|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Przygarnę odsypke meteorytów, na wymiane perfumy
Chętnie przygarnę troche kulek Meteorities w kolorze Mythic
oraz: cień w kolorze opalizującego ciemnego granatu, chętnie sypki lub pigment MAC, Gosh, ale niekoniecznie, chętnie odsypka baza Daxa kaszmirowy podkład Daxa w kolorze 01 lub 02 oraz przy okazji jeszcze może mnie interesować jakaś szminka w kolorze jasnego różu, lub ciemnego brudnego różu, lub fuksjowego różu wpadającego w fiolet, lub wręcz fioletu. Ogólnie róże. Na wymianę mam odlewki i próbki perfum, wiele unikatowych itp., również fabryczne próbki mainstreamowe, również próbki niszowców chętnie tez oddam odlewkę Vanille Canelle CsP, bo mam gotową. edit: Jeszcze mam do oddania flaszkę Dalimanii 65ml/100ml trochę odrapaną. A za Meteoryty z pudełkiem (moga być używane) mogę rozważyć oddanie Lolity Lempickiej Midnight 32ml/40ml Moge też oddać klasyczne Burberry London 20ml/100ml Edytowane przez gwaihally Czas edycji: 2008-03-21 o 15:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Przygarnę odsypke meteorytów, na wymiane perfumy
witam... mam meteorki i srebrne monety.. napisz prosze dokladniej jakie odleweczki proponujesz?? i za jaką ilośc kuleczek a i czy sypkich poszukujesz tylko w kolorze granatu???
pozdarwiam ann
WĄTEK https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1115536 Gdzie jest cierpliwość i pokora, tam nie ma ani gniewu, ani zamętu...... Edytowane przez ana761 Czas edycji: 2013-05-24 o 10:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
To ja postaram sie dzisiaj zrobić spis. I postaram się zrobić też spis próbek do oddania, co będzie niełatwe. A jaką ilośc chcę to nie wiem. Z kilkanaście. A cienie moga być też inne, trudno mi powiedzieć jakie, bo mam już różne, ale bardzo lubię sypkie cienie, więc na pewno mogę coś wybrać. To ja napiszę wieczorem. Na pewno tak na szybkiego, to mogę zaproponować odlewkę Histoire D'eau lub Dalimani, albo tez np. Dirt Demeter. Theoremy mogę trochę oddać, Mora Belle CsP, Shalimar light lub EDT, Tempore Donna, a nawet trochę sotto Voce, Anglomanii edit: nie, to jest bez sensu. Nie zrobię tego spisu, szczególnie próbek. Mogę przesłać plik do wglądu, z tym zastrzeżeniem, że nie wszystkie próbki są do oddania (jest do oddania jakieś 70-80%z 350 próbek), a z flakonów nie ze wszystkich moge zrobić odlewki. Więc proszę o priva z adresm mailowym to prześle cały spis próbek i flakonów. Mam nadzieje że coś sobie wybierzesz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Acha! Jeszcze mam do oddania flaszkę Dalimanii 65ml/100ml trochę odrapaną. A za Meteoryty z pudełkiem (moga być używane) mogę rozważyć oddanie Lolity Lempickiej Midnight 32ml/40ml
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Ana761, pisałaś chyba do mnie wczoraj na priva, ale Wizaż nawalał i nie zdążyłam przeczytać i poznikało mi częśc wiadomości. Tzn. listę próbek i flakonów Ci wysyłałam, ale potem chyba coś jeszcze pisałaś?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Witam, zgodnie zumową odsypka metoerkow klasycznych ( 15 kuleczek) oraz 3 odsypki sypkich cieni poleciały dziś do Ciebie.
pozdarwiam ann
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:29.