Rudowłose - część III - wątek zbiorczy - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury

Notka

Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-03-05, 12:21   #1
kaska222
Moderator

Arrow

Rudowłose - część III - wątek zbiorczy

Zapraszam do kontynuowania kolejnej III czesci.

Jak najbardziej "ruda" farba do włosów.

Poszukuje zdjęć! Długie rude włosy + tematy związane z farbowaniem

Rudowłose - część II - wątek zbiorczy

RegulaminWizaz.pl

Edytowane przez kaska222
Czas edycji: 2013-03-05 o 12:24
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno.
Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum.

Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!)
kaska222 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-05, 16:00   #2
mandarynka882
Rozeznanie

Dot.: Rudowłose - część III - wątek zbiorczy

mandarynka882 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-05, 16:10   #3
julianna-p
Wtajemniczenie

viollett przykro mi, sprobuj jeszcze mieszanki ktora wyjasnia moje wpadki kolorystyczne- olej rycynowy, nafta, miod i pol cytryny pod czepek na kilka godzin, ekspress

„Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel
julianna-p jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-05, 16:26   #4
viooolett
Raczkowanie

Julianna dziekuje za przepis na powrot do wesolej rudosci,w tym obecnym kolorze wygladam +5lat wiecej.Jestem sama sobie winna,gdyby nie te moje eksperymenty......
viooolett jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-05, 16:39   #5
julianna-p
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez viooolett Pokaż wiadomość
Julianna dziekuje za przepis na powrot do wesolej rudosci,w tym obecnym kolorze wygladam +5lat wiecej.Jestem sama sobie winna,gdyby nie te moje eksperymenty......
mam tak samo, zdechly niewyrazny kolor i wygladam staro, dlatego tak mnie przerazaja popularne w pl "mysie kolory" . fakt, ze z natury mam wyrazny kolor tez, ale szaro-buro-brudne to zlooo
nie ma za co, mam nadzieje, ze pomoze a dodatkowo wzmocni wlosy

„Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel
Stary 2013-03-05, 18:05   #6
olena90
Zakorzenienie

GG do olena90

Właśnie zalaminowałam włosy.. zobaczymy jaki kolor pozostanie na głowie

jak wysusze i wyprostuje to dam zdjęcie

"tak" 24.12.2009

Liluś
13.01.2015

16.01.2016
olena90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-06, 00:31   #7
chudelatte
Zadomowienie

Ależ ten wątek szybko zasuwa

chudelatte jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-03-06, 09:13   #8
tekila901
Zakorzenienie

bo rudy stał się modny
Stary 2013-03-06, 11:23   #9
viooolett
Raczkowanie

Julianno dziekuje za zrozumienie.Mnie natura obdarzyla kolorem wlosow,w ktorym zle i staro wygladam,a szaro-bure kolory sprawiaja,ze twarz ma niezdrowy odcien.Zauwazylam,ze w rudosciach promiennieje,szk oda,ze nie odkrylam tych kolorow wczesniej
Stary 2013-03-06, 12:44   #10
sza1234
Przyczajenie

drevnikocurek olena90 dziękuje za rady, na innym forum poradzono mi ściągnąć całkowicie kolor i na nowo nałożyć farbę, czy to nie zniszczy mi za bardzo włosy?
sza1234 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-06, 15:45   #11
olena90
Zakorzenienie

GG do olena90
Cytat:
Napisane przez sza1234 Pokaż wiadomość
drevnikocurek olena90 dziękuje za rady, na innym forum poradzono mi ściągnąć całkowicie kolor i na nowo nałożyć farbę, czy to nie zniszczy mi za bardzo włosy?
Sciagniecie koloru zniszczy Ci dodatkowo wlosy.. najlepiej zrobic odswiezenie koloru + pigmentacje czyli nalozenie samej farby

wyslane z fonika L5

"tak" 24.12.2009

Liluś
13.01.2015

16.01.2016

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-06, 18:05   #12
julianna-p
Wtajemniczenie

Cytat:
Julianno dziekuje za zrozumienie.Mnie natura obdarzyla kolorem wlosow,w ktorym zle i staro wygladam,a szaro-bure kolory sprawiaja,ze twarz ma niezdrowy odcien.Zauwazylam,ze w rudosciach promiennieje,szk oda,ze nie odkrylam tych kolorow wczesniej
grunt, ze wciaz jestes mloda. niemniej potwierdzasz w mojej opinii, ze namawianie KAZDEJ kobiety do naturalnego koloru to jeden z najglupszych pomyslow stylistow/fryzjerow. niestety to trend silnie dominujacy w pl i stad mimo wielu ladnych twarzy mamy mniej mega atrakcyjnychh kobiet niz niektore panstwa prawda jest taka, ze na swiecie dominuja typy mieszane i dlatego nieraz naturalne wlosy szpeca/dodaja lat itp. grunt to znalesc na wlasna reke wlasciwe barwy albo zaufanego narpawde koloryste z gustem dobranym do naszego bo to najwazaniejsze. sama wiem np. ze wole ostrzejszy styl i np. umalowana "wieczorowo" przez makijazystow chanel wygladalam nijako w mojej opinii ( innych tez ) , a w opinii tworcow looku "stylowo"

Stary 2013-03-06, 20:39   #13
ramoncia217
Wtajemniczenie

Witam melduję się w nowym wątku

olena90 dziękuję za podpowiedz w poprzedniej części.. Dziś własnie otrzymałam paczuszkę z farbą, no i moje kolejne zakłopotanie wyda się głupie ale pierwszy raz będę robic profesjonalnymi farbami.. W mojej farbie nie było utleniacza, czy tak jest zawsze ?? muszę go dokupić, no i czy może być to zwykły z drogeryjnej farby??
Stary 2013-03-06, 21:44   #14
olena90
Zakorzenienie

GG do olena90
Cytat:
Napisane przez ramoncia217 Pokaż wiadomość
Witam melduję się w nowym wątku

olena90 dziękuję za podpowiedz w poprzedniej części.. Dziś własnie otrzymałam paczuszkę z farbą, no i moje kolejne zakłopotanie wyda się głupie ale pierwszy raz będę robic profesjonalnymi farbami.. W mojej farbie nie było utleniacza, czy tak jest zawsze ?? muszę go dokupić, no i czy może być to zwykły z drogeryjnej farby??
Bo tu nie daja najlepiej jakbys kupila taki profesjonalny ale zwykly z farby tez moze byc...

wyslane z fonika L5

"tak" 24.12.2009

Liluś
13.01.2015

16.01.2016
Stary 2013-03-06, 22:10   #15
CocoPoznan
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez julianna-p Pokaż wiadomość
.... niemniej potwierdzasz w mojej opinii, ze namawianie KAZDEJ kobiety do naturalnego koloru to jeden z najglupszych pomyslow stylistow/fryzjerow. niestety to trend silnie dominujacy w pl i stad mimo wielu ladnych twarzy mamy mniej mega atrakcyjnychh kobiet niz niektore panstwa..... prawda jest taka, ze na swiecie dominuja typy mieszane i dlatego nieraz naturalne wlosy szpeca/dodaja lat itp. grunt to znalesc na wlasna reke wlasciwe barwy albo zaufanego narpawde koloryste z gustem dobranym do naszego bo to najwazaniejsze. sama wiem np. ze wole ostrzejszy styl i np. umalowana "wieczorowo" przez makijazystow chanel wygladalam nijako w mojej opinii ( innych tez ) , a w opinii tworcow looku "stylowo"
Też tak sądzę. Spójrzcie na Christinę Hendricks która z natury jest mysią blondynką - w rudym wygląda jak gwiazda. Albo Dita Von Teese - też blondynka - w czarnym wygląda super. Ja akurat na włosy nie narzekam, mam złoty brąz który pasuje do ciemnych oczu. Może i w nim młodziej wyglądam, ale jak mam rudy, to jakoś tak bardziej z charakterem. Zupełnie rozumiem, że ktoś kto ma myszowaty blond, chce to zmienić.
A- jak Julianna pisze - zgadzam się całkowicie jeśli chodzi o makijaż. Mam jasną piegowatą cerę i byle jakie rzęski brązowego koloru i jak nie zrobię oka na dość ciemno, z eyelinerem, to jakby ich wcale nie było. Wyglądam cała taka jakaś rozmyta.
Ale jak zrobić oko i usta i do tego rude włosy, to od razu inaczej. Ja tam uważam, że jak można naturę ulepszyć to czemu nie.

Edytowane przez CocoPoznan
Czas edycji: 2013-03-06 o 22:11
CocoPoznan jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-06, 22:19   #16
julianna-p
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez CocoPoznan Pokaż wiadomość
Też tak sądzę. Spójrzcie na Christinę Hendricks która z natury jest mysią blondynką - w rudym wygląda jak gwiazda. Albo Dita Von Teese - też blondynka - w czarnym wygląda super. Ja akurat na włosy nie narzekam, mam złoty brąz który pasuje do ciemnych oczu. Może i w nim młodziej wyglądam, ale jak mam rudy, to jakoś tak bardziej z charakterem. Zupełnie rozumiem, że ktoś kto ma myszowaty blond, chce to zmienić.
A- jak Julianna pisze - zgadzam się całkowicie jeśli chodzi o makijaż. Mam jasną piegowatą cerę i byle jakie rzęski brązowego koloru i jak nie zrobię oka na dość ciemno, z eyelinerem, to jakby ich wcale nie było. Wyglądam cała taka jakaś rozmyta.
Ale jak zrobić oko i usta i do tego rude włosy, to od razu inaczej. Ja tam uważam, że jak można naturę ulepszyć to czemu nie.
zgadzam sie w 100% , tylko do takiej postawy trzeba dojrzec. wiekszosc mlodych dziewczyn ma "wyprane " poglady przez pseudo- doradcow, ktorzy wzoruja sie chociazby na radach z usa/hiszpanii itd. gdzie typy urody sa tak wyraziste, ze faktycznie blyszczyk starczy...

Stary 2013-03-06, 22:28   #17
lulamanula
Raczkowanie

Ja podobno jestem typem urody LATO, i jako dziecko miałam włosy ciemny blond, obecnie jestem szatynką. Powinnam(teoretycznie) dobrze wyglądać we włosach od średniego brązu do jasnego blondu z popielatymi refleksami. Miałam już wszystko na głowie i najbardziej rozmywam się w naturalnych, średnich odcieniach i nie jest to tylko moja opinia. Lepiej mi w nasyconych kolorach, z refleksami rudo/czerwonymi, czasem sie zastanawiam, czy ta analiza nie była źle przeprowadzona...
lulamanula jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-07, 06:43   #18
CocoPoznan
Rozeznanie

Cytat:
zgadzam sie w 100% , tylko do takiej postawy trzeba dojrzec....
Dokładnie. Trochę mi to zajęło

---------- Dopisano o 07:43 ---------- Poprzedni post napisano o 07:38 ----------

Cytat:
Napisane przez lulamanula Pokaż wiadomość
Ja podobno jestem typem urody LATO, i jako dziecko miałam włosy ciemny blond, obecnie jestem szatynką. Powinnam(teoretycznie) dobrze wyglądać we włosach od średniego brązu do jasnego blondu z popielatymi refleksami. Miałam już wszystko na głowie i najbardziej rozmywam się w naturalnych, średnich odcieniach i nie jest to tylko moja opinia. Lepiej mi w nasyconych kolorach, z refleksami rudo/czerwonymi, czasem sie zastanawiam, czy ta analiza nie była źle przeprowadzona...
Może być, że jesteś typem mieszanym.
Ja też miałam analizę profesjonalną. Najwięcej procentowo wyszło mi na jesień, ale nie jest mi ładnie we wszystkich jesiennych kolorach (oliwka i khaki to koszmar). Za to ładnie wyszło kilka brązów z palety lata i kilka jasnych morelowych z wiosny. Z zimy pasuje mi tylko bardzo ciemny granat i czarny (całe szczęście bo uwielbiam te kolory).
Pani wizażystka powiedziała mi że prawie wszyscy to mieszańcy.
Stary 2013-03-07, 08:34   #19
kathy579
Zakorzenienie

GG do kathy579

już 3 część super...

cocopoznan

fajny kolor, i stonowany tez takiel lubie

...and I will wear him
In my heart's core, ay, in my heart of heart
As i do thee...

Rudy Blog...szybka pomoc fryzjerska
kathy579 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-07, 08:35   #20
viooolett
Raczkowanie

Mysle,ze wiele kobiet nawet chcialoby zmiany koloru ale boja sie radykalnej zmiany takiej na czerwien czy rudy,zwykle jest brana pod uwage paleta odcieni brazu i blondu.Ja od kiedy pamietam nie lubialam swojego zimnego ,szatynowego koloru wlosow,bo mi nie wspolgral z cieplymi barwami twarzy
Stary 2013-03-07, 08:43   #21
kathy579
Zakorzenienie

GG do kathy579

rudy jest piękny ale musi być zadbany...ja co i raz widzę ,, rude koczkodany,,
np. dziewczyna która ma makabrycznie wyprane końcówki ala ścierka do podłogi a od odrostu mega czerwień (no bo wiadomo na virgin hair - kolor trzyma się lepiej), wygląda brzydko i nieestetycznie. Moim zdanie aby rudy wyglądał ładnie włosy muszą być zdrowe, szczególnie te mega mocne żarówki z x.44 i x.66

...and I will wear him
As i do thee...

Stary 2013-03-07, 08:52   #22
tekila901
Zakorzenienie

a propo dbania o kolor - używała któraś z was Joanna Ultracolor do rudości i czerwieni? ja używam, ale nie wiem czy kolor się trzyma przez szampon czy to tylko takie złudzenie, bo ostatnie farbowanie to był niewypał i dopiero ta malina schodzi z moich włosów.
Stary 2013-03-07, 11:35   #23
roux666
Zakorzenienie

GG do roux666

siema rude wizazanki!
dolaczam do Was, jesli mozna )

Od razu podpisuje sie rekami i nogami pod postem kathy...
Na niektore rude glowki to az szkoda patrzec...(

Ja sie wzielam za swoje wlosy i zaczelam intensywnie o nie dbac, nie tylko kolor- pilnowanie aby zawsz ladnie wygladal, ale takze od wewnatrz, aby byly zdrowe i nawilzone.

Mieszkam w miejscu, gdzie rudy jest najmniej popularnym kolorem, doslownie w sklepach nie ma rudych farb ( mam na mysli rudych wpadajacych w czerwien/ pomarancz) jedynie jakies brazowo- rude. Ludzie czesto sie na mnie dziwnie patrza
Do tej pory przywozilam sobie z Polski Ferie L'oreala, po kilka opakowan na kilka miesiecy.
Tym razem cos mi odbilo i postanowilam nieco zaoszczedzic i kupic farbe fryzjerska ( takze ze wzgledow pielegnacyjnych: w takiej mozna dozowac ilosc utleniacza na odrosty i zmniejszyc ja sobie na reszte, co sprawia ze te koncowki nie beda tak wysuszone i zniszczone jak w przypadku traktowania wlosow farba o tej samej ilosci utleniacza na calosci wlosow).
I tak nieco z glupa kupilam farbe, ktora mi pani sprzedajaca polecila...i mam pytanie, czy ktoras z Was farbowala wlosy Professional by FAMA? ( odcien 7.46) albo czy ta marka jest Wam znana??

btw, ze tez nie widzialam Twojego bloga wczesniej Kathy!!! Super!!)

FoodSenses INSTA #foodphotography #fitfood

Edytowane przez roux666
Czas edycji: 2013-03-07 o 11:45
roux666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-07, 12:21   #24
olena90
Zakorzenienie

GG do olena90

Cytat:
Napisane przez roux666 Pokaż wiadomość
siema rude wizazanki!
witamy witamy

Cytat:
I tak nieco z glupa kupilam farbe, ktora mi pani sprzedajaca polecila...i mam pytanie, czy ktoras z Was farbowala wlosy Professional by FAMA? ( odcien 7.46) albo czy ta marka jest Wam znana??
jest znana... nie każdemu ładnie pokrywa włosy.. u mnie w salonie dziewczyna kiedyś na tym pracowała.. normalnie była masakra u niektórych jak przy zmywaniu farby wszystko spływało..

"tak" 24.12.2009

Liluś
13.01.2015

16.01.2016
Stary 2013-03-07, 12:26   #25
roux666
Zakorzenienie

GG do roux666

Cytat:
Napisane przez olena90 Pokaż wiadomość
witamy witamy

jest znana... nie każdemu ładnie pokrywa włosy.. u mnie w salonie dziewczyna kiedyś na tym pracowała.. normalnie była masakra u niektórych jak przy zmywaniu farby wszystko spływało..
Dzieki Olena!
kurka, ale trafilam
czy jest jakas zaleznosc, na jakich wlosach mozna sie spodziewac, ze splynie..? Czy po prostu trzeba na wlasnej skorze ( haha wlosach raczej) sie przekonac?

aahh wlasnie siedze na all i poluje na Espresso.. aaahh bede piekna!

Stary 2013-03-07, 12:36   #26
olena90
Zakorzenienie

GG do olena90

Cytat:
Dzieki Olena!
kurka, ale trafilam
czy jest jakas zaleznosc, na jakich wlosach mozna sie spodziewac, ze splynie..? Czy po prostu trzeba na wlasnej skorze ( haha wlosach raczej) sie przekonac?
nie ma żadnej.. kobitce która nigdy nie farbowała spłynęło z jej naturalnego blondu.. a kobitka która miała najpierw rozjaśniane a później miała nałożoną farbę idealnie się trzymało...

takze poprostu musisz spróbowac.. ja osobiscie polecam farby CeCe...

"tak" 24.12.2009

Liluś
13.01.2015

16.01.2016
Stary 2013-03-07, 13:52   #27
julianna-p
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lulamanula Pokaż wiadomość
a ze sie tak psytam czy owa analiza nie byla przeprowadzana przez kogos znanaego? bo kilku "specjalistow" z pl jak przychodzi "zwykla" Polka to kazdej mowia, ze jest latem i dopiero dla znanych twarzy szukaja czegos wlasciwego
pamietam jak mnie rozbawilo jak kiedys ktos polecil mi srebrne dodatki i szary szale wygladalam jak z anemia i przebarwieniami

Cytat:
Dokładnie. Trochę mi to zajęło

---------- Dopisano o 07:43 ---------- Poprzedni post napisano o 07:38 ----------

Ja też miałam analizę profesjonalną. Najwięcej procentowo wyszło mi na jesień, ale nie jest mi ładnie we wszystkich jesiennych kolorach (oliwka i khaki to koszmar). Za to ładnie wyszło kilka brązów z palety lata i kilka jasnych morelowych z wiosny. Z zimy pasuje mi tylko bardzo ciemny granat i czarny (całe szczęście bo uwielbiam te kolory).
zdecydowanie popieram taka opinie, czyste typy to rzadkosc
no i moze troche takich osob to KAZDA POLKA przestanie byc latem

Cytat:
Mysle,ze wiele kobiet nawet chcialoby zmiany koloru ale boja sie radykalnej zmiany takiej na czerwien czy rudy,zwykle jest brana pod uwage paleta odcieni brazu i blondu.Ja od kiedy pamietam nie lubialam swojego zimnego ,szatynowego koloru wlosow,bo mi nie wspolgral z cieplymi barwami twarzy
a nie jestes ciemna jesienia??

Stary 2013-03-07, 17:33   #28
kathy579
Zakorzenienie

GG do kathy579

Cytat:
siema rude wizazanki!

Od razu podpisuje sie rekami i nogami pod postem kathy...
Na niektore rude glowki to az szkoda patrzec...(

Ja sie wzielam za swoje wlosy i zaczelam intensywnie o nie dbac, nie tylko kolor- pilnowanie aby zawsz ladnie wygladal, ale takze od wewnatrz, aby byly zdrowe i nawilzone.

Mieszkam w miejscu, gdzie rudy jest najmniej popularnym kolorem, doslownie w sklepach nie ma rudych farb ( mam na mysli rudych wpadajacych w czerwien/ pomarancz) jedynie jakies brazowo- rude. Ludzie czesto sie na mnie dziwnie patrza
Do tej pory przywozilam sobie z Polski Ferie L'oreala, po kilka opakowan na kilka miesiecy.
Tym razem cos mi odbilo i postanowilam nieco zaoszczedzic i kupic farbe fryzjerska ( takze ze wzgledow pielegnacyjnych: w takiej mozna dozowac ilosc utleniacza na odrosty i zmniejszyc ja sobie na reszte, co sprawia ze te koncowki nie beda tak wysuszone i zniszczone jak w przypadku traktowania wlosow farba o tej samej ilosci utleniacza na calosci wlosow).

btw, ze tez nie widzialam Twojego bloga wczesniej Kathy!!! Super!!)
hej, ciesze się że mogę pomóc
to czy farba szybko spłynie czy też nie zależy od porowatości włosów - im bardziej porowate tym większe ryzyko, może spróbuj na kosmyku?

...and I will wear him
As i do thee...

Stary 2013-03-07, 18:42   #29
lulamanula
Raczkowanie

Cytat:

To ma sens, nawet fryzjerka ostatnio mi powiedziała, że w tych rudych i cera lepiej wygląda i oczy błyszczą, a kiedyś jakaś pani, która profesjonalnie określa typy urody za niezłą kasę, powiedziała tajemniczo, że nie mogę być lato, bo mam ciemnobrązowe oczy, ale nie chciała oczywiście powiedzieć jakim typem wg niej jestem.

---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ----------

Cytat:
a ze sie tak psytam czy owa analiza nie byla przeprowadzana przez kogos znanaego? bo kilku "specjalistow" z pl jak przychodzi "zwykla" Polka to kazdej mowia, ze jest latem i dopiero dla znanych twarzy szukaja czegos wlasciwego
pamietam jak mnie rozbawilo jak kiedys ktos polecil mi srebrne dodatki i szary szale wygladalam jak z anemia i przebarwieniami
nie , robiła mi znajoma, po jakimś drogim jak na tamte czasy kursie wizażu, analiza zajęła jej kilka godzin
lulamanula jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-07, 19:01   #30
roux666
Zakorzenienie

GG do roux666

Cytat:
Napisane przez kathy579 Pokaż wiadomość
hej, ciesze się że mogę pomóc
to czy farba szybko spłynie czy też nie zależy od porowatości włosów - im bardziej porowate tym większe ryzyko, może spróbuj na kosmyku?
mysle, ze jak juz kupilam to po prostu naloze ja i zobacze...najwyzej nastepnym razem jej juz nie kupie.

Hm..a od czego ta porowatosc zalezy? Czy jest to cos, na co mamy wplyw? Wyczytalam na Twoim blogu, ze pory sie zamyka splukujac na koniec wlosy zimna woda... Co jeszcze bedzie pomagac??

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości