|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Torebek, kosmetyków, sukienek, spódniczek itd. Pomóżcie :)Witam! Noszę rozmiar S, ewentualnie większe XS lub mniejsze M Poszukuję: >Spódniczka na szelkach, ogrodniczka!!!!! >Dżinsowa kamizelka!!!! >Mała pikowana torebeczka na pasku!!! >Sweterki, sweterkowe tuniczki!! >Ciekawe paski na talię! >Lekko rozkloszowana spódnica >Warstwowa, falbankowa mini sukienka (najlepiej czarna, lub różowa) >Fajne tuniki (do legginsów), sukienki >Imprezowe bluzeczki >Pędzle do makijażu z naturalnego włosia (najlepiej nowe) >Ciekawe kopertówki >Torby mieszczące A4 >Ciuszki i dodatki utrzymane w kobiecym, romantycznym stylu (pudrowe, lekko różowe, brzoskwiniowe kolory) >T-shirt’y z ciekawymi napisami >Fajne ozdoby do włosów >Długie wisiory w stylu H&M >Nowe kosmetyki *peelingi *maseczki do skóry mieszanej *bazę pod cienie *pachnące balsamy lub masła do ciała *odżywki lub maski do włosów * błyszczyki i balsamy do ust (bezbarwne smakowe, łososiowe!, blado-różowe) >Duże, srebrne kolczyki- koła >Ciekawe broszki >Tuniki, bluzeczki w stylu baby doll >Kosmetyczki, kuferki na kosmetyki, pudełeczka, puzderka itp. >Niezniszczone książki i pisma kucharskie z fajnymi przepisami >"Medaliony" Zofii Nałkowskiej >"Mistrz i Małgorzata"- najlepiej z opracowaniem >"Trans-Atlantyk"- najlepiej z opracowaniem >Stanisław Ignacy Witkiewicz "Szewcy" (opracowanie) >"Faust" (opracowanie) Proszę o wklejenie zdjęć rzeczy które mi proponujecie, to zaoszczędzi mi i Wam czasu! Mój wątek pojawi się już niedługo, a w nim wiele naprawdę kuszących rzeczy, więc myślę, że warto ![]() Załącznik 2614700Załącznik 2614701 Załącznik 2614702Załącznik 2614703 Załącznik 2614704Załącznik 2614705 A to przykładowe zdjęcia rzeczy z internetu, które mi się spodobały, może będą dla kogoś podpowiedzią... Czekam na Wasze propozycje ![]() Edytowane przez AmazeMe Czas edycji: 2009-10-28 o 19:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Torebek, kosmetyków, sukienek, spódniczek itd. Pomóżcie :)
u mnie:
pędzel z naturalnego wlosia rozowy blyszczyk do ust \nowy zloty cien do powiek w kulce kosmetyczka kolczyki kola
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
u mnie pasek na talie bershka i inne, zapraszam tez do kosmetycznego
![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
zapraszam, u mnie m.in. ogrodniczka
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
u mnie tunika/imprezowa bluzka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:46.