|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() wymienię
*** Max Factor Creme Puff kolor 13 nouveau beige, puder w kamieniu, raz maźnięty, więc ubytku nie widać, dla mnie za ciemny
*** Max Factor Lasting Performance, kolor 105 soft beige, ubytek - zostało ok. 1/2 z 35 ml, ale jutro sprawdzę jeszcze raz-moze przez noc ścieknie, jak bedzie stał wiadomą częścią do góry... *** L'oreal tusz do rzęs voluminous mit ceramid R, volumen 4X, czarny, 8 ml, mokry - jak dla mnie aż za bardzo, nie potrafię się nim malować, za dużo mi się nakłada *** Tester korektora miss sporty so clear coverstick, kolor 01, w formie i wielkości pomadki, 2 razy użyty, więc ubytek minimalny *** Kenzo L'eau par edt, zostalo na wyprobowanie zapachu z 50 ml ok. 3-4 ml *** Lirene fliud Citty Matt kolor 204, zostało na pewno połowa, o ile nie więcej z 30 ml *** Garnier Roll-on przeciw nagromadonemu cellultowi, raz użyty, więc prawie nowy *** Dezodorant w kulce Dove, niewidzialna ochrona, użyty około 4 razy. Gdyby mnie coś zainteresowało bardzo jestem w stanie oddać: * Chopard Wish Turquise Diamond edt, zostało ok 18-19 ml z początkowych 30 oraz * YSL Baby Doll, zostało ok. 25 ml z początkowych 30. No i to chyba wszystko. Zdjęcia załączę może jutro, bo jestem padnięta po pracy ![]() Zapomiałam dodać, że preferuję większe wymianki. Nie pytajcie, czego szukam, bo tak naprawdę-nie wiem, mam w sumie wszystko. A powyższe mi zalega, więc wymienię tylko za coś, co zużyję sama. WYMIENIONE *** L'oreal Paris Glam Shine Natural Glow kolor 406 pearly nude glow, jasny beż perłowy. Kupiłam mamie, ale nie trafiłam z kolorem. Raz się pomalowała i stwierdziła, że jej nie pasuje. Mi też, bo wolę ciemniejsze.leci do jolanda_vega *** Revlon, rozświetlacz skinlights face illuminator, kolor 01 Natural Light, ubytek niewidoczny z 40 ml, bo raz jedyny użyłam *** Sensique nr 102 puder rozjaśniający w perełkach, użyty 2 razy *** Vollare kulki różowe Edytowane przez modro Czas edycji: 2008-05-15 o 20:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Dot.: wymienię
znajdziesz coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Ziaja Nuno, Maska z zieloną glinką, L'Oreal Glam Shine Juice - odcień 204 Baby Juice i próbkę Euphorii chętnie Ci oddam; co do dwóch pozostałych kosmetyków negocjuje z inną Wizażanką...może dobierzesz sobie coś jeszcze (próbki?) bo maseczka Ziaji jest na pewno warta mniej, niż Garnier.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
właśnie sobie pomyślałam, że zużycie mojego Glam Shine's wynosi 80% a Twój jak rozumiem jest prawie nowy - może po prostu zrezygnuję z Garniera i dorzucę Ci Ziaję do Twojego błyszczyka?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:32.