|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Kosmetyki A.T.W. co o nich sądzicie?
Witam
czy któraś z Wizażanek korzysta z tych produktów? jaki poleca? wiem, ze sa to naturalne kosmetyki.Przegladalam katalog i myslam o serii na celulit. hm ciekawe czy redukuja celulit. prosze o opinie ![]()
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kosmetyki A.T.W. co o nich sądzicie?
Ja używam kosmetyków tej firmy. Żele, szampony, kremy są naprawdę dobre, tym bardziej, że nie zawierają tych wszystkich 'sztuczności', co większość kosmetyków innych firm. Jedyne czego nie polecam to kosmetyki kolorowej ATW. Lakiery do paznokci krótko się trzymają, cienie jak dla mnie są hmm za suche.
Co do serii anty cellulitowej, jak również wyszczuplającej, ujędrniającej biust oraz na rozstępy, to polecam jak najbardziej. Sama nie miałam okazji się przekonać o skuteczności na własnej skórze, ale opinie koleżanek i rodziny są przekonujące. Jednakże należy używać preparatów systematycznie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
na drugie mam Irena
|
a gdzie można dostać takie kosmetyki
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
moja mama używa od wielu lat płynu do higieny intymnej i bardzo go sobie chwali. Ja też go użyłam parę razy, całkiem niezły. Innych kosmetyków nie próbowałam.
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
w punktach konsultacyjnych ... dziala jak Avon tylko chyba bardziej jest rozpowszechniony... mnie zaintrygowalo to ze sa to naturalne kosmetyki i podpytuje ktore warto wypróbowac. dzięki za wypowiedzi
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Ja uzywam kremu z na cellulit i rozstepy juz dobre 2 lata.
Jestem zadowolona z efektu, rozstepow co prawda nie likwiduje ,ale skutecznie je rozjasnia i przez to staja sie one mniej widoczne. Ma mily zapach i konstystencje szybko sie wchlania. Najlepszy z wyprobowanych przezemnie- a wyprobowalam ich wiele ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Nie wiem czy wątek jest aktualny. ale zapraszam zainteresowane osoby misiagdy@tlen.pl Zajmuję się dystrybucją i budowaniem struktury . Chętnie pomogę zakupić i powiem jak można kupować taniej te kosmetyki. Moja znajoma zajmuje się sprzedażą tych preparatów od 14 lat i chętnie udzieli praktycznej porady dla zainteresowanych . pozdrawiam MOnika |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
nie chodzilo mi o to kto sie tym zajmuje, ale o jakosc kosmetyków!!!!
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:43.