|  2006-05-26, 19:09 | #1 | 
| Zakorzenienie |   Dla Wiwi

Witajcie  ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) Podjełam wyzwanie i na prosbe Wiwi wykonałam ten oto makijaż, oczywiście mi nie wyszło :cy: cień (brązowy) wysunełam za daleko - nie mogłam już tego poprawic bo czas mnie gonił (miał się kończyć na wysokości brwi), Eyeliner też coś mnie się nie słuchał  Dobra, zdjęcia i tak pokaże bo zalezy mi zebyscie to obejzały... napewno karo-li i monie wyjdzie to lepiej  Kosmetyki: - podkład La Roche-Posay, puder C.Carroll, brązer M. Astor, róż Oriflame, korektor L'oreal, cienie : Sensique, Astor, Miss Helen, tusz L'oreal, kredka Rimmel (czarna), liner Inglot (czarny) błyszczyk Maybelline Oglądajcie, krytykujcie (jest co  ), komentujcie.... Pozdrawiam   | 
|     |   | 
|  2006-05-26, 19:12 | #2 | 
| Zakorzenienie |  Dot.: Dla Wiwi 

i jeszcze  ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)  | 
|     |   | 
|  2006-05-26, 19:15 | #3 | 
| Zakorzenienie | 

Dot.: Dla Wiwi

Rei   wyszło ci naprawdę świetnie ! Wrażenie jest inne bo innego koloru są cienie - najważniejsza jest kolejność nałożenia cieni i ich roztarcie - moim zdaniem wyszło o.k  Zamiasnt tej czarnej kredki zrobiłabym ciemna zieleń ale to tylko propozycja  Jak dla mnie fantastic-bobastik     | 
|     |   | 
|  2006-05-26, 19:23 | #4 | 
| Rozeznanie | 

Wyszło naparwdę nieźle  .Nienagannie wykonany makijaż i w tym połaczeniu naprawdę hipnotyzujące spojżenie  .Pięknie ci w czerni(adnie komponują się z kolorem włosów) a że mnie mateczka uzbroiła w blond to wtórując poprzedniczkę u siebie wymalowałabym zamiast czarnej zieloną albo błękitną kredkę   Pozdrawiam   
				__________________  d  a nc e | 
|     |   | 
|  2006-05-26, 19:25 | #5 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-07 Lokalizacja: Gdańsk 
				 | 

mi sie bardzo podoba... i uwazam ze jest conajmnie BARDZO podobny do makijazy :`Oreala   slicznie... ja mam z L`oreala taki turkusowy cien moze nim modelka byla "wymalowana"   
				__________________ . | 
|     |   | 
|  2006-05-26, 20:00 | #6 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2005-09 
				 | 

O ,ładnie   Tylko w porównaniu z tamtym makijażem co Wiwi załączyął to zewnętrzny kącik jest za blady. I chyba niepotrzebnie obrysowałaś oczko całe czarną kredką- wystarczyłby w zewnętrznym kąciku ten obrys. Ale i tak ładnie. 
				__________________ | 
|     |   | 
|  2006-05-26, 20:10 | #7 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-01 Lokalizacja: słonecznikowe pole :-) 
				 | 

Ślicznie, może nie identycznie..., ale naprawdę bardzo mi się podoba        
				__________________ @->>-- @->>-- @->>--  Kalendarz PM   | 
|     |   | 
|  2006-05-26, 20:23 | #8 | 
| Zakorzenienie | 

mi też się bardzo podoba, jedno z najbardziej hipnotyzujących spojrzeń na wizażu    
				__________________ "I'm all alone, I smoke my friends down to the filter" Tom Waits | 
|     |   | 
|  2006-05-26, 20:58 | #9 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-03 
				 | 

fantastyczny makijaż oczu    | 
|     |   | 
|  2006-05-26, 21:54 | #10 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2002-01 Lokalizacja: Irlandia 
				 | 

Rei, slicznie, slicznie, slicznie i jeszcze raz slicznie!!!!!!! i wiecej nie powiem    | 
|     |   | 
|  2006-05-26, 22:05 | #11 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2003-08 Lokalizacja: Wizaż. Tu mnie zawsze znajdziesz! :) 
				 | 

Bardzo mi się podoba. JUż pisałam, że w każdym makijażu wyglądasz inaczej... Taki kameleon z Ciebie.    
				__________________ ♪♪♪♪♪♪ ★ ♪♪♪♪♪♪ | 
|     |   | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2006-05-26, 22:13 | #12 | 
| Zakorzenienie | 

I co tu mamy krytykować?  Mój faworyt w Twoich makijażach  Boski, naprawdę   | 
|     |   | 
|  2006-05-26, 22:28 | #13 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-03 
				 | 

Rei- ślicznie wyglądasz Ci powiem tyle  ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) Może nie obrysowałabym oczka w 100% tylko dolną powiekę tak do połowy lub ciut dalej, ale i tak fajnie wyszło    | 
|     |   | 
|  2006-05-26, 22:29 | #14 | 
| Zakorzenienie | 

Dzięki dziewczyny   miałam wątpliwości co do tego make-up'u  cieszę się bardzo że się Wam podoba ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)  Dziękuję   | 
|     |   | 
|  2006-05-26, 22:32 | #15 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-08 
				 | 

Bardzo ładnie   Zdolna bestia z Ciebie   
				__________________ W zamęcie myśli upadam na samo dno serca... | 
|     |   | 
|  2006-05-26, 22:56 | #16 | 

hehe jeszcze nieudolnie przyciemniłam oczy     popatrzcie   | 
|     |   | 
|  2006-05-26, 22:57 | #17 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
   | |
|     |   | 
|  2006-05-26, 23:02 | #18 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-12 
				 | 

Śliczniutko Rei  bardzo ładny ten turkusik   | 
|     |   | 
|  2006-05-26, 23:05 | #19 | 
| Wtajemniczenie | 

po pierwsze ...jak zmienia sie twarz przy innym kolorze oczu...mi bardziej jednak widzisz sie w swoich zielonych, bo w tych ciemnych jakos tak dziwnie..   co do makijazu to super, znowu rei w wersji dzika dusza   
				__________________ grin ajz rulez   | 
|     |   | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2006-05-26, 23:09 | #20 | 
| Wtajemniczenie | 

Ślicznie  Jak tak patrzę na Twoje rzęski to chyba skuszę się na ten tusz L'Oreal'a jak skończy mi się mój   | 
|     |   | 
|  2006-05-26, 23:09 | #21 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2004-12 
				 | 

Ja początkowo pomyslalam, ze w kacikach wewnetrznych nalezałoby dac cos jasniejszego. Tak jakos wlasnie pomyslalam, - chyba dlatego, ze najpewniej ja sama wlasnie tak bym zrobila. Nie pomyslalabym, ze mozna inaczej  . Ograniczona intelektualnie jestem  .Ale teraz tak patrzę na efekt ostateczny i jestem na tak, bardzo fajnie Ci to wyszlo. Sama kiedys też sprobuje obejsc sie bez rozswietlania wewnetrznych kacikow oczu. Duzy plus za bardzo ladny kolorek cienia  . | 
|     |   | 
|  2006-05-26, 23:16 | #22 | 
| Zakorzenienie | 

Dziękuję  ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)    | 
|     |   | 
|  2006-05-26, 23:30 | #23 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-01 Lokalizacja: Ldn 
				 | 

Podoba mi się to połączenie kolorów   . A co to dokładnie za kredka Rimmel? I czy jest trwała  ??? | 
|     |   | 
|  2006-05-27, 10:03 | #24 | 
| nabija na KOPIĘ kopistów. okrutnica jakaś... | 

nie wygląda identycznie jak pierwowzór ale to tylko na plus.  Kawał dobrej roboty    | 
|     |   | 
|  2006-05-27, 12:38 | #25 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2005-09 Lokalizacja: południe 
				 | 

Miszczu  .  . Oczy masz śliczne, ale tego już pisać nie muszę  . Makijaż wygląda naprawdę świetnie. Dobrze, że nie jest idealną kopią tamtego - bo jest fantastyczny. 
				__________________ Przegrałam swój najlepszy czas...  MARZENIA I MIŁOŚĆ BOLĄ...  | 
|     |   | 
|  2006-05-27, 13:10 | #26 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2003-02 
				 | 

Cudowny makijaż. Co to jest za firma Miss Helen?

| 
|     |   | 
|  2006-05-27, 13:18 | #27 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-11 Lokalizacja: Big Roads :D 
				 | 

Ślicznie    Podoba mi się bardzo ten turkusowy cień   
				__________________ | 
|     |   | 
|  2006-05-27, 14:25 | #28 | 

Ally83 - Rimmel kredka-kajal, potem napisze dokładnie jek się nazywa,  ja ją bardzo lubie, fajnie sie nią rysuje i jest trwała ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) agabil1, kroofk@, isa666 - dziękuję dziewczyny    Bradzo się cieszę że spodobała się Wam ta moja propozycja   ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) WioletaM - ten cień (i jeszcze taki inny zielony) przywiozła mi moja babcia z Belgi, fajne są, dobrze się rozprowadzają i są dość trwałe  Pozdrawiam serdecznie   | 
|     |   | 
|  2006-05-27, 14:37 | #29 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2004-06 
				 | 

jak zawsze slicznie niunia      
				__________________ "Lubię być kurą domową Do pralki wrzucić problem wraz z głową Pralka pierze, ja nie wierzę w nic Słodko jest nie myśleć o niczym Się zgubić we własnej spódnicy.."   | 
|     |   | 
|  2006-05-27, 14:47 | #30 | 
| Raczkowanie | 

Mona i karo-la będą musiały się ostro namęczyć by dorównać Twemu dziełu  ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) jestem bardzo ciekawa jak im to wyjdzie. Tobie wyszło rewelacyjne, znacznie jaśniej niż pierwowzór, ale co z tego skoro prezentujesz sie w tym makijażu rewelacyjnie   
				__________________ "każdy biały anioł jest w dziesiątej części prostytutką; no i jeżeli spotkałoby cię rozczarowanie, to choć przyjemne..." B. Prus 'Lalka' | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Galeria makijażu - moje makijaże | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:56.