|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Małe zakupy :D doradzcie
Dziś napaliłam sie na małe zakupy z faktu że już mi sie znudził róż RIMMELA który nota bene uważam za dobry,jednak mam ochote na coś innego lżejszego..może blush delisieux lub bourjois ,ale sie zastanawiam który lepszy,który delikatnie i subtelnie rumieni twarz? Który byście polecały,dalej zamierzam kupić dobrą mascare chyba 2000calorie MF
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: Małe zakupy :D doradzcie
blush delisieux jest naprawdę dobry-daje subtelny efekt, ładnie ale delikatnie się mieni(ma drobniutkie drobinki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
i ja też mam ochotę na małe zakupy...ale jakoś tak bardziej w jednym kierunku to idzie-błyszczyki.do tubeczek maybelline tez się przymierzam.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ja tam jestem za Bourjois - używłam ich będąc nastolatką i wciąż mam do tej firmy ogromny sentyment! Uwielbiam ich róże i te ci właśnie polecam bo są niesamowicie wydajne będziesz je mała ze sto lat... mają jedną niezaprzeczalną przewagę nad Lorealem - znacznie bogatsza paleta kolorów! Matowe, z błyszczącymi drobinkami, do wyboru do koloru... Jeszcze jedno - większość z nich nadaje się również jako cień do uczu - ja mam taki jeden swój ukochany kolorek, złocisty połyskliwy, ostatnio uzywam go głównie na oko... polecam Ci te róże!
Co do zakupów - ostatnio jakby skromniej było... funduszy był brak... a od tygodnia szaleję! Wydałam już strasznie dużo ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
ja stawiam na bourjois
tylko ze tez moze ci sie znudzic bo jest strasznie wydajny i wogole nie chce sie skonczyc cudnie pachnie,ma male poreczne opakowanie,lustereczko,fa jny pedzelek i ladne kolorki
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
a ja polecam blush d. L'oreala!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:14.