|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
CZY BYL KTOS JUZ NA REGENERACJI JOICO???
Czesc!Wygralam regeneracje wlosow w salonie JOICO tylko ciekawi mnie jak to wyglada i czy to naprawde takie skuteczne?Czesanie jest w to takze wliczone prawda?Achh wlasnie, i mam isc przed farbowaniem na ta regeneracje czy po??ZA wszelkie odpowiedzi jestem bardzo wdzieczna!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: CZY BYL KTOS JUZ NA REGENERACJI JOICO???
Ja idę dopiero w piątek. Ale chyba w tekście reklamowym były opisane czynności jakie będą wykonywane i czego można się spodziewać. Jak poczekasz do piątku to Ci dokładnie opiszę. Właśnie wróciłam z urlopu nad morzem i mam włosy bardzo zniszczone (a były już wcześniej w paskudnym stanie), więc zobaczymy. Planuję też jakąś nową fryzurkę
![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
ja wlasnie tez sie wybieram do sopotu czy moze ktos sie wybierze razem ze mna?, gdzie mozna przeczytac co to obejmuje? czekam z niecierpliwoscia na relacje
![]() buziaki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
i jak bylo?? mozesz opowiedziec ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
czy nikt nie byl badz nikt sie nie wybiera na ten zabieg??????????
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Piszesz z taką obawą, jakbyś sie bała iść. Przeciez to nie zabieg chemiczny, tylko zwykła regeneracja i odżywienie włosów. A sekret polega na tym że jest robiona bardzo dobrymi kosmetykami, bo dobrej firmy.
Ja byłam w salonie w Warszawie i bardzo sobie chwalę. Mam bardzo zniszczone włosy, bo spaloną trwałą i nie ma co ukrywać nic nie da sie odkręcić, trzeba czekać aż włosy odrosną. Wizyta w salonie pomogła mi na tyle że po serii odżywek, masek (dodatkowo poprosiłam o obcięcie ale to na własny koszt) nikt by nie powiedział jak juz wychodziłam że mam spalone włosy. Wyglądały na bardzo ładne i zadbane. Nie jest wykluczone że do moich włosów fryzjer podszedł inaczej niż np: Twoich Romeska. Nie pozostaje nic innego jak pójść i przekonać się, bo nic złego nie może się stać, a na pewno wyjdzie na dobre Twoim włosom. Polecam!!! ![]()
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkie Panie,
Przgladam sobie to forum i widzę, że macie pozytywne zdanie na temat regeneracji Joico. Czy jesteście zadowolone z efektu końcowego Pozdrawiam Karolina |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
regeneracja joico sklada sie z kilku etapow: glebokie oczyszczanie szamponem resolve, nalozenie odzywki phine gleboko chelatujacej(oczyszczajac ej),zmycie jej szamponem resolve,nastepnie zakwaszenie-sciagniecie luski wlosa,odbudowa-k-pak reconstructor,potem nawilzanie-moustrizer.Ostatni preparat nawilza inteligentnie-w miejscach ghdzie tego wlosy potrzebuja, a tam gdzie nie ujmuje wilgoci, wyrownuje jej poziom.Regeneracje mozna przeprowadzic podczas farby, wtedy zapewne bedziesz musiala sama za nia zaplacic a po zakwaszeniu zostanie nalozona farba. po jej splukaniu znowu zakwaszenie i nastepnie pozostale etapy.Nie polecam farbowania przed regeneracja w domu, gdyz etapy chelatacji-oczyszczania wyplukuja z wlosa wszelkie zanieczyszczenia i czesc farby
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Wiec, bylam na tej regeneracji wczoraj i jestem bardzo mocno zawiedziona...Przysiegam ze NICCC mi ta regeneracja nie dala a efekt byl dokladnie taki sam jak po kazdej innej odzywce..I nie myslcie ze to z tego powodu ze mam pewnie zdrowe wlosy-nic z tych rzeczy-od kilku lat farbuje je na blond i w dodatku sa przez to bardzo suche i rozdwojone na koncach.Jestem mocno rozczarowana tym zabiegiem jak i fryzjerem
![]() ![]() ![]() urszulenka napisał(a): > Czesc!Wygralam regeneracje wlosow w salonie JOICO tylko ciekawi mnie jak to wyglada i czy to naprawde takie skuteczne?Czesanie jest w to takze wliczone prawda?Achh wlasnie, i mam isc przed farbowaniem na ta regeneracje czy po??ZA wszelkie odpowiedzi jestem bardzo wdzieczna!! ![]() urszulenka napisał(a): > Czesc!Wygralam regeneracje wlosow w salonie JOICO tylko ciekawi mnie jak to wyglada i czy to naprawde takie skuteczne?Czesanie jest w to takze wliczone prawda?Achh wlasnie, i mam isc przed farbowaniem na ta regeneracje czy po??ZA wszelkie odpowiedzi jestem bardzo wdzieczna!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Dot.: CZY BYL KTOS JUZ NA REGENERACJI JOICO???
Działanie zabiegu Joico znam na podstawie własnego doświadczenia i oglądania efektów na koleżance, dzięki której sama skusiłam się na ten zabieg
![]() Mam średnio-długie cienkie, kręcące się włosy - niezbyt wysuszone. Na zabiegu byłam raz i po nim moje włosy stały się gładkie, błyszczące, piękne. Efekt utrzymał się jakieś 2-3 tygodnie. Byłam jakieś pół roku temu. Teraz znowu się wybieram ![]() Koleżanka ma włosy grube, bardzo wysuszone częstym rozjaśnianiem na bardzo jasny blond. Ona skorzystała z serii zabiegów 4 czy 5 w ostępach około tygodniowych. Po jakimś czasie była jeszcze chyba na jednym. Po serii zabiegów jej suche włosy zrobiły się gładkie, lśniące i wyglądały na wyraźnie nawilżone. Od tamtej pory stan jej włosów wyraźnie się poprawił. Poza tym w domu stosujemy odżywkę joico moisturizer - ja jak się uda, raz czy dwa razy w tygodniu, koleżanka codziennie. Wtedy efekty zabiegu utrzymują się dłużej. Ja polecam ten zabieg. Mimo tak różnych włosów zarówno na moich jak i mojej kumpeli włosach zrobił on dużo dobrego... Jedynie cena jest wysoka... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Re: CZY BYL KTOS JUZ NA REGENERACJI JOICO???
Cytat:
Witam ![]() Podbijam wątek ![]() Powiedzcie, co ile należy wykonywać taką regenerację? Np. dwa razy w roku? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Ja napierw chodziłam do fryzjera, ale teraz produkty Joico są dostępne na allegro i całą czwórkę potrzebną do regeneracji kupuję sama, a kurację przeprowadzam w domowym zaciszu ![]() dla mnie Joico to absolutnie najlepsza rzecz jaka przytrafiła się moim włosom ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny wyjaśnijcie mi prosze o co chodzi:
K-PAK 1 cykl 60 zł K-PAK 2 cykle 80 zł K-PAK 3 cykle 100 zł K-PAK 4 cykle 120zł znalazlam taką oferte,poki co najtańszą w krakowie jaką google pokazał... wyjaśnijcie mi o co chodzi z tymi cyklami? 4 cykle tzn.że 4 razy od nowa będzie to robione,czy jak? był ktoś w ogole w pater-pracownia fryzjerska przy ul.urzędniczej? lub moze polecic kogos w krakowie,obojętne czy to będzie w centrum czy na obrzeżach,grunt,że by dobrze to zostało zrobione i cena nie była powalająca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Konto usunięte
|
Ja mam za sobą 1 zabieg regeneracji metodą joico i nie widzę ŻADNYCH efektów, jak dla mnie to pieniądze wyrzucone w błoto
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
Do tematu... Czy ktos był na rekonstrukcji włosow joico w salonie Hotelu Swing w Krakowie?? Mam tam wykupiony kupon z grupera i nie wiem czego sie spodziewac
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
i jak?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
chyba nie ma jakichs porażających efektów...włosy pięknie wyglądały do pierwszego umycia. Niestety nadal są suche, połamane..no ale cóż może to wina włosów.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Konto usunięte
|
Moje włosy też wyglądały rewelacyjnie tylko do pierwszego mycia, a potem wróciły do stanu pierwotnego, także to raczej nie wina włosów tylko ten zabieg to jakieś straszne naciąganie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
Szkoda:/ Ludziłam się że efekty będą podobne do niektórych opinii w internecie... ja idę w poniedziałek...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Byłam dwa razy na tym zabiegu i powiem Wam że efekt zależy od fryzjera. Za pierwszym razem trwało to z 60 minut, nakładane miałam chyba ze trzy różne maski które trzymałam po 15 minut. Efekt była porażający! Włosy jak jedwab i nie mogłam związać włosów bo gumka zjeżdżała z włosów. Były po prosty Silky smooth
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
to chyba muszę się wybrać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Ten zabieg dosłownie uratował mi włosy! Miałam tak zniszczone, że po 2 godzinach robił mi się jeden wielki kołtun na głowie. Poważnie! Aż fryzjer ze zdziwienia nie mógł wyjść zwłaszcza, że włosy niefarbowane, nieprostowane i nie suszone suszarką. Już ryczałam, że będę musiała się ściąć na chłopaka bo mogłam chodzić jedynie w warkoczu. Nawet koński ogon powodował kołtunienie. Próbowałam masę domowych sposobów i nic. Znalazłam info o tym zabiegu. Wybrałam się do najlepszego fryzjera w moim mieście, zabieg trwał godzinę, miałam jakieś 4 mazidła nakładane na włosy i CUD
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:02.