|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Co zrobić z wciśniętym klawiszem na klawiaturze??? Pomocy
Dziewczyny wcisnął mi się klawisz "backspace" na klawiaturze, tak, że wystarczy go tylko delikatnie dotknąć a nie da się wciskać i strasznie mnie to denerwuje, nie wiecie może co z tym zrobić? Czy jedyna rada to zanieść do naprawy? Może znacie jakieś sposoby?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Re: Co zrobić z wciśniętym klawiszem na klawiaturze??? Pomocy
Nie wiem, jaką masz klawiaturę, ale jeśli taką z "wypukłymi" klawiszami, możesz spróbować "wyskubać"
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
jak mi sie takei cos zrobilo to wyciagnelam i wsadzilam i bylo Ok
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
możersz też spróbowac odkręcić klawiaturę(pod spodem są śróbki)i sprawdzić, czy gumka od klawisza jest na właściwym miejscu. czasami te gumki sie przemieszczaja, albo niszczą. jeśli okaże sie , że gumka jest zepsuta, to możesz przełożyć ją z innego klawisza, którego nie używasz. ja tak robiłam. pamiętaj, że lepiej jest odwrócic klawiaturę i ją odkręcic, niż wydłubywac klawisze, łatwiej jest potem wszystko złożyć do kupy.
jeśli masz laptopa to może byc problem, bo u mnie kazdy klawisz ma inna gumkę ( z inną końcówką), więc porzełożyć sie nie da. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
syyyylwia napisał(a):
> możersz też spróbowac odkręcić klawiaturę(pod spodem są śróbki)i sprawdzić, czy gumka od klawisza jest na właściwym miejscu. Oj, nie wiem, czy to rozkręcanie to dobry pomysł, trzeba uważać. U nas zrobiło się to samo, Tato odkręcił klawiaturę, a tam wszystkie gumki sie poprzesuwały i powypadały. Nie dało się ich równo ułożyć, wypadały przy przykręcaniu. Teraz mamy nową klawiaturę- taką zwykłą kupisz już za ok 25 zł. Pzdr ![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
to fakt. trzeba uważać. dlatego radziłam, żeby odwrócić klawiaturę do góry nogami i tak ją składać. mnie się udało parę razy.
fakt, nową klawiaturę można już kupić za 20 zł w markecie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Najlepiej kup sobie nowa klawiature,bo problem bedzie sie i tak powtarzal-przeciez to nie majatek..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:31.