|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
szukam ! byc moze masz - zajrzyj :)Oto moja zaktualizowana wish lista ! ![]() POSZUKUJE JEDYNIE RZECZY W STANIE IDEALNYM I BARDZO DOBRYM. PROSZE NIE PROPONOWAC MI UBRAN MNIEJSZYCH NIZ 38 ORAZ STARYCH, SCHODZONYCH ŁACHÓW I SZMAT. Prosze o pisanie tylko te osoby ktore w zamian za ktoras z rzeczy z mojej wish widza cos w moim watku wymiankowym - link w podpisie ![]() * najpilniej poszukuje ciemnych - najlepiej granatowych rurek (ewentualnie czarne, inne kolory nie wchodza w gre) w rozmiarze M/L, w zaleznosci od wymiarow. * suszarka z zimnym powietrzem ! ![]() ![]() * torebki - pierwsza: elegancka, czarna, bordowa, granatowa nie musi miescic a4. Wazne by byla w stanie idealnym, i nie nosila znacznych znakow uzytkowania druga: czarna lub zielona (khaki, nie odblaskowa ![]() * czarne tuniki - najlepiej w stylu rockowym, mile widziane elementy takie jak gitary, czaszki, etc. (pilnie poszukuje rowniez tuniki IRON MAIDEN ![]() * kozacki, work boots - najlepiej czarne - rozmiar 39-40, w stanie bdb... * wlosy blond clip in - nie szukam kucyka ani grzywki. Zalezy mi na dlugich pasmach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: szukam ! byc moze masz - zajrzyj :)
cześć
![]() u mnie czarna torebka, a poza wątkiem mam w kolorze khaki. Spodnie jeansowe granatowe rurki również mam. Dopisane: zdjęcie postaram się zrobić jutro.
Edytowane przez indja2 Czas edycji: 2011-01-10 o 20:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
ja mam granatowe rurki
![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1294062626 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1294061995 u Ciebie to mi się podoba ![]() Edytowane przez dorusss90 Czas edycji: 2011-01-11 o 09:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
u mnie czarne tuniki i torebki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
U mnie rureczki!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:49.