|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Naomi Campbell - odkręcany atomizer???
Dziewczyny, szczególnie te posiadające jeszcze flakon klasycznej Naomi Campbell (tej)!
Odkryłem dzisiaj, że flakon NC, który posiada moja dziewczyna (50 ml, zamówiony na allegro tester) ma odkręcany atomizer. Dziwne to dla mnie, ale prawdziwe ![]() ![]() Nie jest to pierwszy flakon klasycznej NC, który kupiła, jednak te poprzednie nabyła w perfumerii i na pewni były oryginalne. A ten jest z allegro, ale wydawał się również ok ![]() ![]() ![]() Dlatego prosiłbym właśnie te z Was, które posiadają te perfumy, albo sam flkonik, albo miały kiedyś ![]() ![]() Warto sprawdzić też wersję Winter Kiss, bo to przecież te same buteleczki, albo inne Naomi ![]() A pytam tylko i wyłącznie z ciekawości i żeby uspokoić pewną zaniepokojoną Osóbkę ![]() ![]() (I mam nadzieję, że pytanie umieszczam w odpowiednim dziale ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Naomi Campbell - odkręcany atomizer???
Niemozliwe. Mam Naomi klasyczna i 3 wersje Cat Deluxe, Naomagic i zadne sie nie odkrecaja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Może to kwestia tego, że to tester jest.... Oczywiście nie wiem, tak sobie gdybam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Nieeee. Ja mam ten zapach, czyli klasyczną- tester.
Moze dziewczyny to podrobka. Istnieją podróbki Naomi.Niestety. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Matka buldoga
|
To moze poprosimy o nazwe sprzedajacego z allegro. Obejrzymy aukcje i zobaczymy co to za ananas.
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
ok. to najpierw poszukam tego sprzedawcy na allegro, ale nie obiecuję, że znajdę, bo ostatnio dużo kupowałem i mam sporo komentarzy. ale poszukam
![]() druga sprawa to zdjęcia. jeśli uda mi się zrobić przyzwoite to wrzucę do looknięcia ![]() a po trzecie to proponuje spróbować odkręcać dosyć mocno, bo może trzymać dobrze. ja zrobiłem to prawie przypadkowo... po prostu się bawiłem ![]() a jeśli się okaże, że to jednak podróba (za którą wystawiłem pozytywa ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Szef ds. Wymianek
|
hm, korzystajac z okazji, ze mowa o rozkrecaniu, mam ja pytanie co do Aliena: czy w wersji nierozkrecalnej powinno byc mozliwe zdjecie "glowki" flakonu?
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Oraz podobna aukcja tego sprzedawcy: http://www.allegro.pl/item978657936_978657936.html Wydaje się okej, choć ta gwarancja oryginalności jakby „na siłę”, za dużo przekonywania. Takie mam odczucia… Naomi Campbell Nowy, oryginalny tester o pojemności 50ml Bez korka, zapakowany w szary, testerowy kartonik Wszystkie testery oferowane na naszych aukcjach sa w 100% oryginalne. Gwarancja oryginalności! Takie same testery można spotkać na półkach renomowanych perfumerii, takich jak SEPHORA! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Kurcze... moim zdaniem ok, reszta asortymentu także
![]() Ale on jest tak jakby fabrycznie odkręcany, ma gwint? Czy moż tak Ci się przy zabawie nim coć ukręciło? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Dziwne to jakieś. Kurczę, miałam nadzieję, że te perfumy są niepodrabialne...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
BAN stały
|
Cytat:
Moze po prostu wadliwy flakon. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | ||
Matka buldoga
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Jesli chodzi o sprzedawce. Na 99,9% kupowalam u niego (chyba w zeszlym roku) Mexx Woman (te zolte), rowniez tester i na 100% mam oryginal. Zapach ten sam, tak samo dlugo trzyma, butelka tez ok. Sprzedawce kojarze z nicka Gienek, bo mam kogos w rodzinie o tym imieniu, wiec zapamietalam ![]() Moze moj Mexx tez jest odkrecany. Ale na sile nie bede probowac ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
BAN stały
|
Podczas weekendow mozna trafic podrobki Naomi, zwlaszcza Naomagic, Mystery, Christiny Aguilery itd. Ale odrazu zglaszam i usuwają po jakims czasie
![]() o proszę, np tu (zolte aukcje) : http://allegro.pl/listing.php/search...&change_view=1 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Zresztą załączam zdjęcia. Może coś na nich zobaczycie, a może nie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
BAN stały
|
Ale numer!
Ja za cholerę nie mogę tego odkręcić. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Ja mam Naomagic (już na dnie na ostatnie powąchanie) i gwint rzeczywiście jest rozkręcany. Swoimi czasy bardzo namiętnie używałam tego zapachu i miałam 100 ml oraz mniejsze pojemności i wszystkie były rozkręcane i to mi się nawet podobało gdyż mogłam sobie przelewać z dużej butelki do małej aby ją nosić w torebce. Perfumy na pewno były oryginalne a rozkręciłam raz właśnie przez przypadek. Nie wiem jak klasyczny zapach Naomi ale Naomagic ma odkręcany atomizer (przynajmniej miały te które ja posiadałam ale fakt iż dawno kupowałam, może teraz już ich takich nie robią)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
BAN stały
|
To ja nie wiem o co chodzi, bo ja swojego Naomagic ( mam setkę w testerze) nie mogę odkręcić... Nie wiem.. może po prostu mam za mało siły
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:09.