|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Pomocyyy !!!!
Proszę wszystkich bardzo o pomoc w robieniu tisów żelowych.. DOpiero od niedawna zaczelam robić tipsy ... bardzo mnie to interesuje.. dodalam pare fotek na wizaz w innym watku.. ale profesjonalistka twierdzi iż moje paznokcie nie maja nic waspólnego ze stylizacja.. co robic? jak robic ? krok po kroku
( prosze o pomoc
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Pomocyyy !!!!
Na tym forum nie uczymy przedluzania paznokci!
Przeczytaj regulamin zanim zalozysz taki temat: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=196450 |
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
KROK PO KROKU JUż ZROBIłAś...
TERAZ MUSISZ DOPRACOWAC SZCZEGółY A OWA STYLISTKA NAPISAłA cI CO W TYM CELU NALEżY ZROBIć. uDAć SIE NA SZKOLENIE... sorki. caps lock mi sie wcisnął. |
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
niestety sama kiedys myślałam że zakładanie żeli nie jest takie trudne, ale okazało się że to nie jest zwykłe przemalowaie pazurków żelem tak jak lakierem do paZnokci. Dobry kurs to moim zdaniem najlepsza droga to tego aby stać sie stylistką paznokci. Jeżeli naprawdę myslisz poważnie o stylizacji to czytaj, czytaj, czytaj, kupuj gazetki i książki i zbieraj na dobry kurs.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:57.

( prosze o pomoc