|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Koncentrat z wit. K Farmony - oszustwo???
Hej dziewczyny!
Posłuchajcie co odkryłam... wczoraj skończył się mój koncentrat wzmacniający naczynka z witaminą K Farmony, więc chciałam otworzyć jakoś opakowanie, żeby wygrzebać resztki ze środka. Można go otworzyć od dołu. Gdy już to zrobiłam zdałam sobie sprawę, ze tam NIC nie ma, żadnych resztek na ściankach, ani nawet żadnej pompki, która mogłaby cokolwiek stamtąd wyciągnąć. Mój chłopak to potwierdził. Nalaliśmy do środka wody, zamknęliśmy opakowanie i naciskaliśmy pompkę na górze. Nic nie wylatywało, bo najzwyczajniej w świecie ten dziubek z góry nie ma połączenia z resztą opakowania!!! Koncentratu było więc tylko tyle, ile w tym dziubku na górze! Mam teraz do was prośbę - sprawdzcie swoje koncentraty. Czy tylko mój był w większości atrapą? Potem można opakowanie spokojnie zamknąć, więc nie popsujecie sobie koncentratów. Czekam na wyniki waszych dochodzeń ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Koncentrat z wit. K Farmony - oszustwo???
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Koncentrat z wit. K Farmony - oszustwo???
Masz racje, nie pomyślałam o takim mechaniźmie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:46.