| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Stylizacje Miejsce, w których znajdziesz pełne stylizacje i aranżacje Wizażanek. Zapraszamy do prezentowania swoich stylizacji i kreowania trendów. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2010-02-17, 13:49 | #1 | 
| Zakorzenienie |   O_O Potworna Pajęczyca Szeloba O_O

Witam Was po raz kolejny, tym razem w stylizacji mrocznej i strasznej   Obudziliśmy w fotografem Krzyśkiem groźną i niebezpieczną, przerażającą pajęczycę Szelobę. Przez lata spędzone w Cirith Urgol cera jej trochę poleciała i ogólnie nie zyskała na urodzie, więc spacyfikowaliśmy ją - ja swoimi pędzlami i kosmetykami, Krzysiek swoim aparatem  Cudem przeżyliśmy! Wyrwawszy się z jej straszliwych szponów pokazuję Wam nasze trofea z tej przygody  Enjoy  Modelka: Agatka Jewuła Foto: Krzysztof Marciniak MUA: ja Kosmetyki: podkład Max Factor baza i puder Kryolan zmieszany z krzemionką cień Inglota tusz Max Factor liner Inglot Jak widać na bekstejdżowych fotach, miały byc sztuczne rzęsy, ale z nich zrezygnowaliśmy na rzecz dwukolorowego tuszu. A na tej drugiej focie to ja Agatki nie rozbieram, tylko na niej szyję, żeby nie było   
				__________________ Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję   Edytowane przez YenneferD Czas edycji: 2010-12-03 o 11:29 | 
|     |   | 
|  2010-02-17, 14:17 | #2 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-01 Lokalizacja: z dala od domu 
				 | 

Dot.: O_O Potworna Pajęczyca Szeloba O_O

ale klimatycznie!!!super sesja!!!!wszystkie zdjęcia są są świetne!!!! makijaż mroczny,dopasowany do całości   
				__________________ Nie zgadzam się na kopiowanie i rozpowszechnianie zdjęć!!!!!!!!! | 
|     |   | 
|  2010-02-17, 14:57 | #3 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  Mnie efekty na zdjęciach powaliły, zwłaszcza zdjecie twarzy (6) jest dla mnie trochę przerażające   
				__________________ Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję   | |
|     |   | 
|  2010-02-17, 15:49 | #4 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-03 Lokalizacja: woj. mazowieckie 
				 | 

Strrrrrasznie, strasznie strasznie fajnie!    
				__________________ Mama Kamilki   | 
|     |   | 
|  2010-02-17, 19:38 | #5 | 
| Zakorzenienie | 

__________________ Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję   | 
|     |   | 
|  2010-02-18, 09:30 | #6 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2008-08 
				 | 

o rany! fantastyczna sesja, pomysły, zdjęcia no i oczywiście idealnie trafiony makijaż! nawet usta sobie świetnie wykombinowałaś baaardzo mi się podoba   
				__________________ "I've never seen a smiling face that was not beautiful." | 
|     |   | 
|  2010-02-18, 11:39 | #7 | 
| Zakorzenienie | 

jest szał   podoba mi się | 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2010-02-18, 12:19 | #8 | 
| Raczkowanie | 

Sesja jest niesamowita, taki klimat robi na mnie wrażenie! Też bym chciała pracować przy sesjach na szeroką skalę. Makijaż i cała stylizacja bardzo mroczna i intrygująca.

__________________ Kobieta jest kresem i królową wszelkiego stworzenia; jest jego ozdobą, doskonałością i sławą.  | 
|     |   | 
|  2010-02-18, 12:41 | #9 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-02 Lokalizacja: ... 
				 | 

Ekstra     | 
|     |   | 
|  2010-02-18, 13:13 | #10 | ||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  Nad ustami to miałam zagwostkę   Cytat: 
  Ja sesje uwielbiaaaaaammmmmmmmm ^_^  Dziękuję Dziewczyny   
				__________________ Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję   | ||
|     |   | 
|  2010-02-18, 19:10 | #11 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2008-01 Lokalizacja: Płock 
				 | 

Jak dla mnie piękna ona jest, nie straszna   znakomita sesja, świetna stylizacja!   kla  ski: 
				__________________ Nie jest łatwo znaleźć fotografa, który robi nie tylko zdjęcia, ale robi zdjęcia z duszą. Ja takiego znalazłam http://kisalak.blogspot.com/ Serdecznie zachęcam do zapoznania się ze stronką   | 
|     |   | 
|  2010-02-19, 10:29 | #12 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  Dziękuję ślicznie, miło mi, że się całość podoba   
				__________________ Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję   | |
|     |   | 
|  2010-02-20, 20:11 | #13 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2010-02 
				 | 

przepiękne zdjęcia...zawsze marzę o takiej sesji, ale gdzie można coś  takiego zrobić?   | 
|     |   | 
|  2010-02-21, 17:58 | #14 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  A do do takiej sesji zdjęciowej to bardzo prosto - trzeba znaleźć fotografa i wizażystkę   
|     |   | 
|  2010-02-21, 18:11 | #15 | ||
| Zakorzenienie | 

WOW   Fantastyczna sesja, klimat, makijaz, zdjecia.... szok   
|  2010-02-21, 23:17 | #16 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2008-07 Lokalizacja: Anglia 
				 | 

Drapieznie i mrocznie   bardzo fajnie wymyslilas ten mejkapik, swietnie oddaje klimat zdjec no i sesja wyszla extra   | 
|     |   | 
|  2010-02-22, 11:00 | #17 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  Dziękuję pięknie  Na takich sesjach mogę puścić wodze wyobraźni i szaleć      Chociaz tu nie było łatwo, nie mogłam sie zdecydować na makijaż, a miałam chyba z 10 projektów zrobionych       
|     |   | 
|  2010-02-22, 21:44 | #18 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2009-08 Lokalizacja: Poznań/ UK 
				 | 

jej jak mrocznie i drapieżnie- świetna stylizacja  wyszło nieziemsko     | 
|     |   | 
|  2010-02-23, 11:28 | #19 | 
| Zakorzenienie | 

Dziękuję bardzo    
				__________________ Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję   | 
|     |   | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2010-02-26, 19:46 | #20 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-05 Lokalizacja: NnN 
				 | 

Mnie tu jeszcze nie było (?) Fajna dziewczyna stała się straszna... zachwycająca stylizacja   | 
|     |   | 
|  2010-02-27, 21:51 | #21 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 

|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Stylizacje | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:48.