|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Poszukiwana osoba do małej wyprawy:)
Witam,
poszukuję osobnika gatunku homo sapiens sapiens, płci żeńskiej, do kilku wypraw stopem po Europie. Na początku jednak wyjaśnijmy sobie pewną kwestię - ogłoszenie nie ma charakteru matrymonialnego - po prostu "mieszanej" dwójce łatwiej jest jeździć... Ok więc dokąd? 1. Wenecja - przedstawiać nie trzeba - wypad na około 4 - 5 dni - termin do uzgodnienia ale najprawdopodobniej koniec maja / początek czerwca (przed sesją) bądź lipiec (tu już dowolnie w sumie). 2. Białoruś, Ukraina, Rumunia, Bułgaria, Serbia - trasa na około 2 tyg - 2,5 tyg. Termin - sierpień bądź wrzesień (data do ustalenia ponieważ w tym terminie mam zamiar bronić pracę magisterską). 3. Jeśli masz jakiś ciekawy plan - chętnie wysłucham... ![]() 4. A to już niespodzianka... ![]() Dobrze więc kilka słów o sobie - 25 lat student ("dożynam" Europeistykę, Rozpocząłem Etnologię a od września być może jakaś filologia... ![]() Byłem już w: Litwa, Łotwa, Estonia, Finlandia, Czechy, Austria, Chorwacja i Słowenia. Tyle na razie starczy... ![]() O Tobie: - 21 - 28 lat, - poczucie humoru, - dystans do życia, - świadomość że podróż stopem to nie "pięciogwiazdkowy hotel", - równie dobrze będziesz się bawić jedząc zupkę chińską pod namiotem jak i na balu w sukni wieczorowej ![]() - jesteś z Wrocka lub okolic (warunek niekonieczny aczkolwiek ułatwiający życie). Jeśli jesteś zainteresowana - zapraszam do kontaktu - zobaczymy czy damy radę się "dogadać" a to w tego typu zabawie (jaką jest hitchhiking)jest NAJWAŻNIEJSZE ![]() PZDR PS Wszystkie wyjazdy liczone na "studencką kieszeń" ![]() Edytowane przez Luckyboy Czas edycji: 2009-05-08 o 19:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Poszukiwana osoba do małej wyprawy:)
A moze Czarnobyl w czerwcu???
---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ---------- Mam rade dla Ciebie. Jest takie forum ktore nazywa sie travelbit. Tam ludzie szukają towarzyszy podróży! Wydaje mi sie, ze szybciej znajdziesz kogos na specjalistycznej stronce. Tu pewnie wiekszosc preferuje 5* ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Witaj,
i dziękuję za radę ![]() PZDR |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Wlasnie mialam zalozyc podobny watek
![]() ![]() Czemu tylko dwie osoby? mysle ze 3/4 byloby optymalnie...jak cos pisz ![]() Bylam: Szwecja, Dania, Francja, Anglia, Portugalia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:55.