![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Torebka ze skóry,RoC,Body Shop,Inglot,Avon,Lancaste r,Sally Hansen,Deborah,Mayb
jakiego dokladnie koloru pdkladu szukasz b ja mam Lancastr ale miodowy cieply bez Mo4
Edytowane przez ewapawliszyn Czas edycji: 2008-04-15 o 09:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Torebka ze skóry,RoC,Body Shop,Inglot,Avon,Lancaste r,Sally Hansen,Deborah,Mayb
Interesuje mnie :
Lancaster, Matt and Shine, puder brązujący, 01, kupiłam w UK, na razie tylko otworzyłam w celu oglądniecia, nie dotykany Nie jestem przekonana więc może wymienię. Ktoś chętny? Krem do biustu Bioetyc Deborah, ze slodkich zapachow mam Versace REd Jeans mam tez pianke do wlosow Goldwell - zwiekszajaca objetosc 2/3 z 300ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Lancaster, Matt and Shine,
Żel do mycia ciała CK Obsession Night, Obsession Night, produkt z twojej listy mam hydralight i wiele innych blyszczyk o zapachyu i smaku waty cukrowej moze cie zainteresuje pianke loreala prof. podnoszaca wlosy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
niecnotliwa dziewica
Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj, moze wypatrzysz u mnie jakiś drobiazg za olejek do skórek Sally Hansen? Pozdrawiam
![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się u Ciebie BS - najbardzoej wanilia, moze znajdziesz cos u mnie?
no i torba, ale za nią szukasz czegoś z Wish Listy? Ze smakowitości mam krem do ciała Voglia (cukier i orzechy) ale mam też balsamy tylko, że owocowe więc pewnie odpadają? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Moze znajdziesz cos u mnie za The Body Shop, perfumy 30 ml, Vanilla, bez paru psików
![]() ![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() interesuje mnie: Krem do biustu Bioetyc Deborah, na stronie Estyl jakieś 70 zł, nieużywany znajdziesz coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
hej!
cos u mnie za ktores z tych rzeczy?: Z tej samej serii, żel na cellulit, body draining action, dostępny w douglasie za bodajże niecałe 70 zł, zużyłam max 15% Olejek do paznokci i skórek z witaminą E Sally Hansen, też nieużywany balsam Vanilla Spice, RoC, z serii Purif-AC, soothing reparator, bardzo delikatny kremik, nie zapycha porów, jest bardzo lekki, fajnie nawilża. Użyłam parę razy, ubytek max 10% zapraszam do siebie: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=246956
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
może coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
znalazlabys cos u mnie
zainteresowal mnie m.in. krem do biustu, olejek do paznokci, peeling, eyeliner
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Ewo, ten Lancaster może być dla mnie chyba za ciemny. Ja szukam czegoś w granicach beżu dla jasnej blondynki, jasne odcienie jednym słowem. Nie szukam tego pilnie więc poluję na konkretne.
Polu, nic nie wypatrzyłam. Bzuz, faktycznie interesuje mnie pianka, podklad i jedna miniatura, ale kosmetyki, ktore Ciebie interesuja u mnie wolalabym (za wyjatkiem zelu, ale to drobiazg) wymienić na jedna konkretna rzecz, bo nie musze sie ich pozbywac. Margot, no tak nic mi nie wpadło w oko- może ta jedna trzecia Couvrance, ale za to zachorowałam na Twoje BDM, czego za nie szukasz? Zakrecona, ciuszkow raczej nie szukam, chyba ze dobrej jakosci bluzki z przezroczystego materialu (cos jak z nowej kolekcji rsay, takie w kropki). Ewenatualnie torebki, bo ma och milion i moge miec wiecej ![]() Irsin, popatrzyłam, ale też nic nie znalazłam. Za torebkę raczej coś z listy, bo jak jej na nic nie zamienie to po prostu bede nosic ![]() ![]() Miska, nic nie wypatrzylam ![]() Mirra, u Ciebie mi sie widza kosmetyki Joico i blyszczyk Lacome (to drugie bardziej wiec musialabym zerknac na kolor), ale czy bylabys sklonna wymienic blyszczyk i ktores z tych dwoch na krem? Bo tylko taka zamiana mnie interesuje. Dziewczynom, ktorym nie odpisalam odpisze pozniej, bo teraz musze juz isc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
niestety nic
![]()
![]() |
#16 |
niecnotliwa dziewica
Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
|
Dazzling, czego ja szukam za BdM... hmmm... nie ukrywam, że czegoś super-extra. Jasne sypkie pryzmy - Delicate Beige względnie Soft White, Biedronka Diora... może jakiś interesujący zapach, np. klasyczna Prada (a jeszcze lepiej Intense)... pewne jedno, ze łatwo jej nie oddam
![]() Gdybyś się natomiast zdecydowała oddać olejek SH za podkład Avene, to chętnie poszukam czegoś ciekawego poza kramikiem ![]()
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
ups... przepraszam za powyższe. to nie moja wina
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Guniagusia, nic nie znalazłam dla siebie.
Nulko, musiałabym zerknąć na odcień burzujkowego różu. Co ewentualnie byś za niego chciała? Siek, nic nie wypatrzyłam. Margot, kurcze, no nic nie mam z Twojej listy. Ja mam jeszcze swoje 30 ml Belle, ale je kocham, czcze itd., wiec juz powoli nastawiam sie na polowanie na kolejna flache ![]() Doroto, oczywiscie jestem zainteresowana, co ewentualnie moglabyc dorzucic? Mirra, na razie jednak podziekuje, bo tak sobie mysle, ze jeszcze mam zapas kosmetykow do wlosow, szukam w zasadzie tylko pianki pilnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
za burzujke chetnie przyjelabym:
Z tej samej serii, żel na cellulit, body draining action Olejek do paznokci i skórek z witaminą E Sally Hansen, też nieużywany
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
The Body Shop, perfumy 30 ml, Vanilla, bez paru psików
dwa balsamy do ciała z drobinkami z limitowanych serii The Body Shop- Cranberry i Vanilla Spice, jeden mogłabym wymienić, ale oba pachną bosko, więc nie mogę zdecydować który... Oba są nieużywane i nieotwierane, nakupiłam na zapas. Z obu serii mam jeszcze używane i nieużywane masełka, masełko do ust Cranberry, ale wymienię je tylko jesli coś mi wpadnie w oko. Na razie chomikuję ![]() Krem do biustu Bioetyc Deborah, na stronie Estyl jakieś 70 zł, nieużywany Z tej samej serii, żel na cellulit, body draining action, dostępny w douglasie za bodajże niecałe 70 zł, zużyłam max 15% Maybelline Define-A-Lash, ten zielony tusz, tzn. w kolorze czarnym, nieużywany, jeszcze zapakowany w kartonik krem do stóp, kawowy, Avon, nieużywany Perfumy: Echo Davidoff, w pełni oryginalny tester, bez kilku psików, 100 ml Obsession Night, produkt, ale z zestawu, więc nie mam pudełka, 100ml bez kilku psików. odp u mnie ![]()
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
a znajdziesz cos jeszcze ? oprócz breloka kota?
mnie u Ciebie najbardziej interesuje: The Body Shop, perfumy 30 ml, Vanilla, bez paru psików Krem do biustu Bioetyc Deborah, na stronie Estyl jakieś 70 zł, nieużywany Echo Davidoff, w pełni oryginalny tester, bez kilku psików, 100 ml Obsession Night, produkt, ale z zestawu, więc nie mam pudełka, 100ml bez kilku psików. odp u mnie ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:36.