| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2008-05-29, 11:14 | #1 | 
| Raczkowanie | Nietypowe pytanie

Dzisiaj rano sklejałam zabawkę klejem super glue, nacisnęłam za mocno i większośc tego kleju znalazła się na moich dłoniach. Jestem w 8 miesiącu ciąży, czy to może w jakiś sposób zagrozic dziecku? Może to moje pytanie dla niektórych wyda się banalne, ale przecież super glue zawiera substancje trujące, no nie wiem   wypowiedźcie się, proszę. 
				__________________ Bo miłość Prosiaczku, to jest wtedy, gdy się kogoś lubi...za bardzo   Kocham Maciusia i Tomeczka - moje chłopaczki  www.suwaczek.pl/cache/bd326e45a6.png | 
|     |   | 
|  2008-05-29, 11:48 | #2 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-01 Lokalizacja: z domu 
				 | 

Dot.: Nietypowe pytanie

Nie jestem spejalistka. ale wydaje mi sie, ze dzidziusiowi nic nie bedzie.    | 
|     |   | 
|  2008-05-29, 11:51 | #3 | 
| Raczkowanie | 

Mnie też się tak wydaje, ale wolałam się tutaj Was zapytac

__________________ Bo miłość Prosiaczku, to jest wtedy, gdy się kogoś lubi...za bardzo   Kocham Maciusia i Tomeczka - moje chłopaczki  www.suwaczek.pl/cache/bd326e45a6.png | 
|     |   | 
|  2008-05-29, 12:06 | #4 | 
| Wtajemniczenie | 

Cicha powiedz o tym lekarzowi,bedziesz spokojniejsza   
				__________________ Only God can judge me Prawdziwy przyjaciel to ktoś, do kogo możesz zadzwonić o trzeciej w nocy i powiedzieć: 'Jestem w więzieniu w Meksyku', a on na to odpowie: 'Nic się nie martw, zaraz tam będę | 
|     |   | 
|  2008-05-29, 12:09 | #5 | 
| Raczkowanie | 

Dzięki dziewczyny za zainteresowanie się moim błachym wbrew pozorom pytaniem. Myślałam o tym żeby skonsultowac się z moim Ginem. Dzięki jeszcze raz pozdrawiam    
|     |   | 
|  2008-05-29, 13:46 | #6 | 
| Rzabbocop | 

Kleje chirurgiczne mają prawie taki sam skład jak super glue    | 
|     |   | 
|  2008-05-29, 15:42 | #7 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-12 Lokalizacja: zacisze domowe 
				 | 

mnie kiedyś super glue wylał się na spodnie nie dość że w spodniach plama nie do wywabienia to jeszcze na skorze zrobił się bąbel. Lepiej porozmawiaj z lekarzem, bo wiadomo że to potrafi ładnie ręcę posklejać

__________________  Wiktoria 12.07.2008    Oliwka 07.02.2015   | 
|     |   | 
|  2008-05-29, 22:58 | #8 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2008-04 Lokalizacja: mój jest ten kawałek podłogi... 
				 | 

nie wydaje mi sie zeby Dzidzi sie cos przez ten klej stalo... Chociaz mocny to on jest-moja mamuska jak sobie nim lapki polala to szybko pobiegla do lazienki pod kran to splukac i sie do kranu przylepila   
				__________________ | 
|     |   | 
|  2008-05-30, 06:55 | #9 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-03 Lokalizacja: (prawie) Koszalin, ta wiocha obok Mielna 
				 | 

pewni mogłoby ci i dzidzi sie cos stac jakbys tego nigdy z rąk nie usnęła - ale ręce to jeszcze nie jest tak źle. jest jeden przypadek - facet mial odstajace uszy i przykleił je sobi własnie super glue o skóry głowy. zmarł od trujacych ubstancji które przez skórę do mózgu sie dostały (ale uszy troce blizej są glowy niz ręce i ekspzycja na klej inna).

| 
|     |   | 
|  2008-05-30, 11:03 | #10 | 
| Rzabbocop | 

kleje tego typu działają wiążąc wodę więc spłukanie pod kranem może dać właśnie takie efekty   a babel może powstać od reakcji temicznej albo z powodu odciągnięcia wody z naskórka kleje typu super glue nie są aż w takim stopniu toksyczne, ten pan musiał użyć jakiegoś innego kleju albo chińskiej podróby | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:00.