|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
czym zapłacę w czechach?Euro...?
Za tydzień wybieram się na zwiedzanie Pragi. Wiem że walutą w Czechach jest korona, ale mam na zbyciu trochę Euro chciałam je tam wydać, sprzedanie euro narazie nie opłaca się ze wględu na niski kurs. Zastanawiam się czy w większych sklepach galeriach handlowych itd. można płacić w euro? Ktoś był, ktoś wie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: czym zapłacę w czechach?Euro...?
zapewne w niektorych mozna tak jak u nas, tyle ze mysle, ze jest to jeszcze mniej oplacalne niz wymiana waluty przy terazniejszych kursach, bo przeliczniki takich cen do atrakcyjnych na pewno nie naleza... sama widzialam kiedys bluzke ze zwykla cena i cena w euro. ta w euro byla znacznie zawyzona
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
no fakt ceny w euro na metkach u nas w Polsce są znacznie wyższe... o tym nie pomyślałam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
oj raczej nie. jak cos to alkohol jest tanszy, ale ceny calej reszty sa porownywalne
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
![]()
hello kto wie jak dojechać do gorących źródeł w czechach
![]() PS:kto nie wie niech nie pisze bo to wkurza ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:17.