|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
może ktos wie co mogę zrobić...?
witam, może ktos mógłby mi pomóc??? otóż od ok. miesiąca, co jakiś czas - ktoś z tajemniczego numeru "numer nieznany" niepokoi mnie swoimi głuchymi telefonami - może nie było by tak źle gedyby nie robił tego nocą - czy ktoś wie jak mogę "ścignąć" żartownisia???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Re: może ktos wie co mogę zrobić...?
A czy dzwoni na domowy czy na komórkę? Ja miałam takie "dowcipy" na komórkę, dowcipnis na jego nieszczescie nie zastrzegl sobie numeru i pokazywal mi sie jego numer. Zadzwonilam na biura obslugi swojej sieci, po czym napisalam bardzo grzecznego, stanowczego sms'a. Pomoglo natychmiast. Ale nie sms w stylu: Jeszcze raz i ide na policje, bo to nie odstrasza.
Jesli natomiast ktos cie nęka na stacjonarny, to skontaktuj sie z biurem obslugi klienta i powiedza Ci, co mozesz zrobic. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
niestety na komórkę...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Zadzwon do biura obslugi sieci komorkowej i poradza Ci, co zrobic. Ja tak wlasnie zrobilam i powiedzieli mi, ze jesli sms nie pomoze (u Ciebie nie wchodzi w gre, bo nie znasz numeru), to zglasza sie sprawe na policje.
Zadzwon, porozmawiaj, naprawde to jedyny sposob, zeby pozbyc sie glupich zartow. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:41.