|
Notka |
|
Sporty letnie, zimowe i wydarzenia sportowe Forum dla miłośników sportów letnich i zimowych. Tu dowiesz się wszystkiego o tym jak przygotować się do sezonu. Poczytasz o nowinkach sportowych. |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Narty w czasie świąt.
Dziewczyny, jadę w tym roku pierwszy raz na narty do Włoch i to w okresie świątecznym. Jedziemy na własną rękę, hotel zarezerwowałam z wyżywieniem i skipassem. W okresie świąt ma być uroczysta kolacja. Tak się zastanawiam-brać jakieś niesportowe ciuchy, czy nie? Wybaczcie w sumie debilne pytanie, ale nie mam pojęcia jak taka Wigilia wygląda(normalna.kolacja, tylko więcej żarcia, czy może o określonej godzinie wszyscy schodzą?), a nie chcę zostać z ręką w nocniku.
Doczytałam też, że do skipassu potrzebne jest zdjęcie (w biurze podróży kazali mieć ze sobą)- to konieczne, czy tam na miejscu można sobie cyknąć fotkę? A w ogóle, to może któraś z Was była w Male-Trentino? O rany, ten post brzmi jakbym się urwała z choinki, ale tak to jest, jak człowiek głupi w jakimś temacie... Edytowane przez petenera Czas edycji: 2013-12-05 o 02:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Podróżniczka
|
Dot.: Narty w czasie świąt.
Mogę pomóc tylko w temacie wigilijnym. W zeszlym roku byliśmy pozjeżdżać w czasie swiat,tyle ze w Białce.Mielismy zarezerwowany caly pakiet łącznie z kolacja wigilijna.Polecam wziąć inne ciuchy,na wszelki wypadek.U nas niektore kobitki byly poubierane wręcz wieczorowo,ale wiadomo,że za granicą może być inaczej.Jednak lepiej nosic niż sie prosić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Na kolację ładnie się ubierz. Nie musi to być sukienka, ale czarne spodnie, ładny sweter jakaś błyskotka i starczy. Moi rodzice byli w Livigno na Wielkanoc i mówili że właściciele hotelu goście wszyscy ładnie się ubrali a Ci co byli ubrani na sportowo to widać że źle się czuli. Nawet jeśli wszyscy będą w dresach a Ty ładnie ubrana to myślisz że kto się będzie gorzej czuł? ;-) a co do zdjęcia to się nie spotkałam że musisz miec swoje, ale weź na wszelki wypadek bo w Boże Narodzenie fotografa może być ciężko znaleźć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dzięki, Dziewczyny. W naszym hotelu ma być uroczysta kolacja z muzyką na żywo bodajże 25.12, więc chyba stricte Wigilii nie będzie
![]() Aaaaaaaa też już sama sobie zazdroszczę xD mam nadzieję, że będzie dużo śniegu i będę mogła podszlifować swój początkujący poziom. Dużo czytałam, że tamtejsze stoki a nasze, to jak niebo a ziemia. |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
to elegancka kolacja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Właśnie wezmę jedną sukienkę i szpilki, dużo miejsca to nie zajmie, a w razie "w" mój "imaż" będzie zabezpieczony. My nigdy nie jeździliśmy zagranicą, ale po tym jak w zeszłym roku był "przygotowany" Kasprowy skapitulowaliśmy. No i wolimy w święta poruszać się trochę niż siedzieć i-sorry- żreć trzy dni, a potem zdychać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Witajcie kochane,
Polecam Wam chwile odskoczni od codzienności i wybranie się w święta na narty to naprawdę super sprawa. Słońce, zima, piekne stoki, czego wiecej potrzebujemy? Zachęcam poczytać więcej na temat uroków pięknej włoskiej Cortiny, jest naprawde idealnie ! http://dailystyle.pl/narty-wlochy/ Witajcie kochane, ja bylam z rodzina w Zell am See, Kaprun podczas Świąt w zeszłym roku. Polecam ten kurort jest naprawde super! Przeczytajcie sobie wiecej tutaj, zeby zobaczyc czy i wam sie spodoba ![]() http://dailystyle.pl/na-narty-do-austrii/ Edytowane przez magdziaS Czas edycji: 2013-12-16 o 12:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
Ja również w tym roku po raz pierwszy wybrałam się z rodzinką na narty... wrażenia były niesamowite, po raz pierwszy aktywnie spędziliśmy święta bez obżerania się i siedzenia przy stołach, pogoda była przepiękna, wszystkim polecam taki wyjazd
|
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:07.