![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Częstochowska wymianka?|
to moze jakies konkrety juz?
![]() ![]() ![]() moze nawet w ta sobote? fajnym miejscem jest klub Zyg Zag w 2 alei np ![]()
Edytowane przez lillymy Czas edycji: 2009-11-04 o 17:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
mi tez pasowałoby w sobotę
![]() ok. 16-17 może? PS. super wątek! ---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- w ogóle można by było jeszcze napisać prywatne wiad do osób z cz-wy tutaj np. znalazłam taki watek: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...=cz%EAstochowa co o tym myslicie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
no ja myślę, że o 16 optymalnie, nie wiem jak innym dziewczynom pasuje ;>
po pierwsze nie wiedziałam, że nas tu tyle, z Częstochową kojarzyłam tylko Fanusię, dlatego wynika z tego, że po drugie w życiu nie wpadłabym na pomysł, żeby założyć takowy wątek.. rozumiem, Kraków, Warszawa, ale nie wiedziałam, że u nas też wypali! ![]() ale czekamy też na inne propozycje miejsc jak coś ![]() Fanusiu, mogę się tym zająć, ale poczekajmy na konkrety odnośnie miejsca i czasu ![]()
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Konkretów kompletnie nie ma
![]() Szczerze mówiąc nie liczyłam że ktoś odpisze xD Ale bardzo się cieszę że troszkę nas jednak jest. A może zmotałybyśmy się w tą sobotę co? Miejsce,miejsce no to musi być coś cichego,dużego i w miarę takiego żeby można było coś przymierzyć xD Ciężko będzie tym bardziej że w weekend nigdzie nie jest cicho :/ Wymieniamy się wszystkim nie? Ubrania,buty,kosmetyki,do datki? ma ktoś jakieś pomysły? Edytowane przez Fluska Czas edycji: 2009-11-06 o 09:48 Powód: bład |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
A ja nie kojarzę zyg-zag xD
ale sobota 16-17 jest ok. tylko jakby się spotkać na kwadratach i iść do tego zyg-zaga czy cuś. ? To jak w sobotę o 16 na kwadratach? można powysyłać laskom a częstochowy link to tego wątku. Edytowane przez Fluska Czas edycji: 2009-11-06 o 09:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
BAN stały
|
no, za wszystko się wymieniamy, za wszystko , także weźcie co tylko możecie xD
sobota na 16 było by super ![]() w ogóle może żebysmy sę jakoś odnalazły, to umómy się przed wejsciem, na chodach do megasamu - to też w sumie kwadraty, a wtedy się na pewno poznamy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
ok, w takim razie jutro o 16 na schodach do Megasamu ;> i się ustali!
niech potwierdzą obecność te które będą ![]() będę szukała kobiet z torbami ![]()
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
nie za mało nas?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
ja, Fanusia i Fluska. mozemy wymienic sie tez kiedy indziej, brdziej naglosnic "akcje", ale to juz nie tylko w mojej gestii lezy
![]()
![]() |
#24 |
BAN stały
|
no to mam taki pomysł, że skoro jutro tylko we 3 byłybysmy chętne, to zróbmy to kiedy indziej.
moze 11 listopada? i wteyd bysmy się we 3 rozdzieliły i każda z nas napisała by do róznych użytkowniczek z cz-wy prywatne wiaodmosci /waidomo,że nie wsyztsyc śledzą wątki, a taką wiadomosc to już raczej się odczyta/. i ogólnie mogłybsmy się zastanowić nad jakąś fajnieszją msc / nie wiem jak jets w tym zig-zag'u, bo nie byłąm nigdy/ bo fajnie by było znaleźć ciche i nietłoczne msc, żeby każda z nas mogła równocześnie rozłożyć swoje ciuchy ![]() hm? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
jak dla mnie to za tydzien odpada - ja mam bierzmowanie wlasnie w niedziele o 16
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:09.