|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Dlaczego mnie boli?
Hej..pisze bo mam pewne pytanie..od kilku miesięcy współżyje z moim chłopakiem..problem polega na tym, że gdy zaczynamy sie kochac i on we mnie wchodzi odczuwam mocny ból..potem juz jest ok..ale zawsze gdy zaczynamy od nowa to bardzo mnie boli..moze wiecie dlaczego?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dlaczego mnie boli?
prawdopodobnie nie jestes gotowa na to by w ciebie wszedl
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Zgadzam się z AnnGabi - prawdopodobnie nie jesteś wystarczająco podniecona (zbyt sucha). Pewnie wystarczy dłuższa gra wstępna, albo żeby Twój chłopak zaspokoił Cię zanim wejdzie w Ciebie. Spróbujcie też żeli nawilżających.
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
mozesz miec tez infekcje. ja mam tak w tej chwili, okropienstwo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Moze to byc tez spowodowane resztkami błony dziewiczej. Wtedy nawet jak jestes bardzo podniecona i bardzo mokra to mozesz odczuwac ból na samym początku. Ponoc mozna to usunąć chirurgicznie i jest to prosty zabieg,.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
tez tak mam często - a uprawiam seks juz od 6sciu lat.
kwestia nawilżenia, budowy (moja pochwa jes srednio dopasowana do penisa mojego faceta), czestotliwosci (jesli robimy to codziennie, jestem podrazniona), i wielkosci jego penisa (a NIESTETY naprawde niestety, moj TZ ma ekhm..spory rozmiar, wiec to jest problem, zwlaszcza ze ja raczej to takie male XS... ![]()
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Najczęściej to to o czym piszą koleżanki wyżej, małe nawilżenie, za małe podniecenie. Czasem jednego różnego rodzaje bóle podczas stosunku moze powodowac jakaś infekcja, ale to raczej w trakcie a nie tylko na poczatku, wiec nie masz sie czegos obawiać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Ja tez tak mam i...
na pewno nie jest to kwestia za malego nawilzenia, infekcji, dziewica nie jestem juz od dawna, dawna, wiec watpie, ze to resztki blony. Chyba taka moja "uroda" ![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Tak jak piszą dziewczyny to może być kwestia słabego nawilżenia...
Spróbujcie zastosować dłuższa grę wstępną, albo jakiś żel nawilżający...
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
a ja już próbowałam wszystkiego : długiej gry wstępnej, żeli nawilżających... byłam u lekarza, wyleczyłam infekcję (2 miesiące trwała) a ból odczuwam nadal, choć wcześniej było wszystko okej. Nigdy mnie nie bolało podczas seksu, nawet podczas pierwszego razu aż tak nie bolało i nie krwawiłam...
od ponad 3ch miesięcy seks z moim Ukochanym polega na próbach... nieudanych, przy "wejściu" ja zawsze proszę Go aby przestał... nie mam pojęcia co robić... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() pozniej gdy zaczelismy czesciej to bol pomalu ustepowal teraz to juz w ogole nic nie boli ![]() moze to dlatego ze rzadko sie kochacie?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Dzieki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Tez tak miałam, na początku bolało. Potem rozmawiałam z moim chłopakiem i mówiłam mu, że potrzebuje dłuższej gry wstępnej. Później było już OK ![]() ![]() Edytowane przez Nagisa Czas edycji: 2009-07-14 o 15:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Konto usunięte
|
Dokładnie tak jak piszą dziewczyny
![]() Ja też tak miałam na początku, za każdym razem na początku bolało, raz mniej raz bardziej ale z czasem całkowicie przeszło i już jest w porządku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
My uzywamy oliwki dla dzieci, przy prezertwatywac nie powinno się uzywać, ale ze ja mam tabletki to jest ok, ma poslizg i nie podraznia...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:42.