|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Biżuteriomaniaczki
Czy są tu jakiś maniaczki biżuterii? Ja jestem tak uzależniona, że chyba już sobie z tym nie radzę
Pokażcie swoje łupy ![]() Ja ostatnio kupiłam w Aparcie:
|
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Biżuteriomaniaczki
hej, ja nie jestem uzależniona ale uwielbiam
![]() i to co gorsza, bardziej kupować niż zakładać ;d ![]() moje ostatnie, hand made, kupione na wysepce w CH
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Ładne
kolczyki z białymi/przezroczystymi oczkami i koralikami są bardzo uniwersalne. Mam jedne takie i zauważyłam, że pasują niemal do wszystkiego. Oj ja też wolę kupować niż zakładać Pamiętam jak połaszczyłam się pewnego razu na kolczyki z masą małych kamyczków i angielskim biglem, okazały się ciężkie i mocno niewygodne...
|
|
|
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
I co nie nosisz ich ?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem okropną biżuteriomaniaczką, kupuje, ale również je noszę. Uwielbiam kolorową biżuterię, kolczyki
08.06.2016 r. Kierowca ![]() 24.06.2016 r. Nauczyciel kontraktowy ![]() 03.09.2016 r. 04.01.2019 r. 13.06.2020 r. Pisząc z telefonu nie mam opcji cytowania. Jeżeli przekręcę jakiś nick to przepraszam. |
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
|
Aah wiem coś o tym
ale jest tyle pięknych kolczyków ((((
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:06.

Pokażcie swoje łupy 

kolczyki z białymi/przezroczystymi oczkami i koralikami są bardzo uniwersalne. Mam jedne takie i zauważyłam, że pasują niemal do wszystkiego.
Pamiętam jak połaszczyłam się pewnego razu na kolczyki z masą małych kamyczków i angielskim biglem, okazały się ciężkie i mocno niewygodne...

((((