chciałabym wiedzieć, na co zwracać uwagę przy dalszych pracach, zobaczcie i doradźcie
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: początki spod mojej rączki :)
i dalej...
|
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
ostatnie na razie
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Całkiem fajne, ale loopy. Katastrofa...
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
ostatnie całkiem fajne
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
W ostatnich pomysl fajny
![]() Poza tym podoba mi sie sposob laczenia na 2 ostatnich fotkach, przez zaplatanie
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Wariacjo nie od razu Rzym zbudowano.Loopy to kwestia,w której najciężej mi idzie i nie jestem z tego zadowolona i mam świadomość,że nie jest łątwe dla każzdej z nas nauczenie się idealnie je formować. To są początki, a nie że dziewczyna tworzy już dwa lata.Trochę wyrozumiałości,serio. Prace są fajne,tylko musisz jeszcze powałkować te loopy ,bo pomysły masz dość ciekawe.
Blog o życiu w Walii z przymrużeniem oka: #23. Cieszę się ze złej pogody i wrzucam moje motywujące linki! http://blondiewales.blogspot.co.uk/ Edytowane przez solaola Czas edycji: 2008-03-13 o 17:29 Powód: dopełnienie zdania. |
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
oj tak .! pomysly ciekawe
![]() bizu taka "slodka" ;] nie w moim stylu ale kazdy ma inny gust twórz dalejjj
|
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
Takie słodkie i dziecinne!
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale czasem wystarczy złe sformułowanie ![]() Indro,czy masz coś dla nas nowego?
Blog o życiu w Walii z przymrużeniem oka: #23. Cieszę się ze złej pogody i wrzucam moje motywujące linki! http://blondiewales.blogspot.co.uk/ |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
niebieskie z drugiego postu i ostatnie
a loopy wyrobisz, nie martw się
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
zasadniczo: fotki zbyt rozświetlone i loopy.....
1-zbyt cukierkowate ![]() 2-interesujące połączenie, ale moim zdaniem - są za blisko siebie 3-nie ![]() 4-o, interesujące ![]() 5-średnio :/ 6-na fotce ci bigle poprzechodziły ![]() 7-drucik ci się pokrzywił... 8-takie ładne kulki... ale toto na górze mi się totalnie nie podoba ![]() 9- ![]() 10-niezbyt. 11-oj... totalnie nie :/ 12-kolory - tak, kompozycja - nie ![]() 13-ciekawe. |
|
|
|
|
#15 |
|
Raczkowanie
|
Kolczyki całkiem fajne, ale popracuj jeszcze nad przeróbką zdjęć!
Widzę, że masz mnóstwo ciekawych pomysłów, tak trzymać!
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#16 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczynki bardzo wam dziękuje
![]() Wariacjo, nie obrażam się. Czasem mocna krytyka bywa najbardziej budująca ![]() Czekam właśnie na przesyłki i będę tworzyć dalej ![]() A do kolczyków, paradoks jest taki, że ja wogóle nie noszę kolczyków - miałam kiedyś przebite uszy po I komunii, ale przestałam nosić kolczyki i dziurki zarosły A kolczyki namiętnie nosi moja młodsza siostra ( ma 12 lat) i może ta cukierkowatość ich wynika z tego, że to głównie ona i jej koleżanki są kupującymi ![]() A ja im dłużej robię, tym bardziej nabieram ochoty na ponowne przekłucie uszu ![]() Pozdrawiam cieplutko |
|
|
|
|
#17 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
- tylko mi jakoś dziurki nigdy nie chciały go końca się wygoić i jeden dzień bez czegoś w uszach wystarczył by mi zarosły :P (gdzieś koło matury kiedy byłam tak zajęta że zapomniałam i nawet nie zwróciłam uwagi)No i tak mi to nigdy nie przeszkadzało - dopóki nie zaczęłam sama robić kolczyki. Robie głównie takie które sama bym chciała nosić i w końcu nie wytrzymałam i sobie przebiłam - dwie godziny z igłą sie męczyłam (ehh kiedyś to parę sek i po problemie ale na starość człowiek zaczyna robić się "delikatny" - miałam 4 dziurki i wszystkie sama zrobiłam) ale to też z winy mojego lubego który miał taką mine i był cały zielony gdy na to patrzył, że prawie leżałam na ziemi ze śmiechu :P no a teraz mam przebite i mogę nosić
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:23.

Pozdrawiam

Bo do idealności dążę...

- tylko mi jakoś dziurki nigdy nie chciały go końca się wygoić i jeden dzień bez czegoś w uszach wystarczył by mi zarosły :P (gdzieś koło matury kiedy byłam tak zajęta że zapomniałam i nawet nie zwróciłam uwagi)