| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2009-04-18, 12:53 | #1 | 
| Przyczajenie |   Moja wishlista i pierwsza wymianka!! Rozmiary xs/s/m ZAPRASZAM!! :)

Witam Was drogie Panie! Jest to moja pierwsza wymianka, gdyż o stronie dowiedziałam się dopiero niedawno. Opróżniłam szafę i mam zamiar pozbyć się rzeczy,  które zalegają mi w szafie. Za rzeczy niemodne, poplamione, stare, zniszczone z góry dziękuję gdyż ja sama takich nie oferuję. Nie wymieniam się na siłę, ale gdy którejś z Was będzie na czymś bardzo zależało- pójdę na kompromis. Uprzedzam iż jestem bardzo wybredna :P Zamieszczę zdjęcia ubrań których szukam abyście lepiej poznały mój gust   ) Zdjęcia są robione przezemnie. Nie podaję wszystkich rozmarów, gdyż jest ich zbyt dużo. Osoby zainteresowane dostaną dokładne wymiary. W razie czego mogę zrobić dokładniejsze zdjęcie. Przed wysłaniem ubrania zostaną wyprane i wyprasowane i również proszę o to samo  Za ubrania typu "emo" dziękuję  Jestem osobą drobną i interesują mnie małe rozmiary. Ubrania rozmiar 34,36, buty rozmiar 36,37 Czego szukam! * Swetrów z guzikami (najlepiej w kształcie bombki) * Spodni rurek- biodrówek (bardzo niski stan) * Koszulek na ramiączka (za pępek) * Bluzek "za tyłek" * Koszulek z fajnymi nadrukami * Sukienek * Spodni do kolan * Szpilek, botek, kozaków * Bolerek * Pasków do spodni * Wszelkich ubrań, spinek etc. dla YOR'KÓW!!  ) * Wszystkiego co związane z LONDYNEM!!  ) | 
|     |   | 
|  2009-04-18, 13:59 | #2 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2008-06 Lokalizacja: mój mały pokoik na drugim piętrze... 
				Przekupka: 0 pkt  / 0% pozyt. | 

Dot.: Moja wishlista i pierwsza wymianka!! Rozmiary xs/s/m ZAPRASZAM!! :)

Czekam z niecierpliwością na zdjęcia    
				__________________ Jest już za późno! Nie jest za późno! Jest już za późno! Nie jest za późno! | 
|     |   | 
|  2009-04-18, 17:49 | #4 | 
| Zadomowienie | 

Dot.: Moja wishlista i pierwsza wymianka!! Rozmiary xs/s/m ZAPRASZAM!! :)

co znaczy "zwiazane z Londynem"?   mam pocztowki, przewodniki z muzeow   
				__________________ 12.01.2009 - GÓRA | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:38.