|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Szkoła mnie zmienia??? :/
Cześć wam
![]() ostatnio zauważyłam, że dzieje się coś niefajnego ze mną... Hmmm... zacznę może od początku. W gimnazjum byłam duszą towarzystwa; imprezy, rozmowy, nigdy nie brakowało z nikim tematów do przegadania.nie mialam problemow z nawiazywaniem kontaktów. A teraz.. przyszło liceum, klasa maturalna; praktycznie nie mam na nic czasu; ciągle trzeba sie uczyć; i co chyba jest najgorsze nie mam żadnego ciekawego zainteresowania (w stylu np taniec, konie, jakiś sport). I przejde do sedna... Poznałam ostatnio bardzo fajnego chłopaka; jest bardzo przystojny, zabawny, wygadany, a jednak nieco tajemniczy. Chciałabym żeby nasza znajomośc się rozwinęła... SPotkałam się z nim już jakies 5/6razy i było całkiem sympatycznie. Tylko tu pojawia się problem. Wczoraj gdy się widzieliśmy nie mieliśmy za bardzo o czym rozmawiać, tzn rozmowa się ciągnęła i rozmawialiśmy o jakiś głupotach i oboje czulismy ze to jednak troche takie naginane.. Skończyły się tematy typu: co robisz z zyciu;masz rodzenstwo; czy masz jakies zainteresowania, jakie masz plany na przyszłośc.. Wiecie.. takie pierwsze tematy poznawcze. Czuje, że jestem nudną osobą, która nie ma swoich zainteresowań, która ciągle się uczy a jak nie to siedzi w domu przed komputerem... Kiedyś tak nie było... Nie wiem czy to możliwe, ale czy mogłam sie stać bardziej nieśmiała, mniej wygadana?? Jak sobie z tym poradzić, bo nie chciałabym zaprzepaścic takiej znajomości... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szkoła mnie zmienia??? :/
W klasie maturalnej trzeba przyjąć do wiadomości,że zabawy i wieczny relaks trzeba schować do szuflady.Tak to niestety jest.
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Nie jesteś nudna, jesteś przed maturą. Mój kolega też cierpi na syndrom załamania towarzyskiego. Zmieniło Ci się od gimnazjum myślenie, Ja na ten przykład bardzo się zmieniłam, nie ważne w którą stronę.
W sumie nic w tym dziwnego, i wiesz co, jest jeszcze druga wersja; że on Ci się tak podoba, że Cię przy nim zatyka, to też możliwe ![]() Zobaczysz, po maturze odzyskasz równowagę (no też zależy co chcesz robić w życiu) ale to fajne, że uczysz się do matury, docenisz to kiedyś ![]()
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz nie mam czasu się rozpisywać, spróbuję potem rozwinąć temat. Ale tak poza tym: jeśli to TEN facet, to nie powinno Wam braknąc tematów do rozmowy.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Nie tylko Ty się zmieniłaś... Ja mam maturę w przyszłym roku, ale i tak czuje, że od czasów gimnazjum wiele się we mnie zmieniło. Też miałam mnóstwo zainteresowań, a teraz nie mam na nic ochoty i nie mam sił na jakieś zajęcia pozalekcyjne. Wiesz co, skoro lubisz siedzieć przed komputerem, to polecam Ci stronkę www.wykop.pl, znajdziesz tam różne ciekawe rzeczy, które ludzie wyszperują z Internetu. Przejrzyj portale informacyjne. Przyda się na pewno i poszerzy Twoje horyzonty
![]() ![]() ![]() Pozdrawiam Cię! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Dzięki wielkie dziewczyny
![]() Mam nadzieje, że to takie przejściowe, bo tęsknię za tym, co było kiedyś. Muszę chociaż od czasu do czasu oglądnąć telewizję, spotkać sie z jakimis kolezankami, wyjsc do pubu, jak tylko bede miała czas. Bo nie ma to jak rozmowy o tym co się wydarzyło na tej a na tej imprezie, opowiedzieć jakąs śmieszną anegdotę ze spotkania czy coś ![]() Jak tak człowiek siedzi ciągle w domu to naprawde nie ma za wiele o czym opowiadać. Bo przecież nie będę zanudzać faceta opowiadaniami o tym jak było na lekcji biologii i o tym ze mi nie poszła kartkówka z chemii, nieprawdaż? ![]() Nie wiem jak to pogodzę, ale po prostu czuję, że muszę coś zmienić. Po maturce na pewno sie zapisze na taniec brzucha, ale to dopiero za jakiś czas ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Tez przed matura byłam całkowicie zamulona, brak mi było czasu na wszystko. Teraz jestem w trakcie pierwszej sesji i pocieszę Cie, że jeżeli wybierasz się na studia to takie zmulenie czeka Cię co pół roku.
Nie łam się, minie matura to odżyjesz.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Jak mam duzo pracy, to niemalze gadam wylacznie pracy. Znajomi przyzwyczajeni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Ale chyba nie uczysz się 24h na dobę?
![]() ![]() ![]() Gimnazjum to piękny czas, kiedy się niemal wcale nie trzeba uczyć ![]() ![]()
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
To normalne, że człowiek się zmienia. Jeszcze pewnie będziesz się zmieniała jak pójdziesz na studia. Jest to jak najbardziej normalne dlatego często związki trwające długo, ale zaczynające się w młodym wieku rozpadają się kiedy partnerzy są około 20 roku życia.
No i nie przesadzajmy, ja zainteresowania zawsze się znajdzie czas, nie można się cały czasu uczyć, bo można kota dostać. Więc bierz się do roboty szybko i zajmij się czymś fajnym, relaksującym żebyś mogła odpocząć od nauki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Eh...
I tak oto kolega mi powiedział, żebyśmy przeszli na stopę koleżeńską.... Niestety, tylko koleżeńską... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:37.