|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Krwawienie kolejny raz
Witam forumowiczki, na dniach musze się udać do doktora, bo już sama się boje co się dzieje... ale napisze tutaj może ktoś już miał taki przypadek i troszkę mnie uspokoi bo tak naprawde trochę się boje. Miesiaczkuje już od 6 lat, w sumie nigdy nie miałam z nią problemu, była regularna w miarę, czasami małe przesunięcia, jednak zawsze bardzo bolesne. W czerwcu miesiączkowałam już kilka razy, zaczynając od 2 przez 5dni, 10 dniowa przerwa i znowu to samo, 5 dni, 11 przerwy i kolejne krwawienia
![]()
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Krwawienie kolejny raz
koniecznie idź do lekarza, może to jakaś infekcja, może przez stres? różnie organizm reaguje, nie martw się pierwszą wizytą, nie jest źle, uwierz mi, ginekolog to normalny lekarz, nie masz się czym martwić
![]() byś może to jakieś rozregulowanie hormonalne, ale lepiej się upewnić w 100%u lekarza, dla spokojnej głowy i dla własnego dobra ![]() trzymaj się ciepło, i głowa do góry ![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
dzięki jakoś mysle ze bedzie oki
![]() nom ostanio wlasne tego stresu było dużo, wiec fakt może przez to ... okaze się w najbliższych dniach ![]()
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Wiem ze jak moja kuzynka miala anemie miala tez ciagle takie krwotoki, ale nie wiem jak to wygladalo dokladnie, czy bylo z przerwami czy ciagle. My ci tu nic nie poozemy musisz isc do lekarza i to jak najszybciej...
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Soryy, ze zmartwie ale moja babcia tak miala. Mialam krwawienia nie wiadomo czemu i okazało się ze to rak szyjki macicy. Ciebie to pewnie nie dotyczy ale idź do lekarza prędko.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Weźcie dajcie na luz z tym rakiem!
To może być jakies zaburzenie hormonalne, niekoniecznie wynikające z chorób układu rozrodczego, ale może być np coś nie tak z tarczycą. Nie można wykluczyć także nadżerki i mięśniaków, ale jest to jak najbardziej wyleczalne. Rak się nie robi ni z tąd ni zowąd, jak sie dziewczyna dobrze czuje i ma dobre wyniki badan krwi to nie ma podstaw, żeby tak sądzić. To tak jakby mówić że kaszel to rak płuc - a moze być to zwykła chrypka czy przeziębienie! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Tak trochę gorąco mi się zrobiło po przeczytaniu o tym raku .. ale nie nie
nie ma co zbytnio gdybać co to może być, wizyta będzie i będzie już trochę spokoju . ![]() ale dzięki i to za jakieś opinie ...
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Wyluuuuzuj żadnego raka nie ma.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:30.