|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 44 pkt / 100% pozyt.
|
![]() <- wish Czarnej Maciejki ;*
Zanim napiszesz-zajrzyj czy podoba ci sie cos u mnie, zeby mnie nie kusic na darmo
![]() Taka "mala" wish: * z ciuszkow to raczej tuniki, majteczki i staniczki, ew. spodniczki, chetnie bolerka (!), sweterki na guziki, duuuze chusty na szyje, bardzo chetnie skarpetki, rajstopki (kolorowe, rozmiar 3), podkolanka (tez kolorowe)-bardzo potrzebne mi sa te rzeczy!-ROZMIAR KTORY NOSZE TO L-XL, 40-44, STANIKI-"STANDARDOWE" C-D, BUTY-39-41. PROSZE O NIEPROPONOWANIE MI CIUSZKOW W ROZMIARACH S! M CZASEM SIE NADAJE, ALE RZADKO, PREFERUJE LUZNE UBRANIA... ![]() * balsamy, masla do ciala (szczegolnie Farmony z serii Tutti Frutti-za to jestem w stanie oddac mnostwo ^^), rowniez brazujace, chetnie ujedrniajace, chetnie te o "jadalnych" zapachach-owocowe, waniliowe, czekoladowe, kokosowe (w tym momencie juz przepadam na dobre xD), * kremy do twarzy, wszelkie wszelkie ![]() * toniki do buzi, zele do mycia buzi, * kremiki do rak, * dezodoranty-preferuje w kulce, * szampony i odzywki do wlosow przetluszczajacych sie, * z kolorowki-tusz do rzes, lakiery do paznokci-tym latwo mnie skusic, zmywacze, cienie, pudry (cos rozswietlajacego), itp. * dobry fluid do twarzy dla mamy ![]() * zele pod prysznic, plyny do kapieli, * pilnie peeling do ciala!! * rowniez meskie kosmetyki, dezodoranty itp., * koraliki!!! (mozna tez zerknac do mojego watku z koralikami do wymiany ![]() * pierscionki, lancuszki, wisiorki-chetnie z motywem kocim badz muzycznym (gitary, nutki itp.), broszki, * kolczki do wargi (szczegolnie podkowy, koleczka, moga byc ciekawe labrety), * torby, torebki... wszelkie rozwaze ![]() * gumeczki do wlosow, czasem spineczki, opaski, * wszelkie rzeczy z kocim badz muzycznym motywem, * ciekawe zapalniczki ![]() * obecnie szukam portfela, bo moj sie sfatygowal... duzy z duza iloscia kieszonek! * rowniez fajne ksiazki (glownie horrory i thrillery, ale nie tylko...) I na pewno bede tu dopisywac co jakis czas troche. Jak widac mimo iz raczej nie szukam ciuszkow-naprawde latwo mnie czyms skusic ^^ Edytowane przez czarna_maciejka Czas edycji: 2009-06-16 o 18:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: <- wish Czarnej Maciejki ;*
Mam torebki i portfele. Zajrzyj do mojego wątku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
u mnie ciuchy w tych rozmiarach
![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
u mnie kilka ciuszków większych
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
mam staniki i lakiery
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
zobacz u mnie
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
mam czekoladowy żel pod prysznic i krem do rąk, kilka toreb i ksiązki które moga ci sie spodobac
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Zapraszam do mnie po sweterek, torebke i w ogole mam duzo rzeczy w Twoim rozmiarze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:43.