|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
jak sobie poradzic . ?
Hej .
![]() Jestem w domu sama do jutra , i oczywiscie wyobraznia bierze gore kazdy szmer wszystko odrazu obracam glowe i patrze co sie dzieje . ![]() Macie moze jakies swoje sposoby , pomysly na to jak sobie poradzic z tym strachem , wyobraznia ? ![]()
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: jak sobie poradzic . ?
hmm... pusc sobie jakąs fajną komedie na dvd i oglądaj. zobaczysz, ze w pewnym momencie same CI sie oczy pokleją i bedziesz juz spac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
albo mieć włączoną ulubioną muzykę, odwrócić uwagę ciekawą książką...
mnie pomaga ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
najgorzej, jak się ma jakieś zwierzęta w domu, ciągle się tłuką i hałasują po nocy
![]() talkshit, przetrwałaś? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
_____
![]() Edytowane przez Savathus Czas edycji: 2011-03-07 o 19:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
astro-loszka
|
Poczytać coś wesołego i lekkostrawnego, broń Boże horror/thriller/ciężki dramat psychologiczny.
Ja też przez parę dni jestem sama w domu i gdy przed snem zaczytam się w czymś strasznym, ogarniają mnie nocne lęki. Na szczęście mam w domu kota i gdy słysze w nocy jakieś szmery, w myślach staram się przypisać je kotu.
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Najlepiej samej tluc sie duzo po domu wtedy wszystkie podejrzane dzwieki zostana zagluszone.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
a może włącz telewizję i miej też włączonego kompa. ja tak robię. tzn słucham telewizora i gadam na gg ;D no albo głośna muzyka w słuchawkach ;]
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Ja mieszkam sama. Bywają wieczory/noce, że nie ma u mnie mojego TŻ i wtedy sama sobie wymyślam, że np za uchylonymi drzwiami od któregos pokoju ktoś jest i mnie obserwuje albo coś hehe, ale wtedy szybko staram się pomyślec o czymś innym, "bezpiecznym" i zapominam o strachu. Gdy idę w nocy do łazienki czy też kuchni to po drodze włączam wszystkie światła. Dodatkowo zamykam się na zamek w pokoju (oczywiście drzwi wyjściowe z domu również są zamknięte na klucz), wtedy mam pewność, że nie otworzą się przypadkiem
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:58.