|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
Dan Whiston trening fitness
hej dziewczyny!
znalazłam takie ćwiczenia http://www.iplex.pl/seria/trening-fitness,1859 Szukałam tu na forum czy nikt przypadkiem tego nie ćwiczy,ale nie znalazłam... Jak na razie robiłam je 3 razy. Nie chcę schudnąć, aż o 2 rozmiary w 3 tygodnie. Ćwiczenia mam zamiar wykonywać 2-3 razy w tygodniu. Mam tendencję do tycia, bardzo ciężko jest mi zrzucić kilka cm, a w ostatnich 2 miesiącach poprzybywało mi po 2-4 cm w różnych częściach ciała. Moje wymiary: waga 59 kg biust 92 cm talia 72 cm brzuch 82 cm biodra- 104 cm MOJA ZMORA! Może któraś jest chętna wykonywać ze mną te ćw? Zachęcam-razem raźniej
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dan Whiston trening fitness
Ja jestem chętna!
Zacznę w nd, zamierzam 2 dni w tyg to a 3 - jilian michaels. Fajna stronka swoją drogą! Mam nadzieję, że po obejrzeniu np. 30 min nie trzeba czekać na kolejne załadowanie?
|
|
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja robię to tak, że otwieram wszystkie 5 w oddzielnych kartach żeby się spokojnie wczytały, a potem tylko odpauzowuję i ćwiczę
fajnie, że jesteś chętna ja chcę też do tego dołączyć skakankę
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
No to spoko, myślałam, że to działa jak iitv- w przypadku ćwiczeń byłaby to "drobna" przeszkoda. Jutro zdam relację, powodzenia!
|
|
|
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
w takim razie czekam na relację czy będą Ci się podobały te ćwiczenia. Ja dziś tylko skakanka 20 minut
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nie mój gust.
Także zrobiłam godzinkę, ale raczej powrócę do Jillian & Carmy Electry - moim zdaniem ich programy są przyjemniejsze.![]() Chociaż dzięki za link, część DISCO można wkomponować w trening skakankowy więc się przyda. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
|
ok, rozumiem, a mogłabyś podać jakiś link do tego co Ty ćwiczysz? i tak w ogóle to jakie są Twoje założenia?dużo chcesz zrzucić?
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
wpisz w google jillian michaels - na chomiku jest tego pełno, ja staram się ćwiczyć jak najczęściej dowolny filmik chociaż można wybrać sobie jeden i "piąć się" po levelach.
no cóż moim zdaniem dużo ale lepiej wolniej i na trwałe
|
|
|
|
|
#9 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:24.

Fajna stronka swoją drogą! Mam nadzieję, że po obejrzeniu np. 30 min nie trzeba czekać na kolejne załadowanie?
ja chcę też do tego dołączyć skakankę
Także zrobiłam godzinkę, ale raczej powrócę do Jillian & Carmy Electry - moim zdaniem ich programy są przyjemniejsze.