|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
metamorfoza na wiosne ;) fryzurka, makijaż a może coś innego? pomóżcie ;)
Witam!
Mam nadzieję, że pomożecie mi coś zmienić w moim wyglądzie, bo już od dawna mam zamiar coś z sobą zrobić ![]() chętnie bym poszła do solarium, ale niestety nie mogę, ponieważ mam bardzo dużo pieprzyków i nawet nie mogę się opalać ![]() może znacie jakieś dobre balsamy brązujące po których się nie "żółknie"? ![]() Będę wdzięczna za każdą propozycje makijażu, fryzury itp ![]() A gdybyście znalazły jakąś ciekawą fryzurkę, makijaż, czy coś w necie to bardzo proszę o fotkę ![]() Czekam na Wasze propozycje i rady ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: metamorfoza na wiosne ;) fryzurka, makijaż a może coś innego? pomóżcie ;)
ja napisze na szybko że widziałabym cię w ciemniejszym makijażu oka i prostej grzywce, jak będe mieć wolną chwilę dodam fotki o co mi chodzi
![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Zgadzam się z Eweliną
![]() Aha, i widze jeszcze, że Twoje włosy nie są całkiem proste, ani całkiem kręcone. Myślę, że powinnaś spróbować papilotów (bardzo ładny skręt ![]() Załączam jeszcze kilka przykładowych fotek makijażu oraz fryzurek. Pozdrawiam ![]() PS- nie wiem dlaczego nie mogę dodać załączników ![]() ![]() Postaram się je umieścić w następnym poście. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
udało mi się zamieścić tylko dwa załączniki
![]() Nie ma pojęcia dlaczego ![]() Więc podaje linki: http://republika.pl/blog_yk_3816116/4881432/tr/hil.png ^Myślę, że to będzie najlepsza inspiracja dla Ciebie ![]() http://www.harpersbazaar.co.uk/?modu...y&fileId=57775 ^bardzo ładny makijaż oka na jakieś wyjście |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Bardzo dziękuję za rady
![]() Ale co do mojej grzywki to niestety jest bardzo niesforna ;/ ponieważ mam tzn "wicherek" jak to moja ciocia mówi ![]() i jak miałam prostą grzywkę to taka kępka włosów mi strasznie odstawała ![]() i przez to nie mogę mieć grzywki takiej szerokiej na ukos (a bardzo mi się podoba) ![]() a co do makijażu to nie wiem czy potrafiła bym sobie sama zrobić smokey eyes ;p ale naprawde bardzo mi się podobają takie przydymione oczka ![]() ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- a co do prostowania i kręcenia to mam już i tak trochę zniszczone włosy bo moje naturalne to ciemny blond i rozjaśniam :p a jak już zaczełam ten temat zniszczonych włosów to może znacie jakies dobre odżywki czy maseczki do regenaracji? tylko błagam nie piszcie mi nic o jakiś szpikach końskich czy czymś w podobie, bo zabardzo kocham zwierzęta i wolała bym mieć siano na głowie niż czegoś takiego użyć.. ;/ jeszcze raz dziękuję za rady ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Piszesz o tym "wicherku" na grzywce, a ja myślę, że mogłoby pomóc prostowanie. Ale uwaga! prostowanie samej grzywki. Bo ona szybciej odrośnie i się zregeneruje, a zniszczoną część podetniesz gdy już będzie za długa. Do tego kosmetyki prostujące na tą grzywke nałóż i już- po wicherku nie będzie śladu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Bardzo dziękuję za radę...
Strasznie podoba mi się ta fryzura nr 2 w załączniku. Jest śliczna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Mi też się ona bardzo podoba
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
ja tez nie mam jasnych ;p mam ciemny blond naturalny, ale rozjaśniam i właśnie musze sobie zrobić niedługo odrosty ;/ chciała bym być naturalną 'jasną' blondynką ;D
zastanawiam się czy iść do fryzjera i zrobić sobie taką grzywkę... ![]() ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- zastanawiam sie jeszcze nad kolorowymi pasemkami tzn tylko żebym miala np. 2 tak spod spodu. tylko nie wiem jaki kolor ;d i w którym miejscu i przede wszystkim czy by mi to pasowało. ;p jak myślicie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
A mnie się wydaje, że powinnaś skrócić włosy. Masz pociągłą twarz i długie włosy jeszcze bardziej ją wydłużają. Na zdjęciu włosy wyglądają też na raczej cienkie - przy krótkiej fryzurce wyglądałyby na lżejsze, a co za tym idzie zwiększyła by się optycznie ich objętość. Sadzę, że bardzo ładnie wyglądałabyś w długośći do brody.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
miałam kiedyś krótkie włosy i nie czułam się w nich najlepiej ;/
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
A może podetnij je chociaż trochę. Wyglądają na dosyć zniszczone, więc powinno im pomóc 5-10 cm podcięcie
![]() A co do grzyweczki to bym zaryzykowała i sobie taką zrobiła na Twoim miejscu. Ale Ty zrobisz jak uważasz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
dziękuję za odpowiedzi
![]() mam zamiar iść do fryzjera i zrobić sobie grzywkę ![]() a jak myślicie - pasowały by mi kolorowe pasemka tak spod spodu? tzn tak z 1 czy 2? i może jeszcze doradzicie mi jakiś makijaż ? ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:56.