Help! - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-05-30, 07:19   #1
ewapucy
Raczkowanie

Help!

Moje drogie.Proszę was o pomoc.Mój ślub już za 3 miesiące a ja nadal nie mam wybranej ani fryzury ani makijażu jak i biżuterii.To już ostatni dzwonek,gdyż wcześniej muszę iść na próbny makijaż i fryzurę.Chciałabym zasięgnąć waszej porady ,wiadomo wizażanki są najbardziej obcykane jeśli chodzi o wygląd Dodam ,że będę miała jeszcze koronkowe bolerko do kościoła.Z góry dziękuję za odpowiedzi.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1439.jpg (158,7 KB, 191 załadowań)
ewapucy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-30, 07:43   #2
annic
Wtajemniczenie

Dot.: Help!

Cytat:
Napisane przez ewapucy Pokaż wiadomość
Moje drogie.Proszę was o pomoc.Mój ślub już za 3 miesiące a ja nadal nie mam wybranej ani fryzury ani makijażu jak i biżuterii.To już ostatni dzwonek,gdyż wcześniej muszę iść na próbny makijaż i fryzurę.Chciałabym zasięgnąć waszej porady ,wiadomo wizażanki są najbardziej obcykane jeśli chodzi o wygląd Dodam ,że będę miała jeszcze koronkowe bolerko do kościoła.Z góry dziękuję za odpowiedzi.
Mój ślub za cztery miesiące, też mam tę sukienkę i koronkowe bolerko
A jakie masz włosy? Długie/krótkie/dające się kręcić/totalnie proste? Rozważałaś pójście w tym kierunku co propozycja na zdjęciu sukni? Będziesz mieć welon? Czy idziesz bez welonu i ewentualnie chciałabyś wpiąć kwiat/jakiś grzebyk?
Z biżuterii ja mam do niej bardzo delikatną, krótkie wiszące kolczyki perełki i perełkową zawieszkę.
http://www.apart.pl/pl/zloto,c,kolek...ly-zloto,10290
http://www.apart.pl/pl/zloto,c,kolek...ly-zloto,10291
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (47,8 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 7.jpg (16,4 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 081.jpg (23,1 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 111.jpg (42,4 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg d257ade903d33ed7637a198cd26d18b4.jpg (72,5 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 7281.jpg (55,3 KB, 15 załadowań)
annic jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-01, 10:16   #3
ewapucy
Raczkowanie

Naprawdę masz taką suknię? Myślałam ,że tylko mnie się podoba i moim koleżankom Fryzurki ,które podałaś są właśnie w kierunku którym szukałam.Modelka na zdjęciu ma świetną fryzurę idealnie pasującą do tej sukni i zastanawiam się czy nie zrobić właśnie takiej.Mam włosy dłuższe niż do połowy pleców podatne na układanie także z tym problemu nie będzie Nawet już miałam robioną podobną fryzurkę. Biżuteria z perełką jest świetna lecz ja obawiam się pereł (podobno nie wolno mieć ich na ślubie).Będę mieć welon,czysty bez ozdób ,zastanawiam się nad długością.Chciałabym mieć długi,lecz nie będzie widać wtedy kwiatów.Moja suknia będzie jednak bez trenu. annic mogłabyś powiedzieć czy twoje bolerko będzie zapinane z tyłu czy z przodu? To czysta koronka czy ozdobiona cekinami? Moi rodzice mówią,żebym doszyła pasek z ozdobną aplikacją ale moim zdaniem to zaburzy lekkość tej sukni.Nie wiem sama już co mam robić tyle różnych opinii
Stary 2014-06-01, 22:58   #4
annic
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ewapucy Pokaż wiadomość
Naprawdę masz taką suknię? Myślałam ,że tylko mnie się podoba i moim koleżankom Fryzurki ,które podałaś są właśnie w kierunku którym szukałam.Modelka na zdjęciu ma świetną fryzurę idealnie pasującą do tej sukni i zastanawiam się czy nie zrobić właśnie takiej.Mam włosy dłuższe niż do połowy pleców podatne na układanie także z tym problemu nie będzie Nawet już miałam robioną podobną fryzurkę. Biżuteria z perełką jest świetna lecz ja obawiam się pereł (podobno nie wolno mieć ich na ślubie).Będę mieć welon,czysty bez ozdób ,zastanawiam się nad długością.Chciałabym mieć długi,lecz nie będzie widać wtedy kwiatów.Moja suknia będzie jednak bez trenu. annic mogłabyś powiedzieć czy twoje bolerko będzie zapinane z tyłu czy z przodu? To czysta koronka czy ozdobiona cekinami? Moi rodzice mówią,żebym doszyła pasek z ozdobną aplikacją ale moim zdaniem to zaburzy lekkość tej sukni.Nie wiem sama już co mam robić tyle różnych opinii
Ta kiecka jest śliczna, kto twierdzi inaczej się nie zna Moja mama zakochała się w niej tak jak ja, koleżanki też mówią, że piękna
Będę miała szyte bolerko bez zapięcia, wkładane, z rękawem trochę za łokieć. Czysta koronka, bez cekinów. Też obcinam tren w sukni Welon chciałam długi i chyba się na taki zdecyduję tylko do kościoła a na wesele zdejmę właśnie ze względu na kwiatki z tyłu. Co do perełek nie wierzę w przesądy Podobno perły na ślubie to łzy panny młodej, ja sobie interpretuję że będą to łzy ze szczęścia i jest git
Nie doszywałabym ozdobnej aplikacji do sukienki - mi się podoba taka jaka jest właśnie dlatego, że nic się w niej nie błyszczy, jest taka lekka i dziewczęca
annic jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-02, 13:51   #5
NonaNona
Raczkowanie

Perły będą cudowne do tej sukienki! Stop przesądom. Dużo dziewcyzn ma perły wkretki w uszkach-klasa!
NonaNona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-03, 08:38   #6
ewapucy
Raczkowanie

Może nawet zdecyduję się na perły zobaczę przy przymiarce jaka biżuteria będzie mniej więcej mi pasować czy krótka czy długa,bo szczerze chciałabym długie kolczyki Moje koleżanki również zakochały się w tej sukni tak jak i ja Zdecydowałam ,że nie będę doszywać żadnej aplikacji,będzie taka jaka mi się podobała od początku i nie będę słuchać rodziców annic masz już wybrany bukiet ślubny? Ja chciałabym bukiet z czerwonych róż i białych frezji (taki jak na dole) ale podobno kwiaty na sukni mogą być pudroworóżowe i narazie czekam na przymiarkę.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 46.jpg (74,5 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg dlugie-kolczyki-slubne-krysztalki-i-biale-perelki.jpg (46,1 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg dlugie-swarovski-2.jpg (29,5 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg qp555_WYPUKLE-DUZE-ZLOTE-4.jpg (36,6 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg yv910_kolczyki-paski-szerokie-cyrkonie-33.jpg (34,9 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bukiet slubny z roz frezji i jasminu.jpg (63,2 KB, 7 załadowań)
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości