|
Notka |
|
Konkursy na wizaz.pl Forum z informacjami o konkursach na wizaz.pl. Zapoznaj siê z palet± naszych konkursów, we¼ udzia³ i wygraj cenne nagrody. Powodzenia. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 78
|
![]() depilatory Braun konkurs
Witam,
ja siê chcia³am zapytaæ moderatorów b±d¼ inne osoby odpowiedzialne o konkurs depilatorów Braun. Na podstawie jakich kryteriów zosta³y one przydzielane?? Otó¿ je¶li to znowu by³a liczba postów to po prostu nie ma sesnu dla mnie tzn. u¿ytkowanika który siê ma³o wypowiada a du¿o czyta w±tków do brania udzia³u w takich konkursach bo nigdy nie bêdê mia³a szanszy cos dostaæ wygraæ itp itd Je¶li nie to proszê o podanie tych kryteriów. Poza tym zarejestrowa³ma siê w bazie danych i chcia³abym zeby moje dane usuniêto Nie chce ¿eby ktokolwiek nimi dysopnowa³. Jak mogê to zrobiæ? Proszê o odpowied¼ pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Przyjaciel Wizaz.pl
Wiadomo¶ci: 12 462
|
Dot.: depilatory Braun konkurs
Rozumiem. Odpowiednio:
- dane bêd± usuniête, je¶li zwrócisz na adres redakcji depilator: Wiza¿ Sp. z o.o. ul. Pasteura 6A/24 02-093 Warszawa Zapraszam podnownie do zapoznania siê z regulaminem konkursu, aby unikn±æ nieprzyjemnych nieporozumieñ wynikaj±cych z potwierdzenia regulaminu konkursu bez jego czytania... ![]() - je¶li nie dosta³a¶ depilatora i jedynie wylewasz tutaj swoje ¿ale, to informujê oficjalnie, ¿e dane wszystkich osób, które nie otrzyma³y depilatorów bêd± usuniête z naszych baz danych w momencie zakoñczenia testu. - ilo¶æ postów nie by³a kryterium, na podstawie którego komisja decydowa³a o przyznaniu depilatora do testu. ![]() Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2008-11-02 o 13:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 13 145
|
a ja polecam wyszukiwareczke, bo juz istnieje watek o tym konkursie.. gdzie rowniez duzo rzzalonych osob pisalo swoje zale. polecam lekture- Agnieszka wyjasnila wszystko...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
nie nie ¿ale siê
po prostu w konkursach w których do tej bra³am udzia³ (fakt nie by³o ich wiele) to pamietam ze w 2 przeczyta³am ze takie by³o kryterium tzn. ilo¶æ postów no ja wtedy nie mam szans w zadnym bo wole byæ raczej "czytaczem" (wiadomo mój wybór) a ze te kryteria nie sa nigdzie opisane to st±d pytam (ale przeczytam w w±tku polecanym przez lele ze to tajemnica handlowa) Czy ja mogê oficjalnie prosiæ moderatorów lub inne osoby kóre siê tym zajmuj± o ju¿ o usuniêcie moich danych osobowych w zwi±zku z konkursem Braun? zale¿y mi na tym bymoje dane usun±æ z bazy Proszê o odpowied¼ pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 13 145
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
tak lele zgadza sie z t± ankiet±
ale kryteria s± ró¿ne: czasem kryterium jest np. wype³niona poprawnie ankieta i ze dostaje cos jako co 20 osoba zarejestrowana przez serwer (ja siê z tym spotka³am na innych portalach) mog³± byæ taka opcja czy¿ nie prawda? jednak podkre¶lam ze ja nie wylewam zalów nie chce polemizowaæ nie mogê poznaæ kryteriów - trudno, tajmnieca handlowa przeczyta³am regulamin jeszcze raz i liczy siê dla mnie teraz to aby moderatorzy b±d¼ osoby odpowiedzialne za zarz±dzanie baz± danych przyczyni³y siê do mojej pro¶by o usuniêcie danych i ich proszê o odp. pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 764
|
Cytat:
A nie lepiej by³o siê zastanowiæ sto piêtna¶cie razy przed wys³aniem swoich danych? Mog³a¶ siê nawet zastanawiaæ i tysi±c sto piêtna¶cie razy. Chyba, ¿e kto¶ z wiza¿u zmusi³ Cie podstêpem lub gro¼b± do wpisania swoich danych do formularza i akceptowania warunków konkursu ![]() (Pisa³am to ja - osoba, która nie bra³a udzia³u w konkursie ![]()
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
ja proszê o wypowied¼ moderatorów lub osoby zarz±dzajace baz± danych
(regulamin konkursu nie przewiduje przetrzymywania czyich¶ danych a zgodnie z ustaw± mo¿na rz±daæ ich usuniêcia w ka¿dej chwili) ponawiam moj± pro¶bê |
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |
Przyjaciel Wizaz.pl
Wiadomo¶ci: 12 462
|
Cytat:
Do momentu zakoñczenia testu przys³uguje prawo wgl±du i zmiany danych osobowych. Wolê zmiany mo¿na nam zakomunikowaæ poprzez PW lub maila. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 27
|
![]()
Jestem szczê¶ciar±, która zosta³a wybrana do testu depilatorów i jestem doskona³ym przyk³adem tego, ¿e liczba postów nie by³a brana pod uwagê. Kilka lat temu siê tu zarejestrowa³am, ale tylko czytam, a ma³o piszê bo nie mam na to czasu. Wiêc nie przejmuj siê, mo¿e nastêpnym razem i Tobie siê uda!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Dziêki Barbrap ;* nie poddam sie wiêc tak ³atwo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 | |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 3
|
Cytat:
Ehh... szkoda, ze nie kazdy konkurs konczy sie obustronnym zadowoleniem;/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
Narzêdzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:38.