![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
sephora, rimmel, pigmenty mac, odlewki perfum !!!!!!! Kenzo,Lancome,CK
Wątek nieaktualny
wymienię: nową bazę Sephora zero brilliance (tylko otwarta nie uzywana) kupiona w październiku cienie Sephora mono w kolorze beżu i lekkiego brązu nieaktualna tusz do rzęs Rimmel czarny nowy nieaktualny leci do smash odsypki pigmentów Mac w pojemniczkach nieaktualne leci do Słonika puder Golden Rose compact zuzycie minimalne a także mgiełki Avon (Pur Blanca pozostało ponad 3/4 buteleczki) mgiełka SPA Avon nowa nowa mgiełka baylis&Harding korektor w tubce Astor (została ponad polowa jasny odcień) cienie Inglot integra (koloru wpadajace w fiolet) jasny odcien najwięcej zuzyty cień w sztyfice Perfect wear Avon (uzyty ze 3 razy) odcień naturalny perfect petal cień w kremie Avon - raz użyty kolorowe nowe cienie maseczka z białą herbatą Avon - zostało ponad 3/4 opakowania balsam rozświetlająco-brązujący Avon zostało ciut mniej niż polowa miniaturka I love Moshino ![]() na coś co wpadnie mi w oko ![]() z tych zapachów moge zrobić odleweczki: CK Euphoria Emanuel Ungaro Apparition Kenzo Jungle lancome Miracle Forever (tylko poprosze o atomizerek) Dokładka: Clinique 3 kroki - żel do mycia twarzy do skóry mieszanej nowy poj. 30 ml nieaktualny Tołpa huminea normalizujący zel do mycia twarzy Strefa T - zostało ciut mniej niż pół próbka bazy Sephora Sublimateur de teint nieaktualne podkład Revlon Custom Creations - kolor 020 light/medium - samemu się dobiera kolor dzięki obrotowemu aplikatorowi - pozostała polowa (nie mam na foto) nieaktualne baza YSL Top Secrets poj. 3 ml nowa żel pod prysznic Moshino I love I love 25 ml nowy (nie mam foto) balsam do ciala Moshino Ilove I love 25 ml nowy odlewka perfum 10 ml Dior Miss Dior z atomizerkiem pigment MAC kolor na ostatnim zdjęciu (odsypka w pudełeczku) nieaktualne balsam do loków Nivea - zostalo pona 3/4 opakowania nieaktualne lakier Sally hansen raz wypróbowany na 1 paznokciu ![]() pomadki Clinique zuzycie jak na foto - została jaśniejszej polowa, ciemniejszej prawie cała ![]() Edytowane przez dagmarrka Czas edycji: 2009-11-17 o 14:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: sephora, rimmel, pigmenty mac
tusz do rzęs Rimmel czarny nowy
odsypki pigmentów Mac w pojemniczkach moze cos u mnie? + ew baza sephora
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
cos u mnie?https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=376601 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Znalazłabyś coś za odsypki MAC?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
z chęcią ten puderek - puder matujący Cornsilk - odsypka 2 płaskie łyżeczki lub w całości 7,9g (tylko za coś fajnego) - można nim uzyskać bardzo delikatny lub bardzo intensywny kolor, nie ma brokatu, ma mikroskopijne drobinki, mieni się perłowo |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Przepraszam, źle napisałam - to puder nabłyszczający...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
*Pierre Rene GLAMOROUS POWDER BALLS, nowe, kolor 01 PASTEL. rezerwacja dla Kasza Manna
![]() *Essence ALL OVER HIGHLIGHTER, kolor 01 ILLUMINATE!, użyty ok.4x. *Revlon COLORSTAY MINERAL MOUSSE, kolor 040, zużycie trudno ocenic, jednak pozostało ok. 1/2opakowania , bądź więcej, w każdym razie napewno nie mniej. cos z tych rzeczy by mnie interesowało ![]() ---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- szkoda ![]() ewentualnie podoba mi sie puder mineralny |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
podoba mi się u Ciebie:
nową bazę Sephora zero brilliance (tylko otwarta nie uzywana) kupiona w październiku cienie Sephora mono w kolorze beżu i lekkiego brązu tusz do rzęs Rimmel czarny nowy i różowy pigment Maca ![]() znajdziesz coś w moich wątkach? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Rozeznanie
|
no niestety nic
![]() ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
odsypki pigmentów Mac w pojemniczkach moze cos u mnie? + ew baza sephora _________________
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie za baze?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
3 kroki clinique - co masz dokładnie i jakie pojemności?
---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- odpisałam u Ciebie, pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
Dot.: sephora, rimmel, pigmenty mac, odlewki perfum !!!!!!! Kenzo,Lancome,CK
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:57.