|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Meridia - Szybkie odchudzanie???
Witam wszytskich mam takie pytanko co do tych tabletek "meridia" jesli ktos je stosowal lub stosuje nadal czy sa faktycznie jakies efekty w jakim czasie byly widoczne i jak dlugo trwala kuracja...
Dzieki |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Meridia - Szybkie odchudzanie???
wpisz w wyszukiwarkę Meridia to znajdziesz odpowiedz...
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Wczoraj minęło 2 tygodnie odkąd stosuje meridie, schudłam 5 kg i moja waga staneła w miejscu ale mam nadzieje że jeszcze spadnie. Nie mam wogóle apetytu, jedzenie może dla mnie nie istnieć. Nawet nie "rusza mnie" jak ktoś je w mojej obecności coś co normalnie uwielbiam. Śniadanie i objad jem dosłownie na przymus. Oprócz tego nie jem dosłowie nic, naprawde na nic nie mam ochoty. Skutków ubocznych jak na razie nie zauważyłam żadnych.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Ja od dziś zaczynam "przygode" z Meridia 15 w połaczeniu z Therm Line II- te jem od tygodnia, oraz kilkoma innymi(łagodniej działajacymi wspomagaczami).
|
|
#5 | |
|
♥
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:57.