|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Pilnie!! Balsamów, chusteczek brązujących, Angel'aWitam ![]() PILNIE poszukuję balsamów brązujących, chusteczek etc. do jasnej karnacji Najchętniej przyjmę Dove summer glow (z drobinkami i bez )lub Kolastynę - ponieważ mam je wypróbowane Jednak nie pogardzę innymi ![]() Interesują mnie produkty zarówno do twarzy jak i do ciała oraz 2w1 ![]() Szukam też nadal ANGEL - Thierry Mugler ![]() Do oddania to co w wątkach - zapraszam do przejrzenia wszystkich wątków! ![]() Szukam pilnie bo jutro wyjeżdżam ale w razie czego z przesyłką nie będzie problemu ![]() z góry baardzo ![]() pozdrawiam ---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- hop hop na pewno ktoś coś znajdzie w swoich zbiorach
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pilnie!! Balsamów, chusteczek brązujących, Angel'a
Mam w wątku brązujący balsam Eveline, jeśli jesteś zainteresowana, dorzucę kilka chusteczek brązujących Ziaja Sopot, nówki, niedawno kupiłam...
|
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Pilnie!! Balsamów, chusteczek brązujących, Angel'a
Hej: mam do zaoferowania 1. brązujący balsam BIELENDA Sunny Skin. Masło kakaowe, orzech brazylijski. Użyty raz. Ważny do 01.2011. Nie wiem czy jest dobry czy nie, mi po prostu balsamy brązujące nie odpowiadają.
2. Mam jeszcze krem do depilacji DELIA 3 in 1 for sensitive skin. Użyty raz. Na mnie nie działa Bez kartonika więc nie wiem do kiedy ważny ale niedawno kupowałam. 3. Oraz podkład MAYBELLINE Affinitone odcień Vanilla Rose. Dobry dla blondynki, ale opalonej. Użyty raz albo dwa. Szukam cieni do powiek, interesują mnie kolory transparentne: cieliste, beżowo - złote, w odcieniach fioletu i złamanego różu, beżu. Ogólnie kolory "złamane", transparentne. Lub kredek do oczu najchętniej Vipera koloru: beż, ciemny brąz, brafit, szary, morska zieleń, ciemny turkus. Lub jasnoróżowe szminki, bądź w kolorze jasnoróżowo-beżowym itp. albo błyszczyki w tychże kolorach. Pisz na edawi@go2.pl |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:06.

Bez kartonika więc nie wiem do kiedy ważny ale niedawno kupowałam.