| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2009-07-20, 11:22 | #1 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-01 Lokalizacja: stąd 
				 | Dobre zdjęcia - Kraków

Witam   Szukam dobrego fotografa w Krakowie w celu zrobienia zdjęć typu 'do dowodu'. Niestety, fotograf, u którego zawsze robiłam zdjęcia (na os. Kazimierzowskim) zwinął manatki i nie mam gdzie zrobić zdjęć  A nie chcę płacić za jakieś beznadziejne fotki. Tym bardziej, że w czerwcu były mi potrzebne zdjęcia do świadectwa dojrzałości, a że w/w fotografa już nie ma, to zdesperowana poszłam do punktu Kodaka w Carrefourze Czyżyny i to był mój błąd  Zapłaciłam 20zł za 4 zdjęcia (tam gdzie wcześniej miałam 8zdjęć za 15zł) i.. to była porażka. Zdjęcia robione CYFRÓWKĄ  I po prostu staje się przed spuszczoną 'roletą' i babka robi zdjęcie, masakra. Zdjęcia PASKUDNE, zero obróbki fotograficznej, ja na zdjęciach jestem czerwona (bo się zgrzałam), świeci mi się cera, no dramat  Dlatego jak ktoś robił sobie ostatnio gdzieś fotki i ma sprawdzony punkt, w którym robią ładne zdjęcia (w sensie porządnie wykonane, z delikatną obróbką), to byłabym bardzo wdzięczna. W ostateczności mogę iść do punktu MAMI przy ul. Kocmyrzowskiej, robiłam tam zdjęcia parę lat temu, efekt nie był zly, ale też nie jakiś cudowny   | 
|     |   | 
|  2009-07-20, 11:39 | #2 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-01 
				 | 

Dot.: Dobre zdjęcia - Kraków

jakos niedawno byl niemal identyczny watek   ja polecam do tego typu zdjec Garzynska na Slawkowskiej   | 
|     |   | 
|  2009-07-20, 19:35 | #3 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2008-01 Lokalizacja: duży pokój;) 
				 | 

Dot.: Dobre zdjęcia - Kraków

było  dalej polecam fotografa na placu matejki. | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Forum plotkowe | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:10.