|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
sezon wyprzedazy...
http://fakty.interia.pl/news?inf=460542
jejku , w tym kraju jest coraz gorzej .... ![]()
"Wiem jedno - gdyby szybkie podróżowanie samochodem należało do łatwych zajęć nie trzeba by się tego uczyć, a ja uczę się wciąż i będę jeździł dopóty, póki ściganie będzie dla mnie trudną, lecz pasjonującą zagadką". Janusz Kulig 1969-2004 ['] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Re: sezon wyprzedazy...
no rzeczywiście
![]() optymistyczny akcent ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() polecam jakby co ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Przerażające.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Roxi napisał(a):
> jejku , w tym kraju jest coraz gorzej .... ![]() nie tylko w tym ![]() - jest to cholernie drogi sklep jak na kieszen "przecietniaka" - a chyba w jednym dniu w roku pierwsza/e osoby ktore dopadna kasy otrzymują cos za darmo nie chcialabym wtedy stac na drodze do owej kasy ![]() ![]() cmoki ![]()
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
ja wlasnie wczoraj bylam w H&M i musze powiedziec ze jak na moje miasto (Düsseldorf) to widzialam tylko dwie rzeczy na kobiety w ciazy - pulowerek z elastenem pieknie sie naciagal i zwykla bluzeczke typu T-shert ale z dlugim rekawem i ladnym dekoldem (takie zreszta nosze ale 100% bawelny), planujemy z mezem ciaze ale jak tak duzo jest ciuchow to mi sie odechciewa. Jak cos juz jest to oczywiscie ponizej 20€ ciezko spodkac. Moze zle patrzylam, moze powinnam isc na dzial dzieciecy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:47.