|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Sposob na zapomnienie.
Dziewczyny na pewno zdarzało wam się,że skrzywdził was facet ( w końcu to normlane od tego oni są ;/), którego kochacie. Skończyło się coś, co robicie żeby wybic sobie tego gościa z głowy, mimo,że trudno jest... jak sobie z tym radzicie. Macie jakieś sprawdzone sposoby? tylko nie żeby zakochac się w kimś innym
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sposob na zapomnienie.
Najlepszym sposobem na zapomnienie jest... czas
![]() i sporo juz bylo watków na temat jak sobie radzić z rozstaniem itd......
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
1.nic nie uda się od razu, ewcia ma rację, trzeba czekać... z czasem bedzie lepiej
2. zajmij się czymś, zapisz sie na coś - fitness, taniec, siłownię... najlepiej zeby to było coś męczącego i zeby zajmowało duzo czasu i dawalo przyjemnosć. 3. wychodź z domu. do ludzi, na imprezy, kawki, spotkania, dawaj się wyciągnąc wszedzie gdzie ci ktos proponuje. poznasz nowych ludzi,bedzie lepiej 4. zmień coś w sobie, poczuj że jesteś WOLNA, nie SAMA 5. wypłacz się... jak potrzebujesz to płacz. Naturalna reakcja, kiedyś przejdzie, nie tłum tego w sobie 6. Przyjaciółki. wygadaj się, spędzaj czas z nimi. To osoby które cię kochają i chcą dla ciebie dobrze... najlepiej ![]() Trzymam kciuki
Walczę o długie włosy! ![]() Piję drożdże od 18.12.2012 Jantar od 22.01.2013 CP od 26.01.2013 Sesa, Nafta, Vatika i inne dobroci - szukam swojego KWC Zrzucam tłuszczyk - od 07.01.2013 Start 70kg ![]() Jest 66 kg ![]() Cel 63 kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
tylko czas ulecza
![]() a potem przychodzi nowa milosc i o tamtej sie juz nie pamieta |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Z czasem będziesz pamiętać coraz coraz coraz mniej..
Po dłuższym czasie będziesz wracać do trego tylko sporadycznie i śmiać się z tego. Albo może jakaś nowa miłość ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Wiem to z włąsnego doswiadczenia, ze najbardziej pomogli mi znajomi...w następnej kolejności nowa milosc-wiadomo, ze na poczatku, nie chce się nikogo pokachać no bo jak to?Ale z czasem, ktos sie znajduje na horyznoncie, pojawiają sie nowe probelmy i własciwie obraz exa gdzies tam gnie. A i rada-omijaj szerokim łukiem, miejsca gdzie mozecie sie spotkac, to Ci naprawde nic a nic nie pomoze:/
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
tak jak dziewczyny piszą - czas...a tak poza tym to, hmmm na twoim miejscu zajęłabym się imprezowaniem
![]() ![]()
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
A jak zostajesz w domu to książki i filmy, ale się poupiększać trochę, maseczki i inne cuda.
I czas, czas, czas. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeżeli facet Cie skrzywdził w sposób taki, że Wasze relacje sa teraz wrogie lub mało przyjazne to najlepiej usunąc numer gadu, telefonu i inne kontakty żeby nie korciło i żeby nie komplikowac niepotrzebnie sprawy zbędnymi dyskusjami. * a do zakochania, jeśli osoba warta milości się trafi to uwierz mi - zachce się. ![]() Czasem metoda klin klinem jest skuteczna ale gdy trafi sie na odpowiednią osobe bo szukanie lekarstwa na dawną miłośc jest raczej mało skuteczne. Sądze, ze najlepszą metoda są przyjaciółki.. ![]() ![]() ![]() no żyje sie dalej normalnie, tylko czas spędzany dotychczas z facetem wypełniaj jakimiś fajnymi atrakcjami. Idź na basen, upiecz ciasto, zrób obiad.. rodzina się ucieszy! ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Mi w takiej sytuacji pomogła wielopłaszczyznowa praca nad sobą. Postanowiłam zrobić sobie kurs na instruktora aerobicu (to skutecznie zajęło mi całe weekendy, bo treningi trwały 6-7h w sobotę i niedzielę). Nadrobiłam zaległości książkowe, miałam czas na te wszystkie książki, które od dawna czekały na półce na odpowiedni czas. Zaczęłam spotykać się z innymi niż dotąd ludźmi... sporo ćwiczyłam w domu, poprawiłam więc sylwetkę a forsowne ćwiczenia dawały mi taką nadprodukcję hormonów szczęścia, że czułam się dzięki temu świetnie...Ogólnie zaczęłam interesować się różnymi rzeczami, które wcześniej mnie nie pociągały. Teraz kiedy nie jestem już od dawna w takiej sytuacji dalej uważam, że kobieta solo robi dużo więcej dla swojego rozwoju niż jak jest w związku..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:58.