|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Szukam odlewki Serendipitous w zamian odlewki z moich zbiorów
szukam 5-10 ml Serendipitous na wypróbowanie, w zamian mogę odlac Escade Collection, Code edp, 5 ml Douce Amere SL, Funny Moschino, Elle (5ml), Pink Sugar, Au Blanc, VI Sensual Givenchy, the Beat Burberry, Hypnose, Be Delicious
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Moge podarowac odlewke 5ml
![]() Zastanowie sie tylko co bym chciala Kasiulko posiadasz atomizery?bo aktualnie u mnie bieda z nimi. Pozdrawiam
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam odlewki Serendipitous w zamian odlewki z moich zbiorów
nie napisałabym tu gdyby nie to ze masz Escade
. twojego zapachu nie mam,ale szukaj u mnieczegos :P . Dodatkowo w wątku mam Karla Lagerfleda Sun Moon star, Karla L. Narcisse, Escade Pacific pacific paradise,zapraszam
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Hexanno mam 2
, jeden 5 ml a drugi 10, ale mogę dokupic jakby byla potrzeba ![]() Basiek moglabym sie zastanowic nad wymianką na BC
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo wacham sie pomiedzy Code edp, 5 ml Douce Amere SL, Funny Moschino
|
|
|
#6 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko BC ? bo mam go malutko i wycofam go chyba z wymiaki (ok 3ml)Wszystkie inne moge wymienic za escade ![]() dzieki za odpowiedz |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatecznie dumam nad The Beat Burberry lub Hypnose.
Musze je sobie przypomniec i dam znac co wybieram Najpozniej do soboty sie okresle-dostep do atomizerow masz moze gdzies obok siebie?
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Hexannko bede w weekend w centrum handlowym i kupię atomki, to nie problem.
![]() Basiek tylko BC by mnie interesowało, niestety
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kasiu a jak one przedstawiaja sie cenowo?bo moze moglabym prosic o dodatkowy zakup? U mnie jedynie w Tesco Nicole sprzedawalo bez problemu ale od jakiegos czasu nie chca
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Hexanno, kupowałam niedawno 5 ml po 7 zł - szklane w srebrnej oprawce. moge spokojnie kupic dla Ciebie i wysłac jako pierwsza a w zamian możesz mi ew. jakąs zapachową próbke podarowac
, jesli Cie to urządza.
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ide jutro przypomniec sobie Hypnose i dam znac wieczorem
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Hexanno nie wiem co masz
, ja generalnie lubie słodziaki i swieżaki, chetnie przetestowalabym cos ze słodkiej serii CdG, Black Cashemere, Fumerie Turque, krople Sa majeste la Rose, CSP Vanille Coco, cos czekoladowego i spożywczego generalnie. Albo co swiezego - grosseline, brit red itp. klimaty. Byle nie kadzidła i zielska bo to nie moja bajka ![]() atomki Ci kupie, no problemo |
|
|
|
|
#13 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale BC to slodziakiem nie jest-piekne kadzidlo takMoge zaproponowac robione probasy: -Trussardi Python Woman -Pi Givenchy (piekny -Mauboussin EDP -Oriflame Amethyst Fatale (czekoladki z rumem )-Bvlgari BLV Notte -CK Obsession Sheer -YR Rose Absolue (slodka piekna roza) -Rose of Bulgaria (swieza,chlodna roza) -TBS White Musk (fajny swiezy i delikatny) -J.Lo Deseo (pyszny kokos) -J.Lo Glow After Dark (slodziak) -E.Coudray Ambre Et Vanille ( )-Jean Patou Enjoy -E.Lauder Intuition -Faberlic Chocolate Story -Gucci by Gucci (moge zrobic tak ok.2ml-jezeli nie znasz to mysle,ze moglby Ci sie spodobac) tyle na szybko ![]() Edit ![]() Nie napisalam najwazniejszego - chcialabym VI Sensual Givenchy
Edytowane przez Hexxana Czas edycji: 2009-03-06 o 10:23 |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ale spoko, znam te dylematy ![]() z probasków zastanawiam sie miedzy tym Guccim, Lopezka i Pytonem. A Pi nie jest meski przypadkiem? Co do BC to zawsze myslalam ze jest słodki, czytalam gdzies ze pachnie jak piernik - ale jesli to kadzidło to na pewno nie dla mnie. Mam nadzieje ze uda mi sie w weekend wyskoczyc po atomki, niestety jestem chora . Ale jak nie w weekend to do środy na pewno kupię bo i tak czekają mnie zakupy supermarketowe. To ile chcesz tych atomizerków?
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hmmmm przyznam sie,ze BC uwielbiam wlasnie przez kadzidlany aromat ale na mnie dziala migrenogennie i niestety nie zaprzyjaznilismy sie na dlugo,moze na czyjejs skorze wychodzi piernik ![]() Nie dumaj za bardzo nad probkami bo spokojnie moge zrobic takie aby starczyly na miarodajne testy Pi jest meski ale ja nie dziele w ten sposob perfum i uwazam,ze sa warte poznania i noszenia,piekny zapach-a moze Twojemu TZ-owi sie spodoba?Z zakupami nie spiesz sie,wazniejsze zdrowie ![]() Koniec konccem przydalby mi sie 3szt.atomizerow bo jeden dla Ciebie na Serendipitous a dwa akurat bede miala na wymiane ![]() Pisz smialo co bys chciala
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:20.

, jeden 5 ml a drugi 10, ale mogę dokupic jakby byla potrzeba