|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Ból serca przy wdechu po wysilku. Co to moze byc?
Czy ktos mial takie cos? Po wysilku ostrym mam takie bole wlasnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rzabbocop
|
Dot.: Ból serca przy wdechu po wysilku. Co to moze byc?
Paradoksalnie to moze byc od zoladka
![]() Mozesz miec tez niedobory magnezu (siegnij po np. Magne B6) albo niedobory magnezu i potasu (Aspargin) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
a nie jest to przypadkiem tzw kolka ???
![]()
Trójkowa mama ![]() ![]() 13.08.2009 : 3mm,14.09 : 2,5 cm,13.10 : 3,5 cm14.11 : 5 cm,14.12: 6 cm,15.01.2010: 8 cm, 21.12.2010: 20cm ( podcinane troszkę kilka razy) 31.12.2014 : 54cm ![]() ![]() zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
podlaczam sie pod pytanie,
ja po skakance jak skacze intensywnie i szybko to wlasnie mam taki bol dlatego musze teraz skakac z nogi na noge, wolniej. skacze przed sniadaniem wiec nie zalezy to od posilku. co to moze byc?? nigdy tak nie mialam..
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Może to reakcja organizmu na zbyt szybkie zwiększenie intensywności treningu? Jeśli wcześniej nie trenowałyście- to bardzo możliwe. Zwolnijcie trochę, a później stopniowo zwiększajcie intensywność. U mnie też się ostatnio pojawił lekki ból w klatce w czasie wysiłku, ale że trenuję już długo podejrzewam, że ma to związek z upałem (bo boli mnie czasami przy bieganiu,a jak wiadomo, na dworze żar :P) i może zbyt małą ilością tlenu...(? nie wiem dokładnie,ale kojarzę to właśnie z pogodą).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
bardzo mozliwe, jaj cwicze od jakiegos mesiaca a skacze od tygodnia wiec bardzo mozliwe bo skakanka jest meczaca i wiadomo
![]() dziekuje.
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
A nie jest to ból płuca?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:19.