|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Prosze o pomoc.
Cześć!!!
Na wstępie przesyłam gorące pozdrowienia.? Na imię mam Jagoda, mam 23 lata. Piszę do was ponieważ też mam problem z anoreksją, a raczej mam już go prawie za sobą. Zaczęło się u mnie około 8 lat temu. Powodem tego, że zaczęłam się odchudzać był lekarz, który chcąc mnie ośmieszyć powiedział, że jestem za gruba jak na swój wzrost i wiek. Zresztą co będę wam zawracać tym głowę. Teraz jestem szczęliwą żoną i matka. Mam kochającego męża, który wie o moim problemie i bardzo mi pomaga, śliczna półroczna córeczke, która jest całym moim światem. Wydawaćby się mogło, że problem anoreksji mam już za sobą jednak ja ciągle się boję. Wiem, że ten strach przed nią będzie towarzyszył mi do końca życia mimo to staram się żyć normalnie. Jestem studentką 3 roku i piszę licencjata. Moja choroba jest powodem tego , że postanowiłam pisać o anoreksji. Na spotkaniu z promotorem gdy powiedziałam mu o czym chcę pisać, on czyli pan profesor habilitowany, który ma na koncie sporą ilość napisanych książek pedagogicznych i jest ceniony w gronie pedagogów, zapytał się mnie: CZY WARTO O TYM PISAĆ? CZY W OGÓLE JEST TAKI PROBLEM? Po tym jak to usłyszałam poczułam, ze robię się nerwowa wręcz wściekła i jeszcze trochę bym mu wykrzyczała TAK JEST, SIEDZI PRZED PANEM JEDNA TAKA!!!!!!!! Od tamtego momentu postanowiłam, ze będę pisać o Anoreksji ,żeby inni mogli się przekonać , że to nie bajki tylko rzeczywistość, że wśród nich są ludzie, którzy na co dzień chorują na anoreksje. Dlatego też zwracam się do Was z wielką prośbą. Do swojej pracy potrzebuję mieć przeprowadzoną ankietę z osobami takimi jak my. Dlatego jeśli się zgodzicie proszę was napiszcie mi na mojego maila, wystarczy nawet tylko słowo TAK, co będzie znakiem dla mnie, że mogę wam ją wysłać. Będę wam ogromnie wdzięczna. Nawet jeśli nie będziecie chciały wypełnić to zawsze milo będzie pokorespądować z Wami. Pozdrawiam Was gorąco Jagoda Leitner. Mój mail jagoda27-12@o2.pl Możecie też podać tutaj swoje maile a ja prześle ankiete. Dziekuje. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prosze o pomoc.
Nie Anoreksja, a anoreksja
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:00.