|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() Potrzebuję zmiany na wiosnę . Która pomoże ? :P
Cześć Dziewczynki .!
![]() Zwracam się do Was z prośbą o pomoc . Małymi kroczkami zbliża się wiosna, a ja od dawna nic w sobie nie zmieniłam . Wciąż ta sama fryzura, ten sam makijaż, ten sam styl ubierania. Jesli chodzi o włosy to od dawna są długosci do ramion, balejaż chlodny brąz i popielate pasemka . Makijaż to zazwyczaj czarny tusz do rzęs, fluid i róż na policzki. Ubieram się w kolorach jasny, ciemny róż, biel, szarość. W mojej szafie ciężko spotkać ubrania w odcieniach zieleni, brązu .. Proszę o rady, co zrobić, by wyglądać inaczej i lepiej ???
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Potrzebuję zmiany na wiosnę . Która pomoże ? :P
MOizm zdaniem wyglądasz bardzo ładnie, ale mogłabyś sobie ściąć włosy, krótkie włosy dodają ostrości... a ty jesteś troche "za slodka", też dodają sexapilu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ![]() ![]() wydaje mi sie, ze dodalyby Ci charakteru ![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Ale masz śliczne oczka
![]() dla mnie wyglądasz super, ale jako że kobieta zmienną jest ![]() ![]() Moim zdaniem jednak teraz wyglądasz naprawde ok ![]()
![]() |
#5 |
Moderator
|
Mysle ze wloski powinnas skrocic lekko do ramion,moze pomysl nad koniakowym karmelkowym kolorze.Zrobilam mala symulacje i mysle ze w ciemno zielonym do twarzy jest Tobie ten kolor.Co do makijazu zajrzyj na forum Moje makijaze i pytania do wizazystki
![]() ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Dziewczynki, jestescie naprawdę kochane
![]() Ściełabym włosy, ale mój TŻ jest fanem długich włosów i robi minki jak mówię, że idę do fryzjera coś podciąć, więc króciutka fryzurka nie wchodzi w grę. A co do boba, to prawie go zrobiłam, ale moja przyjaciółka mnie wyprzedziła i pierwsza wyszła od fryzjerki z bobem, więc nie będę jej klonem .. ;/ Hmm, ale co do koloru, właśnie takiego brązu jak na tych pierwszych fotkach bardzo mi się podoba i.. myślę nad tym . ![]() A co do zieleni, to sie chyba nigdy nie przełamię ![]() ![]() A i zgadzam się z którąś panienką, która stwierdziła, że jest ''za słodko'' . Też tak uważam! ![]() ![]()
![]() |
#7 |
BAN stały
|
Kitty, to pierwsze zdjęcie, które umieściła Kaska to nie brązik tylko jasny naturalnie blondzik.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Trochę dziwne myślenie pod pasywowanie się po chłopaka tym bardziej jeżeli komuś lepiej w krótkich ale w twoim wypadku jestem za dłuższymi czyli zapuszczanie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
Agula, to nie dziwne tylko miłość
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:45.