|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Hostessy we Włoszech
Witam,
duzo sie czyta w internecie ze dziewczyny które jadą do włoszech jako hostessy zostają poprostu luksosowymy prostytutkami. Chciałabym sie o tym dowiedziec czegoś wiecej bo miałam w planach jechać tam równzież. Czy była moża tam któraś z was z firmy Impression art.? Własnie z nimi miałam jechac, moja koleżanka była i mówiła ze nic sie takiego nie działo co piszą po forach. Może któraś z was była i napisze mw jak to wygląda.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Hostessy we Włoszech
Jakieś 4 lata temu szukałam pracy za granicą, Koleżanka namawiała mnie na wyjazd do Włoch jako hostessa, ale ja jakoś nie chciałąm jechać, acz wysłałam swoje CV, Odezwali się odpisali, zaprosili, jednakże ja ich olałam.
po 4 latach, w marcu tego roku zadzwoniła do mnie POLICJA i zapytała się czy pojechałam!!!! bo znaleźli moje CV w ich bazie danych. Podobno dziewczyny, które pojechały zaginęły! A firma okazała się oszustem, nie pamiętam czy to ta firma! radzę Ci nie jechać. Serio... nawet jeśli pokażą Ci certyfikaty, zdjęcia i zapewnią o wszystkim. nie jedź - takie jest moje zdanie. Aczkolwiek zrobisz jak będziesz uważała. Edytowane przez lookbook Czas edycji: 2008-11-24 o 14:42 Powód: ort. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: Hostessy we Włoszech
nie ma nikogo więcej, kto ma doświadczenie w pracy jako hostessa we Włoszech ?
też zastanawiam się nad wyjazdem na 2 miesiące bo potrzebna mi kasa, ale obawiam się bardzo .. piszczcie dziewczyny jeśli coś wiecie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:43.