|  2008-06-12, 00:16 | #1 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2007-02 Lokalizacja: Bielsko-Biała 
				 |   > cosmic pink <

Nienawidzę różu   ale tego typu makijaż chodził za mną od kilku dni, a ponieważ na MM ostatnio pustki, postanowiłam się pokazać... Osobiście jestem z niego zadowolona  troszkę inaczej, niż zwykle... Róż jest przesadzony celowo, choć zamierzony efekt miał być nieco inny, ale wyglądało to komicznie   Czekam na Wasze uwagi  LISTA: - podkład Lirene, puder Sensique - róż z mozaiki AVON - cienie z palety Miss Rose - kredki AVON - eyeliner AVON - tusz Oriflame - pomadka Oriflame aha i jeszcze się przyznam, że "wyplasterkowałam" parę niedoskonałości, bo makijaż robiłam późnym wieczorem i nie przykładałam się do zbytniego krycia, no a ze względu na porę, cera też już taka zmęczona   | 
|     |   | 
|  2008-06-12, 00:31 | #2 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2008-02 Lokalizacja: Łódź 
				 | 

Dot.: > cosmic pink <

samarko, definitywnie i absolutnie musisz polubić róż!!! rewelacyjnie w nim wyglądasz  a cieniowanie jak zwykle oryginalne i chyba tylko Ty tak dokładnie potrafisz   
				__________________ nieuleczalnie chora na życie...  | 
|     |   | 
|  2008-06-12, 00:38 | #3 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-08 Lokalizacja: Dzierżoniów 
				 | 

no powiem ze makijaz ciekawy bardzo...ale cos on mi do Ciebie za bardzo nie pasuje...nie wiem czemu ale jakos mi sie do konca nie widzi..samo wykonanie rewelacja ale jakos tak ciezko sie wydaje..wiem wiem pisalas ze mial byc przesadzony i to Ci sie udalo jak najbardziej   ale chyba az tyle rozu to nie dla Ciebie  swoja droga tez rozu za bardzo nie lubie wiec moge byc nie obiektywna  chyba tez wyostrzylas zdjecia co ? bo jakies taki zbytnio blyszczace w niektorych miejscach   
				__________________ | 
|     |   | 
|  2008-06-12, 00:41 | #4 | ||
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
  Co do zdjęć, to kolorów nie ruszałam, tylko ten plaster w paru miejscach, o czym pisałam... Być może to wina lampy...   | ||
|     |   | 
|  2008-06-12, 00:45 | #5 | 
				 | 

moze i lampa bo na czole widac blyszczace drobinki ktore sie pokazuja bardziej jak sie wyostrza zdjecia dlatego pomyslalam ze moze wyostrzalas czego zupelnie nie neguje bo czasem zdjecia nie sa takie ostre jakby sie tego chcialo i sie uzywa   a plastra to chyba kazdy uzywa;-P 
				__________________ | 
|     |   | 
|  2008-06-12, 00:47 | #6 | |
				 | 

Cytat: 
   | |
|     |   | 
|  2008-06-12, 00:48 | #7 | 
				 | 

hehe nie no ironizowalam troche  jak wyjda dobre zdjecia to nie trzeba nic kolo nich robic tylko ladnie powycinac i juz zeby sie ladnie prezentowalo  dobranoc   
				__________________ | 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2008-06-12, 08:42 | #8 | 
| Zakorzenienie | 

bardzo mi sie podoba

__________________ Polecam link www.fridayimage.com -coś więcej niz zwykła fotografia  oraz poleecaam www.yourstime.eu    gg 7758327 www.sephora.maxmodels.pl | 
|     |   | 
|  2008-06-12, 08:47 | #9 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-12 Lokalizacja: Irlandia 
				 | 

Samarah pieknie Tobie w rozu i piekne zdjecia!makijaz naprwade bardzo dobry!!!no i ty wygladasz tak promiennie i sexy!

| 
|     |   | 
|  2008-06-12, 09:53 | #10 | 
| Zakorzenienie | 

Nie lubię różu w makijażu, rzadko zdarza się, by ktoś w nim dobrze wyglądał. U Ciebie jest świetnie, naprawdę nie wyglądasz w różu źle. Makijaż jest staranny, a połączenie ciekawe. No i jak pięknie lśnisz   | 
|     |   | 
|  2008-06-12, 11:26 | #11 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-05 
				 | 

Ogolnie makijaz bardzo ladny i pasuja Ci takie kolory,ale moim zdaniem za duzo blysku. Swieca sie oczy, policzki. Jesli perlowe cienie to uzylabym matowego brazera/rozu.

| 
|     |   | 
|  2008-06-12, 11:27 | #12 | 
| Zakorzenienie | 

świetne wykonanie. Strasznie podoba mi się jaśniejsza kreseczka w kąciku oka. Poza tym róż ci raczej pasuje-przynajmniej do twarzy ci z nim    | 
|     |   | 
|  2008-06-12, 11:47 | #13 | ||||
				 | 

Dziękuję   Cytat: 
  Cytat: 
  ja właśnie też za różem nie przepadam i raczej go unikam, ale tutaj troszkę zaryzykowałam  Cytat: 
  Wiem, że dużo błysku... chciałam zrobić taki makijaż nieco przesłodzony, no ale w efekcie napaćkałam trochę, a zdjęcia to uwydatniły... Cytat: 
   | ||||
|     |   | 
|  2008-06-12, 12:55 | #14 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2007-12 Lokalizacja: Ostrów Wielkopolski 
				 | 

strasznie dobra robota-jeśli chodzi o oczy, naprawdę ciekawy pomysł, fajne cieniowanie, ale wydaje mi się, że jest trochę za mocny, tak trochę Cię przytłacza. Ale może właśnie o taki efekt Ci chodziło ?    | 
|     |   | 
|  2008-06-12, 13:41 | #15 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2007-09 Lokalizacja: Nowy Sącz 
				 | 

Wyglądasz rewelacyjnie, zdecydowanie ten kolor szminki pasuje do Ciebie. Bardzo staranne wykonanie. Super.

__________________ "Bez wiary potykamy się o źdźbło trawy, z wiarą przenosimy góry" KOCHAM CIĘ SYNKU - Śpij słodko Aniołku (*)(*)(*) | 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2008-06-12, 16:35 | #16 | 
| Wtajemniczenie | 

Makijaż bardzo ładny - ciekawa technika i połączenie kolorów   ślicznie Ci w różu   | 
|     |   | 
|  2008-06-12, 16:47 | #17 | 
| Wtajemniczenie | 

no no Samarah wyglądasz jak gwiazda,śliczny makijaż,oczęta rewelacyjne,naprawde bardzo Ci ładnie w tych kolorach,makijaż dopracowany staranny,ciekawy,super!!W  ymiatasz Samarah     
				__________________ Wiedziałam jak chcę żyć MAZDA RX 8    .........OUT OF YOUR LEAGUE......... | 
|     |   | 
|  2008-06-12, 16:54 | #18 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2007-11 
				 | 

rewelacyjny makijaż baaardzo mi się podoba i te piękne oczy    | 
|     |   | 
|  2008-06-12, 17:05 | #19 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-04 
				 | 

Mimo, ze makijaz jest przesadzony to i tak bardzo mi sie podoba  Wygladasz bardzo dziewczeco, a roz Ci pasuje. | 
|     |   | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2008-06-12, 17:07 | #20 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-02 Lokalizacja: małopolska 
				 | 

oczy sa swietne!!  zrobione starannie i z wyobraznia jak dla mnie bez dwoch zdan mega suuuper! 
				__________________ Dimipedia MASA pięknot z L'oreal - produkty, o których musicie przeczytać! FB, Instagram  | 
|     |   | 
|  2008-06-12, 17:19 | #21 | 
| Zakorzenienie | 

Ladnie ci w rozu  Sliczny makijazyk   
				__________________ Tattoomaniaczka   Początkowa Włosomaniaczka Akcja : Zapuszczanie włosów trwa  | 
|     |   | 
|  2008-06-12, 18:00 | #22 | 
| BAN stały Zarejestrowany: 2008-02 Lokalizacja: lubuskie 
				 | 

Przejrzałam twoje makijaże z tego roku i powiem że najbardziej podoba mi sie ten http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=258688 i ten http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=257193 Ten dzisiejszy jak dla mnie zbyt przerysowany. Jesteś ładną dziewczyną, ale do twoich zielonych oczu nie bardzo pasuje róż, zieleń i niebieski. Najładniej ci we fioletach i ciemnych szarościach. No i popracuj nad brwiami - powinnaś dopracować kształt - są za cienkie i zbyt daleko od nosa a poza tym na każdym niemal makijażu widać na powiekach odrosty - to niechlujne i niedopuszczalne. | 
|     |   | 
|  2008-06-12, 20:17 | #23 | ||||||
				 | 

Cytat: 
  Przytłacza być może dlatego, że robiony po ciężkim dniu i po prostu byłam zmęczona i do tego te ciemne kolory...  Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: 
    Dziękuję  Cytat: 
  Dziękuję  Cytat: 
  Co do brwi, to zapuszczam już od kilku miesięcy i nic  piję witaminki, na noc wcieram rycynowy, ale efektów nie widać...  Są cienkie od zawsze, a w okolicach nosa ich w ogóle nie wyrywam i ich tam po prostu nie ma!! Już nie wiem co robić?? Może macie jakieś magiczne rady?   | ||||||
|     |   | 
|  2008-06-12, 22:10 | #24 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2007-04 
				 | 

No no, ciekawie, interesujący sposób nałożenia cieni   jednak trochę przerysowane i do tego cała się błyszczysz  na pierwszym zdjęciu wyglądasz na przerażoną  keep smiling  smakował Ci sweterek tak ładnie pokąsany na załączonym obrazku?   
				__________________ "Wiesz, mam ochotę pokazać ci zdjęcia z poprzednich wakacji. (...) Wiesz co było najgorsze? Poranki. Za każdym razem, gdy się budziłam wyobrażałam sobie, że całujesz mnie w kark, a wtedy dreszcze przechodzą moje ciało. Ciebie tam nie było, nie całowałeś mnie, a jednak czułam dreszcze." | 
|     |   | 
|  2008-06-12, 22:20 | #25 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2006-01 Lokalizacja: Okolice Głogowa (dolnośląskie) / Wrocław 
				 | 

Fantazyjnie podkreślone oczy, bardzo mi sie podoba, tak demonicznie    | 
|     |   | 
|  2008-06-12, 23:32 | #26 | 
| Moderator Zarejestrowany: 2005-07 Lokalizacja: Bayern/DE 
				 | 

Sliczny makijaz i bardzo pasuja Tobie odcienie rozy  Mam jedna uwage,wiecej sie usmiechaj      
mikroREKLAMA
 Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) | 
|     |   | 
|  2008-06-13, 10:19 | #27 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2007-08 
				 | 

Bajeczny  W różowym Ci ślicznie, no i włoski kręcone cudnie    | 
|     |   | 
|  2008-06-13, 18:07 | #28 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2007-12 Lokalizacja: Kraków. 
				 | 

Muszę przyznać, że według mnie w różu prezentujesz się naprawdę interesująco, pasuje Ci.   Makijaż cudny.  o staranności chyba nie trzeba w ogóle wspominać, bo to oczywiste. Wszystko dopracowane w najmniejszym szczególe i to bardzo cenię w Twoich makijażach - dbałość o detale .  Ślicznie! 
				__________________ Dil da mamla hai dilbar. http://gadane-po-babsku.bloblo.pl/ -czyli co w głowie może siedzieć. | 
|     |   | 
|  2008-06-13, 19:59 | #29 | ||||
				 | 

Cytat: 
  sweterek był bardzo smakowity   Dziękuję za uwagi, z różem na polikach troszkę przesadziłam, ale już nie miałam sił tego poprawiać, więc się błyszczę   Cytat: 
  Cytat: 
  zmęczona byłam, stąd być może brak uśmiechu...  Dziękuję bardzo  Cytat: 
   | ||||
|     |   | 
|  2008-06-13, 20:27 | #30 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-09 Lokalizacja: gdzieś tam... 
				 | 

Ciekawe cudeńko stworzyłaś   Kolory są intensywne, świetnie połączone... Bardzo ładnie wyglądasz   
				__________________ | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Galeria makijażu - moje makijaże | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:41.